Turecký svaz popřel zprávy, že by propustil trenéra Kuntze

18.09.2023, 17:19
Aktuality
Stefan Kuntz (© AFP)

Trenér Stefan Kuntz zůstává i nadále na lavičce fotbalové reprezentace Turecka. Vedení tureckého svazu TFF dnes popřelo víkendové zprávy médií o tom, že byl od národního týmu odvolán. Informace se podle svazu nezakládají na pravdě a smlouva šedesátiletého kouče, jenž patří mezi kandidáty na uvolněné místo u německé reprezentace, je stále platná.

Turecká média v neděli uvedla, že Kuntz po dvou letech u týmu skončil kvůli neuspokojivým výsledkům. Vedení svazu podle zpráv došla trpělivost po zářijové remíze 1:1 v kvalifikaci ME s Arménií a následné prohře 2:4 v přípravě s Japonskem.

To dnes zástupci TFF popřeli. Oznámili nicméně, že na středu je Kuntz pozván na schůzku v Istanbulu, kde by měl o své budoucnosti jednat s předsedou svazu Mehmetem Büyükeksim.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
esmuellert

Komedie!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele