30. kolo
17.05.2008 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav 1:0

Závěr sezóny se Mladé Boleslavi moc nevyvedl. Po porážce z minulého kola od Slavie dnes nestačil tým Karla Stannera na Viktorii Žižkov, které podlehl 0:1.

Hosté vstoupili do zápasu lépe, jenže už v deváté minutě museli sáhnout k vynucenému střídání. Zraněného Táborského nahradil Schubert. Boleslav v prvním poločase sice gól vstřelila po akci Řezníčka z 20. minuty, ten ale nebyl uznán pro údajný ofsajd. Žižkov se s postupem času rozehrával a začal dělat před bránou gólmana Šedy hodně horko.

V 35. minutě vyzkoušel štěstí Demjan, ale míč poslal asi metr vedle tyče. O tři minuty později nastřelil Luděk Stracený po faulu na Tingu z přímého kopu dokonce břevno. Závěr prvního poločasu se už ale dohrál především ve středu hřiště.

Také začátek druhé půle patřil hostům, ti sice měli herní převahuje, ale do vyložené gólové příležitosti se dostat nemohli. Podobně jako během prvních čtyřiceti pěti minut chybělo i tentokrát oběma týmům hodně přesnosti a kreativity. Až v 71. minutě našel Stracený hlavu Kaloda v dobré příležitosti, jenže vysoký útočník mířil vedle. Nakonec se ale dočkal. Po rohovém kopu se míč přes Moughfira dostal míč právě až ke Kalodovi a ten lehkou tečí otevřel skóre zápasu. Závěr zápasu už žádné zajímavé okamžiky nenabídl, a proto se Žižkov raduje z dalšího tříbodového úspěchu.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mladá Boleslav je ve formě a Žižov porazí 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas , kde o nic nejde riskoval bych typ - 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele