Tipy a analýzy

Tipy Jakuba Vančury

Do předposledního dílu rubriky Tipy osobnosti v tomto kalendářním roce jsme si pozvali komentátora české verze Eurosportu Jakuba Vančuru. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbal.cz Dominik Zezula. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Vítězství pro Luďka Zelenku

Toto tipovací kolo tentokráte nebylo moc bohaté na body. Fotbalový expert ČT Luděk Zelenka zvítězil nad redaktorem EuroFotbalu Radimem Šantrůčkem 3:1. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali výsledky druhého kola tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Luďka Zelenky

I v prosinci pokračuje dalším dílem rubrika Tipy osobnosti. Tentokrát jsme pozvali bývalého fotbalistu a fotbalového experta ČT Luďka Zelenku. Role soupeře se zhostil redaktor EuroFotbal.cz Radim Šantrůček. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Petr Svěcený vysoko prohrál

Skvělého výsledku dosáhl šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý poté, co hladce porazil bývalého sportovního komentátora ČT Petra Svěceného 6:3. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Petra Svěceného

Je před námi další ligový víkend a s ním již desátý díl letošní rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát jsme si pozvali bývalého sportovního komentátora ČT Petra Svěceného. Jeho soupeřem měl původně být vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Humik8, ale na náš mail nereagoval.

Výsledky tipovačky: Vítězství pro Tomáše Radotínského

Bodově hodně atraktivní byl další díl naší tipovací soutěže, v němž své síly poměřili televizní komentátor Tomáš Radotínský a náš redaktor Jiří Vojík. Úspěšnější nakonec byl první jmenovaný, zvítězil 6:4...

Tipy Tomáše Radotínského

Dva týdny utekly jako voda a s dalším víkendem je před námi i deváté pokračování letošní rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje komentátor skupiny Nova Tomáš Radotínský. Role soupeře se zhostil redaktor EuroFotbal.cz Jiří Vojík. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Zdeněk Zlámal remizoval 4:4

Podruhé v řadě se v naší tipovačce zrodila remíza se stejným skóre 4:4. Tentokrát v duelu fotbalového brankáře Sigmy Olomouc Zdeňkem Zlámalem a redaktorem EuroFotbalu Tomášem Daníčkem. Pro čtenáře jsme připravili výsledky druhého kola tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Zdeňka Zlámala

Před námi je další ligový víkend a s ním i osmé pokračování letošní rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbal.cz Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Aleš Brichta remizoval 4:4

Další díl naší tipovačky přinesl remízu 4:4 mezi známým českým rockovým zpěvákem Alešem Brichtou a vítězem čtenářské soutěže s přezdívkou fabec1222. Pro čtenáře jsme připravili i výsledky prvního kola tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Aleše Brichty

Týden utekl jako voda a máme tu již sedmou epizodu letošní rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje známý rockový zpěvák Aleš Brichta. Role soupeře se ujal vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou fabec1222. Pro čtenáře jsme připravili další tříkolový cyklus.

Petr Mikolanda v tipovačce vyhrál 6:4

Petr Mikolanda je vítězem dalšího dílu naší tipovačky, v němž dokázal porazit Ondřeje Holzmana. Někdejší útočník West Hamu United se nemýlil v šesti z osmi tipů, jeho soupeř měl jenom poloviční úspěšnost...

Tipy Petra Mikolandy

V šestém dílu letošní rubriky Tipy osobnosti tipuje bývalý fotbalista Petr Mikolanda. Role soupeře se zhostil redaktor EuroFotbalu Ondřej Holzman. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Vysoká prohra Petra Novotného

Výborného výsledku dosáhl redaktor EuroFotbalu Petr Vaněček, jenž doslova rozdrtil baviče a moderátora Petra Novotného 6:1! Pro čtenáře jsme připravili i výsledky druhého kola tříkolového cyklu tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Petra Novotného

V páté části letošní rubriky Tipy osobnosti tipuje známý moderátor a bavič Petr Novotný. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbalu Petr Vaněček. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele