Tipy a analýzy

TIPY EXTRA: LIGA MISTRŮ

Na dva dny opět nastává svátek všech fanoušků - Liga mistrů. Souboje nejlepších týmů evropského kontinentu, nejlepší hráči, nejlepší trenéři, prostě špičkový fotbal se vším všudy. Ale také velmi těžko odhadnutelný, co se tipování týče. Přesto se pokusím zápasy co nejlépe odhadnout.

TIPY NA VÍKEND (5)

Je tu další díl tipů na víkend a protože se příští týden bude hrát Liga mistrů, tak se sázkám na kluby, které v ní budou startovat, raději obloukem vyhneme. Zřejmě budou šetřit hráče a i motivace na zápas domácí ligy bude asi všelijaká.

TIPY EXTRA: POHÁR UEFA

Zdravíme všechny fanoušky fotbalu a čtenáře těchto stránek. Na Tipy na víkend si ještě počkáte do pátku, ale teď je tu bonus. Zaměříme se na utkání poháru UEFA.

TIPY NA VÍKEND (4)

Zdravíme čtenáře serveru eurofotbal.cz, přinášíme vám další tipy pro nadcházející víkend. Opět budeme svědky zajímavých zápasů. Co předvedou Lyon a Bayern, kluby, kterým se silně nedaří? Jak dopadne derby v Seville?

TIPY NA VÍKEND (3)

Je tu další díl našich tipů na víkend, pojďte s námi nahlédnout na zápasy, které nás v pátek, v sobotu a v neděli čekají. Všechny evropské ligy jsou v plném proudu a čeští hráči jsou vidět a to je dobře. Hlavně ve Francii, na kterou se, mimo jiné, také zaměříme.

TIPY NA VÍKEND (2)

Zdravím všechny čtenáře se zájmem o kursové sázení, tipování výsledků a o fotbal vůbec. Máme tu další víkend a s ním řadu zajímavých zápasů. Rozjíždí se německá Bundesliga, která určitě v tomto kole, jako vždy, nabídne mnoho gólů. Jarní sezona začíná i v Turecku. Musíme samozřejmě přihlédnout k současnému počasí, které asi favorit a tím ani sázkař zrovna neuvítá.

TIPY A ANALÝZY NA VÍKEND (1)

Dnes vám přináším první díl rad a tipů na víkendové zápasy prestižních evropských lig. Každý týden se zde dočtete informace o vybraných zápasech, bude se jednat zejména o německou, anglickou, španělskou, italskou nebo francouzskou ligu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele