Tři oříšky pro Mešanoviće aneb Události 5. kola FORTUNA:LIGY

12.08.2019, 11:09
Názory a komentáře
Šestina základní části je za námi a s ní i neporazitelnost plzeňské Viktorky. U té se potvrdila zhoršená forma a doma vyhořelo se Slováckem, které se díky tomu posunulo do nejlepší šestky. Z té naopak vypadla pražská Sparta, která Mladé Boleslavi podlehla v sedmigólovém zápase.

Naopak Slavia i přes ne úplně ideální výkony nadále sbírá body a na čele má náskok jednoho vítězství poté, co jedinou brankou zdolala Liberec. Na druhé místo se vyšvihl Jablonec po úspěchu s Opavou, jen bod za ním je další tým s kritizovaným mužem na lavičce, ostravský Baník, jenž porazil Bohemku.

Na posledním místě, o bod za Libercem, je Karviná, která si alespoň dílčí úspěch připsala v Olomouci. Dále od sestupových pozic se vyšvihly Zlín a Příbram. Ševci v páteční předehrávce poslali na barážové pozice Teplice, Středočeši zase uspěli s nováčkem z Českých Budějovic.

Zápas kola


Mladá Boleslav-Sparta

Bláznivou přestřelkou se stal očekávaný šlágr kola mezi dvěma účastníky evropských pohárů. Po čtvrtečních remízách obou týmů se v neděli radovala Mladá Boleslav, té vítězství zařídil hattrickem a asistencí na Budínského gól Mešanović. Za Spartu vždy srovnávali Hancko, Tetteh a Kozák.



Gól kola


1. Pavel Zavadil (Opava)

Páté kolo sice bylo bohatější na góly než to uplynulé, pohledných jich však také diváci viděli jako šafránu. Nejlépe na tom byli ti, co sledovali duel mezi Jabloncem a Opavou. V něm totiž skóre srovnával chytrým přímákem Zavadil, aby zápas na stranu domácích převrátil Matoušek.



2. Marko Alvir (Příbram)



3. Jan Matoušek (Jablonec)



Jedenáctka kola



Brankář - Filip Nguyen (Liberec)

Potvrdil, že je specialistou na zápasy se Slavií, vzhledem k prázdným tribunám se tentokrát mohl soustředit čistě na svůj výkon. V první půli se blýsknul zejména proti střelám Stancia a Holeše, nejtěžší dva zákroky ale předvedl až po pauze, kdy vychytal Masopustovu dělovku i Součkovu hlavičku.

Pravý obránce - Gigli Ndefe (Karviná)

Že by byl během zápasu neustále vidět, ať už v pozitivním či negativním světle, to se říct nedá. Nachomýtl se však do klíčové akce zápasu, když po náběhu na zadní tyč pohotově vracel do ohně Gubův centr, čehož ke srovnání skóre využil Petráň.

Střední obránce - David Hovorka (Slavia)

Po jednozápasové pauze se vrátil do základní sestavy a ukázal, že s ním trenér Trpišovský může počítat i pro Ligu mistrů. Hravě zvládal defenzivní povinnosti, poziční hru i rozehrávku, ukázal se ale zejména v samotném závěru, kdy zariskoval a založil akci Slavie, která vyvrcholila tutovkou.

Střední obránce - Martin Šindelář (Ostrava)

Inkasované branky na jeho triko nešly, naopak jedna vstřelená ano. Smolovu hlavičku k němu vyrazil Valeš a Šindelář míč protlačil (podle sudích) za brankovou čáru. Ve zbytku utkání i díky tomu působil povzbuzeně a jistě.

Levý obránce - Milan Kerbr (Olomouc)

Na levé straně dobře zvládal své defenzivní povinnosti, stejně jako jeho protějšek na opačném konci obrany asistencí ukázal i útočné dispozice. Nalevo se dostal k přetaženému centru a přízemním centrem do klubka hráčů přesně našel skórujícího Jemelku.

Pravý záložník - Marko Alvir (Příbram)

Od začátku utkání byl nejviditelnějším mužem na hřišti. Nejprve pálil těsně nad bránu, minutu na to už vyškolil obránce a otevřel gólový účet. Během dalších pěti minut se nachomýtl do dalších dvou šancí. Přesto si za rámeček nedá spálenou tutovku, když pálil z bezprostřední blízkosti nad.

Střední záložník - Pavel Bucha (Mladá Boleslav)

Sice nebyl hlavním hrdinou zápasu, předvedl však velice kvalitní výkon. Prsty měl už ve druhém góle, kdy přerušil akci soupeře a založil tu boleslavskou, na třetí gól už sám asistoval, když spolu se skórujícím Mešanoviće dokázali překonat celou sparťanskou defenzivu.

Levý záložník - Dyjan de Azevedo (Ostrava)

Už v prvním poločase zahrozil centrem na Smolu, předvedl se ale zejména v pozdějších fázích zápasu. Ihned po návratu z kabin po famózní individuální akci protáhl gólmana, později vyzval ke střele Hrubého. Především se však blýskl asistencí na vítězný Kuzmanovićův gól.

Podhrotový hráč - Nemanja Kuzmanović (Ostrava)

Ústřední persona duelu. Zhruba ve čtvrtině zápasu srovnal skóre poté, co dostal od Filla z pravé strany přihrávku na střed. Na svědomí měl i již zmíněný vítězný gól, po Azevedově pasu se rozhodl pálit na bližší tyč a překonal Valeše.

Útočník - Muris Mešanović (Mladá Boleslav)

První ze svých tří gólových zářezů si připsal z pokutového kopu, který proměnil ranou k pravé tyči. Nedlouho před pauzou zužitkoval Matějovského přihrávku doprostřed a pohotovou střelou skóroval. Do třetice se prosadil čtvrt hodiny před koncem, tentokráte po asistenci Buchy.

Útočník - Tomáš Zajíc (Slovácko)

Ligového vicemistra pomohl porazit gólem i asistencí. Krátce před odchodem do kabin se po levé straně prodral až k brankové čáře a povedeným centrem nahrál na gól Šašinkovi. Po hodině hry utekl obraně a obloučkem překonal Hrušku.

Co by vám nemělo uniknout


Jak se za nerozhodného stavu nechovat po soupeřově rozehrávce? Na to se zeptejte hráčů Sparty, kteří se krátce poté, co vyrovnali na 2:2, nechali vyškolit dvěma hráči soupeře a znova prohrávali.



Lukáš Budínský skóroval jen pár vteřin po svém příchodu na hřiště, když zužitkoval Mešanovićův centr. Trefu se navíc rozhodl oslavit ve FIFA stylu.



Mlčením píšťalky sudího nebyli nadšeni hráči ani příznivci Slovanu Liberec po souboji Součka s Mikulou. Jeho gymnastické cviky sice mohly působit komicky, těžko ale říct, zda jej k zemi poslal Souček.



Rozhodčího neoslavovali ani sparťané, kteří se po sporném souboji Štetiny s Matějovským dožadovali odpískání pokutového kopu. Sudí však naopak viděl faul letenského stopera a o opaku jej nepřesvědčilo ani zhlédnutí videa.


U Jana Sýkory by se ohledně chování útočícího brankoviště mohli učit někteří jiní ligoví či exligoví hráči. Nechci jmenovat, ale pánové Smolo, Lafato nebo Mingazove, tohle je pro vás.


Na závěr nejspornější (ne)gólový moment. Byl, či nebyl míč za brankovou čarou? To je to, oč tu běží. Rozhodčí dospěl k závěru, že ano, a vzhledem k nepřítomnosti systému VAR nezbylo hráčům Bohemky nic jiného než nesouhlasit.

Zachyceno na sociálních sítích


Ne že by o tom byla Boleslav o moc lépe...

Hned o tři sparťanské výkopy se postaral Muris Mešanović, což se náležitě oslavilo i v Belgii.

Otázkou je, kdo za to může.

Jablonci gratulujeme, možná by ale stála zvážení výměna ligové výhry za tu s Jerevanem.
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha54108:113
2.FK Jablonec531111:410
3.Viktoria Plzeň53118:610
4.Baník Ostrava53029:69
5.FK Mladá Boleslav43019:79
6.1. FC Slovácko53025:89
7.Sparta Praha521210:87
8.1. FK Příbram52126:77
9.Sigma Olomouc52124:57
10.Fastav Zlín52033:46
11.SFC Opava52034:86
12.Dynamo České Budějovice51225:65
13.Bohemians Praha 190551137:94
14.FK Teplice41123:74
15.Slovan Liberec51044:73
16.MFK Karviná50234:72

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (251)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Myslím že mezi těmi nejhezčími góly určitě chybí ten na 3:2 pro Boleslav, nádherná kombinace.

Reagovat
Spalovač šancí

rozhodně nejlepší gol kola

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád dostávají přednost rány z 25m.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecnik zhrzenej vuci Sparte je skvelej doplnek k Vackovi s tim druhym trotlem

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Konečný

Reagovat
verv

Největší idiot z redakce Sportu. A že tam má slušnou konkurenci

Reagovat
andrew96

Neodpískaná penalta sporná, ale opravdu to vypadá, že Štetina trefil šlapákem Matějovského, tudíž správně písknuto od Fraňka.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tam šli oba úplně stejně, takže mohl udělat cokoliv, ale logicky radši pískne odkop od brány než penaltu.

Reagovat
andrew96

Rozhodně tam nešli oba stejně. Štětina šlapákem, Matějovský zespodu nártem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

Jakože oba stejně tvrdě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hokaido

Reagovat
shitcool

Reagovat
verv

Vždyť Štětina trefil míč a potom ho Matějovský nakopl, udělat z tohohle útočnej faul chce hodně kreativity.

Reagovat
andrew96

Ani ne, když si znovu přečteš co jsem napsal, nepotřebuješ ani kreativitu.

Reagovat
verv

Já jsem si to přečetl, ale podle mě je to nesmysl. Štetina nejde podrážkou proti noze Matějovskýho, takže jakej šlapák?

Reagovat
andrew96

Já vidím podrážku a tudíž šlapák.

Reagovat
verv

Ale šlapák je snad pokud jdeš podrážkou proti noze soupeře ne? V tomhle případě si Štetina zkoušel ten míč stáhnout špičkou nebo co to bylo a tu podrážku mu trefil sám Matějovskej.

Reagovat
andrew96

Zkoušet mohl, ale nohou (a podrážkou) šel proti Matějovskému nebezpečně. Byl tam o chlup pozdě, ale na faul to stačilo.

Reagovat
verv

On ale nešel proti Matetějovskýho noze, šel s nohou nahoru. Naopak Matějovskej šel proti noze Štetiny.

Reagovat
andrew96

Na to zase můžu napsat, že Matějovský šel primárně po balónu. Ve výsledku je ale jedno, kdo po kom (čem) šel, při střetu šly Štetinovy kolíky do chodidla Matějovského. Intenzita od obou asi podobná, možná od Matějovského větší, nicméně Štetinovi ublížilo, že šel zeshora.

Reagovat
verv

A Štetina nešel primárně po balónu? Matějovskej mohl mít v úmyslu jít po balónu, ale byl tam pozdě a míče se ani nedotkl, naopak Štetinu trefil do nohy. A Štetina nešel podrážou zeshora, naopak jeho noha šla odspod nahoru, proti míči. Proti noze šel zase jenom Matějovskej. Jako nechci se tady dohadovat, ale přijde mě dost neuvěřitelný, že z tohohle souboje jde udělat útočnej faul (kdyby to nepískl vůbec,tak by se to dalo spíš pochopit) a ještě tady má většina stejnej názor.

Reagovat
andrew96

V momentě střetu už pohyb nahoru zastavil a nohu začal stahovat dolů. O setiny, ale bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi nejvíc mrdka argument to tam Matěj ale přišel do toho souboje později(na to aby odehrál míč, kterej už mu někdo ukopnul) a navrch měl ještě zpoždění těch pár setin kdy už začal Štětina pokládat nohu na zem.

O tom, kdo fauloval tady rozhoduje rychlost odehrání míče, protože oba dva tam šli tak, že šli nártem napřed a podrážka stále směřovala k zemi.

Reagovat
andrew96

Štetina tam nártem napřed vážně nešel, a právě proto mu paradoxně uškodilo, že byl v souboji dřív.

Reagovat
kilobyte

Mě by zajímalo kdyby Matějovský nakopl míč dřív a Štětina ho kopl do podrážky, jestli by to byla penalta nebo ne.

Reagovat
mistr129

Já bych nechal hru běžet dál v obou situacích.

Reagovat
Stamby

Jít do toho takhle podrážkou napřed je nebezpečná hra, jestli trefil míč pak nehraje žádnou roli.

Reagovat
lichna.

Šindelář v TOP sestavě? Že za žádný gól nemohl? U prvního nesmyslně vyběhl, u druhého to samé, tam prohrál souboj u lajny a pak to za něj hasil Fillo. Bohužel nesmyslně a byla z toho penalta.. Ale rozhodně to byl ten horší stoper...

Jak jsem už někde psal, pro mě to byla jediná kaňka toho zápasu..

Reagovat
Banikovec7

No Prochazka mu delal teda zdatneho konkurenta v souboji o nejhorsiho stopera.

Reagovat
lichna.

No zrovna v tomhle zápase si myslím, že Procházka těch chyb tolik nenakupil..

Reagovat
Banikovec7

Třeba u toho prvního gólu nechápu proč nešel vstříc Hronkovi ale bránil to jak 2 na 1 v hokeji.

Reagovat
frankiefcb

no tady si myslím, že taková situace se má takto bránit. Hronek šel z boku, takže to bylo spíše na golmanovi, aby zmenšil úhel. Procházka naopak hlídal přihrávku. V případě kdyby vystoupil, tak by uvolnil dálnici na toho druhého hráče, který by to dával do prázdné.

Reagovat
Banikovec7

No když se na to dívám, tak zase z takového úhlu nešel a Budínský moc šancí na chycení neměl, navíc ten Keita byl celou dobu schovaný za Procházkou, takže mohl klidně jít proti Hronkovi a nebyla přihrávka kudy dát. A taky tam už pak k němu dobíhal Fillo.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Han střelil první

tam to Procházka strašně prováhal

Reagovat
lichna.

Já taky čekall, že Budinský vyběhne.. Nebo aspoň že trochu zmenší ten úhel.. On furt stál na čáře.. Ale těžko říct, motalo se tam dost hráčů, jestli by to pak Hronek někomu nedával do prázdné..

Reagovat
John Obi Mikel

Nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by mne osobně zajímalo, kdo z FCB fans bude zase řvát, že má jít Páník ven...

Reagovat
smazaný uživatel

všichni

Reagovat
krisa

piča pánik ven, pičo! ?

Reagovat
smazaný uživatel

A snad co nejdříve, Kozel dovnitř !

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi libi jak si ho idealizujete. Trener bezpochyby dobrej ale tenkrat pri ty traparne se Slavii ukazal ze charakterove a psychicky to velkej titan neni. Prestane se darit, vy zacnete hejtovat a on se sesype a zdrhne zase k mladezi U3

Reagovat
smazaný uživatel

A mi se líbí, jak se povedou dva zápasy (de facto jen jeden, Opava byla lepší) a stádo ovcí, které půl roku psalo a mluvilo o tom, jak už Páník nemá co Baníku dát, tak teď se smějí jeho odpůrcům a nechápou, proč si ho u mužstva nepřejeme. A nejlépe ještě ti, co mají s Baníkem pramálo společného, ba co více, jsou od úplně jiných klubů...

Víc k tomu nemám co dodat, ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj prispevek byl o Kozlovi, zkus si ho precist jeste jednou nebo mozna radsi dvakrat

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl, neboj, stejně si ale stojím za svou odpovědí.

Zda si přeje někdo Kozla nebo ne je myslím věc fanouška Baníku a ne nějakého random týpka odněkud z polí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud chces aby o trenerech Baniku diskutovali jen fanousci Baniku, tak jdi na forum fanousku Baniku a ne vseobecny forum o fotbale, joudo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste aspoň byli v obraze a neplácali nesmysly...

Reagovat
andrew96

Vede se normální diskuze, jen někteří z vás mají potřebu z toho dělat privilegium Chacharů.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze ano, ale když se podíváš na historii diskuzí ohledně Páníka od uživatelů z jiných klubů, tak se to stále a furt opakuje...

I když jim to tady bylo asi už x krát vysvětleno.

A stejně nechápou

Reagovat
andrew96

Můžeš mít s nima trpělivost a neustále vysvětlovat nebo vůbec nereagovat. Ale povýšené kecy, že tomu ostatní nerozumí...to je jak ze školy.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou, příště nereagovat, máš pravdu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kiwi-21

Kozel to u vás nevytrhne, bude to podobné jak u Jablonce, v podstatě byl úspěšný jen na Dukle a to měl čas na práci i klid a ten u vás mít nebude, když vyhazujete trenéra momentálně ze 4.místa že 3 nejlepším útokem a po nej sezóně za 10-15.let

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za péči

Jen podotknu, za uplynulých x let se vyhazoval veřejně od fanoušků na sektoru (nemyslím tím fanatiky od PC) co si tak pamatuji Frňka, Kučera, Páník.

To asi tolik, že stále vyhazujeme trenéry...

Reagovat
Puskas

Vyhazoval se i Komňacký nebo Malura.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si teda moc nevzpomínám. Určitě to nebylo v takové míře jako ti tři.

Ono, zda si to někteří nepletou se Šafarčíkem, který se vyhazoval (oprávněně, kdy jsme zase jako vždy měli pravdu)

Reagovat
frankiefcb

tak pokud se nepletu Korytář se taky vyhazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Korytář byl figurka

A právě, že mi tak ani nepřišlo, tam se primárně vyhazoval Šafarčík s celým jeho týmem. Korytář možná díky tomu byl ušetřen veřejnému linči...A jo, vím, kdo byl tehdy vyhazován..Když Šafarčík dal do realizáku Matušoviče, první zápas v Liberci

Reagovat
frankiefcb

No to byl geniální tah s Mirečkem.

Reagovat
lichna.

No na Komňackého byla celkem velká pifka, za to, že nenasazoval Narha a další posíly. A že cpal Krmenčíka pořád na kraj..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to nepopírám, to si i pamatuji (že prý neumí jednat s hráči ze zahraničí), ale pokud ho někdo vyhazoval, tak jedinci, určitě nebouřily tribuny.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Malura, Pulpit, Komňacký, Frňka a Korytář to schytávali dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit? To spíše zase nějaké štěky, pač když si vzpomenu na ten podzim a jak prožíval prodej Bazalů...

Neříkám, že je někdo nevyháněl, ale určitě ne v takové míře jako ty tři, co sem psal.

A propo, je to ostudné, ale Malura nás trénoval vůbec kdy? Si ho nějak ani nepamatuji...Jen Karolka, Latoše, Frňku, Svědíka, Korytáře a Komňackého za vlády šafarčíků a pozdního období Petery.

Reagovat
Han střelil první

Po Markovi. Vaz mu zlomila prohra na Slovácku, kde Magera zdupal neskutečné množství šanci. Legendární výjezd...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej pamatovák

Reagovat
Puskas

Nebo Lička.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwi, nebuď tupan jak ostatní, ty takový přeci nejsi, snad...Body děláme hlavně individuální kvalitou, jinak je to stále stejná nakopáváná, která nikde nevede, tedy do středu tabulky, ale ne k pohárům a to 4. místo s takovým losem je prostě pořád málo. Ať třeba dokončí podzim, jestli není jiná možnost, ale déle to natahovat prostě nejde. Prostor Kozel nebo někdo podobně kvalitní dostane, samozřejmě nesmí to být na 11. nebo horší místo, mizivé procento fans je orientováno jen na výsledky, ale ti slyšet nebudou. Všechno má svůj čas a pravda se ukáže.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Zark

Reagovat
Kiwi-21

Já se to snažím brát z pohledu Pánika kdyby jste dávaly penalty máte 13.bodů

Souhlasím že herně Baníku už asi nemá co dát, jsem spíše jen proto že by se nemělo řvát Pánik ven a co se týče Kozla tak jemu vůbec nevěřím a nedivil bych se kdyby s ním Baník hrál o 10.misto

Škoda že nevyšel Látal i ten Svědík by byl super, tu vkladate naděje do Kozla ale brzy může přijít zklamání a litovani že Pánik nezůstal že by alespoň nějaké výsledky byly ač je hra sotva koukatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Schazovat to na penalty je velmi laciné. To je možná to poslední kritérium, čím se řídit ohledně konečných výsledků.

Reagovat
Puskas

Proměnit je, máme možná plný počet bodů, takže nemáš pravdu. Ta úvodní prohra pak ovlivnila další utkání. Za sebe budu opakovat, kdyby měl být trenér vyměněn v pauze, nijak zvlášť bych se tomu nevzpíral, ale pokud ho tam nechali, chci, aby vydržel, protože to bude znamenat trvalý přísun bodů. Kozel by byl určitě dobrý, líbí se mi, ale taky by mu to tady nemuselo sednout.

Reagovat
Kiwi-21

Tak věřím že z Teplicemi byste to otočily a z Libercem byste taky na 2:1 nepustili, něco mi říká že Kozlovi to nesedne jako v jeho 1.angažmá v Jablonci ale pokud by mu to opravdu sedlo tak bodově by to bylo podobné si myslím ale herně by to bylo mnohem lepší než doteď což by bylo super ale prostě mu nevěřím, samozřejmě se plést můžu až čas ukáže jak to bude

Reagovat
Puskas

Teplice vidím podobně, vlastně i Liberec.

Dokud to funguje a jsou výsledky, nic bych neměnil. Kdyby je neměl, tak jo, ale i s tím Kozlem, jakkoli si myslím, že je dost dobrý trenér, bych byl opatrný, to prostředí u nás je specifické.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ono by se totiž proměněnou penaltou pískl konec a najednou by byla výhra...Ale no tak, jsi dost starý na to, abys věděl, že ani to nemusí notně změnit průběh utkání či přinést kýženou výhru...

Co se týče pravidelného toku bodů...Páník se sám na začátku radoval, jaký má los...Škoda, že k tomu nepřizpůsobil i taktiku, aby to mužstvo bylo v pohodě a vědělo, jak na soupeře.

Jaro bylo šílené, příprava pokračovala v nastoleném trendu, my teď vlastně můžeme poděkovat Bohemce, že si s náma chtěla zahrát fotbal, tudíž se nemuselo bušit do zavřených dvěří a něco kostrbatě vymýšlet.

Ale to už bych se jen opakoval jak kolovrátek a to už mě taky nebaví.

Reagovat
Puskas

Nač ta ironie, víš dobře, jak to bylo myšleno, jak zapůsobí taktová proměněná penalta srovnávající stav na útočící tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Může všelijak, nechytej se stébla. Tým má útočit kompatně s nějakým cílem, ne pak žehrat, že se nedala penalta, co nás stála výhru, to je alibismus.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dobrá hra a výsledky přijdou, dříve nebo později. Opačně to ale nefunguje, je to jen nárazovité a příliš závislé na individuální kvalitě. Já Kozlovi věřím. Musíme mít trenéra, který bude mít koule na to dávat přednost mladým, i ze současného kádru mohou být nejstaršími v základu Smola s Kuzmou, ročníky 89 a mohli bysme tam mít Granečného (98) s Celbou (95) místo Fleišiho (84) s Fillem (86). Nevím, jestli si toho všímáš, ale jsme strašně buzerování i od tzv. "odborníků" z jiných týmů za naše věkové složení, nemluvě o novinářích a i od vlastních fanoušků je kritika na tohle dost častá...

Reagovat
Puskas

Starý neznamená špatný. Dávat tam Granečného jen kvůli věku, ač je mizerný, tam nebude dávat ani Kozel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Granečného...Rád bych ho viděl hrát pod jiným trenérem...Pokud by i tak hrál špatně, OK, zajebal si talent...Nicméně si myslím, že je otrávený a znechucený z... No však víme, Bob umí jednat s hráči, to určitě Diop s Pazderou potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Ač je mizerný...Bohužel dozadu je mizerný i Fleiši, tak otevřete někteří oči a na druhé straně kdo úplně hloupě fauloval Závišku v pokutovém území a byla z toho zbytečná penalta, ano Fillous. Dopředu oba velmi dobří, mají oba asistenci, ale když jsem tak koukal na kombinaci Celby s Reiterem s Teplicemi, tak dopředu to od Pepy taky nebylo vůbec marné, dozadu se to může vypilovat, proč ho prostě v sestavě aspoň tři zápasy nepodržet a uvidí se, jestli na FCB má nebo ne, v béčku nebo na tribuně áčka se to neukáže. To samé u Granece, když Helešice už takhle zajebali, že nemohl být v Baníku, tak teď sedí v Budějkách. Stavme nějaké mužstvo s aspoň tříletým výhledem, což u Fillouse a Fleišiho na jejich pozicích taková perspektiva už není, určitě ne do ambiciózního mužstva, třicetiletí hroťáci nebo stopeři či špílmachři ve 30 ještě tu perspektivu mají, ale krajní hráči už zákonitě rychlostně přestávají stačit, takže bych se na tohle zaměřil.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší argument?

Reagovat
Kiwi-21

Sorry překlik měl být palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Tak dávat Granečného na levou obranu by zavánělo fiaskem, dávat ho tam jen proto, že je mladý a odchovanec? Na jeho fleku se, zdá se, chytil Azevedo, kluk musí prostě zapracovat, nespoléhat jen na talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Fakt mi chceš říct, že nemá vlohy na beka?

Reagovat
Puskas

Ne, nemá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

S momentálníma schopnostma ne. Pokud by hrál tak, jak vstoupil do ligy, pak bych mu i věřil..

Reagovat
ratusek

jo ten Helešic mě sere. Genitální tah od trenéra/Jankula

Reagovat
lichna.

Tak kdo měl tušit, že Čolič a Kladrubský chytí takovou formu. V přípravě navíc Helešic nevypadal, že by Fleišmana mohl vystrnadit ze sestavy..

Já věřím, že třeba už příští zápas by nějaké změny v Budějkách být mohly..

Reagovat
ratusek

škoda, že tam není doložka na stažení zpět. Hned bych ho stahl a dal mu každý zápas pár minut, ať se otrká.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kladrubský má 3 ŽK, třeba se chytne. Až se dostane do základu pes Čoliče nebo Kladrubskýho můžeme se bavit o tom, že má na základ v Baníku. Aspon že hraje Azackyj a Ondra...

Reagovat
HorajzmAmmann

*přes

Reagovat
lichna.

Jo, já v tom pořád vidím posun. Předtím ti hráči hostovali max v 2.lize nebo na Slovensku. Teď máme tři hráče na hostování v lize, to tu dlouho nebylo. A Ondra s Azackym zatím oba vypadají celkem slušně. Hlavně teda Azacky.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím. Příští sezonu už máme vyhranou náhradu za Procházku výborný tah... Ale to už nikdo nepochválí, protože je ve zvyku na všechno jebat. Takže to udělám já. Jankul, Pánik

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský je přeci kapitán a co jsem ho viděl, tak pořád velmi kvalitní bek a Čolič vstoupil do ligy taky dobře, Budějovice tedy ani neměly proč oba střídat, i kdyby byl Helešic tak dobrý, jak říkám a myslím, že je. Snad ta 4. ŽK nepřijde pro Kladrubského v 8. kole Posun že naši hráči hrají první ligu určitě je, otázkou ale je, jestli budou chtít Azackého zpět, protože je to podobný typ jako Zio a Šindy, navíc dva levonozí stopeři příliš často spolu nehrají a nikde není psáno, že Zio po sezóně odejde...Já bych tedy za Prochyho viděl raději někoho konstruktivnějšího...Ondra je talentovaný, otázkou je, jestli vůbec do Slovácka musel jít...

Reagovat
Losinho

Ten jí dostane už v pátek proti nám, o tom nepochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
Puskas

I kdyby zahrál jak Maldini, kouč tam vrátí Kladrubáka, je to jeho koník.

Reagovat
lichna.

Tak pak musí s formou jít dolů Čolič.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jsem to myslel taky... Hlavně se musí ukázat v dobrém světle Helešic

Reagovat
Kiwi-21

Tak věřím že z Teplicemi byste to otočily a z Libercem byste taky na 2:1 nepustili, něco mi říká že Kozlovi to nesedne jako v jeho 1.angažmá v Jablonci ale pokud by mu to opravdu sedlo tak bodově by to bylo podobné si myslím ale herně by to bylo mnohem lepší než doteď což by bylo super ale prostě mu nevěřím, samozřejmě se plést můžu až čas ukáže jak to bude

Reagovat
Kiwi-21

Sorry 2.krat jsem to nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je moc okate.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Páník ven

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Já.

Reagovat
Kaspar
Reagovat
naheCZ

Nechápu, proč na ty rozhovory chodí, když tam chce odpovídat tímhle stylem. To je jako pořád nas*anej, že po tom neúspěchu na EURO a následném odchodu na něho média nebyla zrovna milá? Poprvé v Plzni a celou kvalifikaci byl naprosto v pohodě i u fanoušků a teď je mezi všema největší šašek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty rozhovory chodi protoze musi

Reagovat
kilobyte

Zase když se ho ptá s úsměvem na tváři, skoro se až směje.

Reagovat
monty25

Podle mě udělala Deniska jenom dobře, že se usmívala a nenechala se rozhodit. Rozhovor s Vrbou může totiž dopadnout i takhle...

https://www.youtube.com/watch?v=LH_il7i0q54

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Le Gunner

Zklamání...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, nebuď tak přecitlivělý. Než padl dotaz ohledně změn v sestavě, tak odpovídal docela solidně. Ten konec mohl zakončit elegantně, že mu ten zápas vzhledem ke čtvrtku řekl, že by nemělo být v sestavě těch změn až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je kravka.. otazky fakt na pest

Reagovat
Diego2

Ja bych na ty rozhovory taky nemohl , po prohre nasranej na cely svet, nedari se a prijde nejaka bloncka a smeje se mi do ksichtu a pta se me co jsem dodrbal

Reagovat
Tommy the Gunner

Vrba nezvládá, ale ty otázky jsou fakt na pěst.

Reagovat
kilobyte

Jak u toho Sýkory zmiňujete Lafatu, tak Lafata dal podobný gól proti Slovanu v EL. A vsadím se že bych u Sýkory taky našel nějakou simulaci.

Reagovat
naheCZ

Našel bys. Stejně tak bys u každýho simulanta našel situaci, kdy to ustojí...Lafata je asi zmíněn, protože na tu jeho simulaci proti Teplicím (a ono i proti Dukle) se jen tak nezapomene...

Reagovat
kilobyte

Je pravda, že Lafata je úplně jiný level. Sice těch simulací neměl tolik, ale zase když něco předvedl, tak to byla simulace roku.

Reagovat
verv

No hlavně v tom výčtu chybí největší letci posledních let a to Krmenčík s Petrželou.

Reagovat
smazaný uživatel

Šindelář

Reagovat
mickey mouse

Zavadil

Reagovat
smazaný uživatel

A Kozák kola je kde? Nebo už jste to zrušili, když se trefil?

Reagovat
Neon

Kozák kola je Kozák za ty neproměněné šance v celém zbytku zápasu.

Reagovat
BretaKiller

Chybí Kozák KOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kaspar

smloouvu uz m podepsanou ne ? takze by se zase nechal vyplacet

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

"Doposud dorazil pouze Diabaté, bývalý útočník Beneventa."

To nevymyslíš.

Reagovat
monty25

To mě taky dostalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

kašpar

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
C-M@ster

Mě pobavilo toto po gólu na 3:3

https://i.imgur.com/Uv0Fr6T.png

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
andrew96

Jinak Bolka-Dparta, to byl vlastně takový šlechetnější revival loňského Slovácko-Sparta.

Reagovat
frankiefcb

přesně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Úplně přesně to samé jsem si včera říkal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Něco mi říká, že letos jich bude víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

V anketě chybí možnost, že se v první trojice neumístí ani jeden z týmů Slavia, Sparta, Plzeň. Sice pro ni hlasovat nechci, ale čistě teoreticky to možné je.

Reagovat
C-M@ster

Ta poslední možnost to zahrnuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Ajo, moje chyba, přehledl jsem alespoň.

Reagovat
C-M@ster

Neva.

Reagovat
dave30

OT: Asi se to zde již objevilo. Celtic prodal svého hráče za asi 25 mega do Arsenalu. Levého obránce a ještě k tomu více než 3 měsíce zraněného!!!! Jak je možné, že z takové ligy jde takový hráč za takové peníze? Nebo že by ti manažeři vůbec nehleděli na evropské koeficienty? To přece není možné...

Reagovat
db18

Dinamo za Olma odmítlo dvě nabídky na 28 mil. € (Bayern, Everton) a dokonce 31 mil. € od Man. United...

Reagovat
Losinho

A tady by se točil s Hořavou nebo Haškem

Reagovat
andrew96

Šel by na beka.

Reagovat
ratusek

Reagovat
čolo

Na tribuně Ti je post jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

protoze si ty kluby nenechaji srat na hlavu? ...

a dalsi faktory... je docela mladej 22 let ale odehrano cca 160 zapasu a dost slusne cisla.. patri do narodaku ... navic sel do Anglie kde ty castky proste litaji

Reagovat
dave30

Těch 40 zápasů v evropskych pohárech mě dost zaskočilo. Ten Celtic asi nebudou taková ořezávátka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ukaž jednoho levýho beka, kterej má v tak nízkým věku 4 odehraný sezony a v nich 4 tituly.

Techniku, nasazení a rychlost jako má Tierney v naší lize taky ani jeden bek nemá.

Navíc, aklimatizace bude jednodušší, protože jazyk.

A těch důvodů je samozřejmě ještě mnohem víc...

Přestaňte tady neustále brečet a uvědomte si, kdy naposled se někde pořádně prosadil hráč z naší ligy.

Reagovat
dave30

Já to beru hodně z nadsázkou. Já spíš narážím na to, jak se po jednom úspěchu Slavie v EL demonizuje naše liga. Pokud náš hráč nepřestoupí do top5 ligy, tak si pohorší a podobné nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

No pohorší si, protože se tam prostě neprosadí

Reagovat
Losinho

Třeba v tomhle pomůžou i Deli, Ngadeu a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, musí to někde začít.

Škoda jen, že jsou cizinci, pokud by se někde pořádně prosadil Čech, tak by ten "kredit" pro náš fotbal ještě větší.

Teď musíme doufám v Krále a později snad i Hložka.

Reagovat
dave30

To už jsme doufali u Fenina, Pekharta, Kadlece, Baráka, Schicka. Teď budeme doufat v Krále, Hlożek by musel ještě chvíli zůstat, jinak by byl brán jako ostatní mladíci, kteří odcházejí v dorosteneckem věku a které si v zahraničí "dovychovají".

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo u Hložka jsem psal "poždeji" - tím myslím cca 20-21 let.

Jinak si to shrnul pěkně. To je přesně to, proč naši hráči nemůžou chodit za takový pachy...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak má odkopáno dost a něco v něm asi je a Celtic asi neni tolik závislý na prodejích ne? A taky ber v potaz, že se jedná prodej ostrovního hráče v rámci ostrovů. Kluby ze Španělska, Itálie nebo Německa za něj nejspíš nedají ani polovinu tý přestupový částky, max tak 10 mega euro.

Reagovat
dave30

Tak ku..a, proč nekoupí takto někoho od nás? Ligu máme lepší, Slavia je lepší než Celtic (alespoň podle jejich fanoušků), tak proč oni a ne my? To je genderově nevyvážené, že nechcou nikoho ze střední Evropy...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak takovej Kadeřábek v době odchodu asi nebyl o moc horší koupě.

Reagovat
dave30

Takže když šel Kadeřábek před 4 lety za asi 3,5 mega, tak je to srovnatelné s 25 mega za toho Skota? tak to jo...

Reagovat
monty25

Úplně OT: Vím, že tady znáte leccos, tak třeba budete vědět...

https://twitter.com/monty025/status/1160612354255654912

Reagovat
Rarášek
Reagovat
monty25

Reagovat
off-olda

To je strašný.

Reagovat
Rarášek

Liquido je jedna z nejlepších kapel mýho mládí .

Reagovat
monty25

Mě to právě docela překvapilo, že to je od nich. Znal jsem jenom tu jejich nejprovařenější pecku...

https://www.youtube.com/watch?v=PJ7E40Ec5ec

Reagovat
Rarášek

Srdcovka❤️.

Reagovat
Kang & Kodos

Alois

před 6 měsíci

I FOUND IIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Úplně mu rozumim.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi v Klatovech jo?

Reagovat
monty25

Byl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jseš dobrej blázen, že takhle cestuješ za U20 basketem, ale chápeu - ženský

Reagovat
monty25

Tak já mám Klatovy docela blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tak nějak ze tvých oblíbených klubů vydedukoval, že jsi z Teplic, tak to se omlouvám

Reagovat
chavi.27

To zni jak Jozin z bazin

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ ty vůbec mužskej sport?

Reagovat
monty25

Sport jo, ale mužský basket moc ne. Na MS se ale podívám...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc humor lvl 6.trida

Reagovat
Kepy_FCB

jo z té vyšel

Reagovat
Kepy_FCB

jo z té jsem vyšel

Reagovat
smazaný uživatel

za me levy obrance Tulio, vybornej vykon

Reagovat
djwenca

Tulio mi přijde jako hodně zajímavej hráč

Reagovat
montaigne33

Jsem zvědav, kdy a kdo vykoupí Murise z Bolky??? Má kvality pro větší klub a bude-li zdráv, prokáže, že v SKS udělali chybu...

Reagovat
Coutinho10

ty vole Kluž...to nevymyslíš

Reagovat
KingMaster13

Bude to s nima asi větší divočina ale vidím přes ně větší šanci. Nejsou tak zkušený a my když si v obraně pohlídáme co máme tak v útoku snad něco proměníme a navíc Stanciu bude vědět jak na ně

Reagovat
Coutinho10

Stanciu by je mohl mít víc nastudovaný to jo, ale jako začínám se celkem bát, protože Celtic doma na ně dokázal několikrát odpovědět a skoro je už posílal ven, když se dostával do vedení, ale Kluž je technicky na vysoký úrovni a trochu se bojim, aby nás to nedostalo ještě pod větší tlak, protože přeci jenom proti Celticu ta šance neříkám, že by byla menší, ale teď jsme rozhodně větší favorit než kdyby postoupil Celtic a aby nám to nesvázalo nohy, takže jsem na to hodně zvědavej a musíme se na to co nejlíp připravit a bejt efektivní hlavně v 1. zápase, aby ta pozice do odvety byla co nejlepší ...tam to Celtic celkem prokaučoval

Reagovat
John Obi Mikel

Celý týden poslouchám, jak postoupí Kluž a říkám jim, že věřím spíš Celticu. A hle, Kluž postoupila.

Reagovat
Coutinho10

jako ja si myslim, ze to ostatni tak nejak mysleli ze srandy, protoze vetsinou to Celtic doma semele ale kdyz jsem to videl, tak jsem si rikal, ze Celtic to nebude mit lehky, ale jak se vzdy dostaval do zapasu nebo do vedeni, tak jsem si rikal: a je to...ted uz si to nenechaj vzit, ale Kluz mi prisla ke konci zapasu uz vic zkusenejsi a nedelala na konci takovy chyby, takze Celtic se poradne nedostal ani k zaverecnymu tlaku, takze Kluz nebudou zadny orezavatka a ceka nas tezky zapas

Reagovat
John Obi Mikel

Tak těžký zápas by nás čekal tak jako tak

Reagovat
Coutinho10

jo, to jo ..myslel jsem to spis z toho psychickyho duvodu, kdy nas kazdy bude pasovat do role favorita, kdyz nepujdeme na Celtic, ale Kluz, takze o to tezsi to bude, ale tesim se i tak, ale bude to zvlastni, az prijde odveta v Edenu a ja tam budu poslouchat hymnu Champions League proti Kluzi

Reagovat
Frick

https://www.instagram.com/bara_vot/

To snad ne. Votíková je taky....

Monty, ty to víš jak dlouho? A má vysvětlení, proč je jich mezi fotbalistkama tolik? Zřejmě o dost více jak mezi tenistkama, volejbalistkama atp.?

Řekl bych, že i normální hokejistku najdeš snáz. Vanišová. Smetková (ohromná kočka).. Polenská je dokonce vdaná...

co je na fotbalu tak mužskýho?

Reagovat
db18

Ví se to už dlouho. A Monty to ví minimálně od jejího rozhovoru pro bezfrazi.cz. (kde se vztekala, že "fotbalistka = lesba" je jenom klišé )

Reagovat
monty25

Já si myslel, že je bi. Dřív totiž říkala, že měla kluka/y. Čert ví, jak to teda má.

Reagovat
Losinho

Kámoška teda hrála volejbal a prej tam bylo pár bi, jinak jedna prajd vedle druhý

Reagovat
Coutinho10

ze by si Zmrhal zahral se Super Mariem

13.08. Brescia to znovu zkouší s Balotellim

Italská Brescia se nevzdává naděje, že získá do svých řad pro novou sezonu svého odchovance - útočníka Maria Balotelliho. Ten je po konci v Marseille volným hráčem. Favoritem na jeho zisk bylo v posledních dnech brazilské Flamengo. Brescia však vyrovnala jeho nabídku a pro Balotelliho má podle italských médií připravenou smlouvu s ročním platem 3 miliony eur a dalšími výkonnostními bonusy. (football-italia.net)

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo kombo.

Reagovat
John Obi Mikel

Super

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele