7. kolo
23.09.2007 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

FK SIAD Most - SK Kladno 2:2

Most již potřetí za sebou dokázal doma dvakrát skórovat, ale ani tentokrát to na tři body nestačilo. Oba týmy využily prakticky vše, co mohly. Do vedení poslal Most Škoda, brzy srovnal Zachariáš a vyrovnaný výsledek zůstal do poločasu. V tom se však zranily domácí opory Oboya a Toleski. Po hodině hry se z vedení na chvíli radovali hosté, po Szaboově přízemní střele. Za minutu však srovnal Da Silva. Posledních dvacet minut pak hráli domácí přesilovku po vyloučení Čápa. Žádnou gólovou šanci si však nevytvořili.

Ve 12. minutě zahrávali domácí roh, na který si na zadní tyči naskočil Škoda a otevřel skóre. Přesně o deset minut později si na Cigánkův centr naskočil Zachariáš a z malého vápna srovnával. Důležité momenty pak nastaly ve 34. a 36. minutě. Nejdříve se totiž zranil agilní Oboya, poté i kanonýr Toleski. Domácí se sice snažili a drželi míč déle na kopačkách, vynucená střídání však týmu hodně uškodila.

První čtvrthodina druhého poločasu byla ve znamení nepřesností a nepovedených nakopávaných míčů. V 60. minutě rychle přenesli hru kladenští hráči a Szabo zamířil přízemní střelou k levé tyči přesně. Hosté se však z vedení dlouho neradovali, po rozehrání si po centru dostal k míči Da Silva a ten se nemýlil. V 70. minutě dostal Čáp po faulu na Štípka druhou žlutou a musel předčasně do kabin. Toho domácí nedokázali využít k jediné vážnější šanci a získali jen bod, což vzhledem k výsledkům ostatních zápasů znamená jejich pád na poslední místo.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*grophy

Kladno zvítězí,budu sázet handicap tohle je tutofka

Reagovat
HOST*Luke

Kladno potvrdí kanonádu z minulého kola a na hřišti Mostu jistě zvítězí. Zřejmě však jen o gól, který padne se standartní situace. Domácí se totiž stále hledají a chybí jim hlavně hbitý A. Mendy, kterého v tomto utkání nenahradí ani jinak skvělý Toleski.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele