V Marseille po pouhých sedmi zápasech končí trenér Marcelino

20.09.2023, 15:11
Aktuality

Z Marseille odchází trenér Marcelino. Španělský kouč končí po pouhých sedmi zápasech ve funkci a den před úvodním utkáním Evropské ligy proti Ajaxu.

Podle agentury AFP by se nyní Marseille měli v roli dočasných trenérů ujmout dosavadní asistent Jacques Abardonado a sportovní ředitel David Friio. Některá média ale favorizují bývalého slavného kanonýra Jeana-Pierra Papina, jenž v klubu působí jako poradce.

Osmapadesátiletý Marcelino se Marseille ujal na konci června. S týmem nezvládl předkolo Ligy mistrů, ve kterém vypadl s Panathinaikosem. Ve francouzské lize je Olympique třetí se ztrátou dvou bodů za vedoucím Monakem.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
eder

No nevím, je tam od konce června a a v tabulce je až třetí. To je nehoráznost...

Reagovat
Kuba94

Kurva toto není normální ne ? Takový sajgon a kolotoč těch trenérů? To všichni čekají, že každý trenér vyšvihne každý tým do finále Ligy mistrů nebo co ? Jak může někdo za tak krátkou dobu něco změnit ?

Reagovat
Moshe Dajan

Remizoval a to nemá! To je vyhazov!

Reagovat
Eichel

chudák Marcelino, snáď ho vezme nejaký dobrý tím

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Lens a Haise do OM

Reagovat
Israha

Nechci nic říkat, ale Galtier sedí doma na prdeli a nudí se . Ale aktuálně jsem tak nakrknutý na ty naše kreténské fans, že už vidím, jak zas letí málem vypálit Vélodrome za to, že si vedení dovolilo přivést týpka, co rok trénoval arcirivala...

Reagovat
Seydou Doumbia

Galtier v prosinci do ale Ole Olampik Lijone vy jste jasně lepší ve všech ohledech než my a potom se zbavíte všech solidních lidí mimo herní kádr ale když u vás skončil sampaoli i tudor tak já nevím kdo by tam přežíl, Simeone/Conte ?

Reagovat
Israha

Sampaoli je fanoušek Bielsy a je stejně rtuťovitý, tam mě to nepřekvapilo . A Tudor vypadá, že bude to samé, nikde nevydržel déle, než dvě sezony. Zrovna tam to byly vztahy třaskavé oboustranně. To chce naopak nějakého stoického kliďase, co si pojede svou a nenechá se vycukat.

Reagovat
Gedofrey

Fraška

Reagovat
Largo

Tohle si nezasloužil...

Reagovat
Israha

Doufám, že se ti vymaštěnci, co si říkají "fanoušci" a de facto ho z OM vyhnali, vychutnají čekání na (nejspíš průměrnou, protože kdo by tam teď šel) náhradu pod vedením dočasných trenérů. Připomínám triumvirát José Anigo, Franck Passi a Nasser Larguet, kteří v těchto rolích v předešlých letech působili, a výsledky, které pod nimi Marseille tehdy měla. Něco takového si ti kreténi zaslouží. Jen klub samotný, hráči a masa těch rozumných fans se ufrustruje k smrti...nechci na to letos čumět, kor ještě s Rongierem jako kapitánem.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč?

Reagovat
Seydou Doumbia

Výhružky od fanoušků prej jako že fakt velké nepokoje

Reagovat
John Obi Mikel

A ty jsou proč?

Reagovat
Seydou Doumbia

nepostup do lm a až 3 flek v lig an

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rudnevs

Až 3.? A čo by ako chceli?

Reagovat
Seydou Doumbia

V OM mají fanoušci v hlavě hrozně povysavané, představ si Dembeleho, Onanu, Sanča, Antonyho, Grinwuda, Leaa a podobných, kterých máš na stadioně 20 tisíc...to se pak musí nějak projevit. Myslím co se inteligence týče.

Reagovat
Rudnevs

Nechapem absolutne, vsak mali este pomerne dobry start v lige, su aj pred PSG

Reagovat
Seydou Doumbia

To nechápou ani fans OM, ale jak vidíš v L1 jsou jiné nároky na trenéra. Konečně tým s pořádnymi ambicemi, který se nespokoji s málem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele