1. kolo
05.08.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - Tescoma Zlín 0:0

Favorizovaní domácí si sice vytvořili několik slibných šancí, v té největší však v závěru zklamal Vrána a nakonec můžou být v Brně rádi za bod. Sázka na neúspěšné střelce z posledních sezón tedy v prvním kole nebyla dobrou volbou. Jihomoravské derby se obešlo bez branek.

Hned v úvodu utkání zmařil obrovskou šanci brněnský Střeštík, když z jasné pozice před Barankem mířil nad. Mírnou domácí převahu mohl zužitkovat ve 26. minutě Tomáš Došek, ale hlavičkou mířil jen těsně nad. Dále se pokračovalo ve vyrovnaném prvním poločase, šance prakticky nepřicházely a týmy odešly do šaten, i díky spálení vyložených šancí domácích, smírně 0:0.

Druhý poločas byl na šance ještě chudší. Do té první vážnější se v 69. minutě dostal Wagner, po Poláchově centru však hlavičkou mířil těsně vedle. Akcí diváci rozhodně moc neviděli, a když nějaká přišla, zůstával fanouškům nad zakončením rozum stát. Pět minut před koncem měl totiž rozhodující trefu na kopačce domácí Vrána, který se ocitl sám před brankářem, slabou střelou mu ale zamířil přímo do náruče. O dvě minuty později mohl lehkovážnost Brňanů potrestat Žůrek, ale toho dvakrát vychytal Lejsal. Vyrovnaný zápas s neproměněnými tutovkami Brna skončil bez branek.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Brno!!!!!

Reagovat
HOST*

buzeraantů plno.... SPARTA

Reagovat
HOST*

Brnu chybí typický koncový hráč. Odchod Luďka Zelenky bude znát. Proto se Brno střelecky neprosadí.

BRNO-ZLÍN 0:0

Reagovat
HOST*

Brnu chybí typický koncový hráč. Odchod Luďka Zelenky bude znát. Proto se Brno střelecky neprosadí.

BRNO-ZLÍN 0:0

Reagovat
HOST*

tak 0:0 myslim že to nebude,(Došek,Pacanda,Polách.....

Reagovat
HOST*Puskas

blbost,zitra vyhrajem,videl jsem Zlin na vlastni oči a jsou pořadni tragedi a to ,že odešel Zelenka je sice nepřijemny,ale Renda po incidentu s Lejsalem určite zabere a Došek by se mohl taky dobře uvest

Reagovat
HOST*

Brno to nebude mít lehké ale věřím, že dame vic golu a vyhrajem.

!!!!! Z B R O J O V K A !!!!!

Reagovat
HOST*Tomsula

Je tam chyba v tom článku,tu závěrečnou šanci měl Vrána,parádně mu přihrál Trousil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele