19. kolo
14.03.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - SK Kladno 1:0

Jablonec napravil výprask z Ostravy a doma těsně porazil Kladno. O výhru 1:0 se postaral svou brankou Marek Jarolím, který skóroval deset minut před koncem první půle.

První příležitost měli po dvaceti minutách domácí. Po kombinaci Kovaříka s Pekhartem se míč dostal k Jarolímovi a ten zblízka pálil, brankář ovšem vyrazil na roh. Stejný hráč v zápětí střílel nebezpečně i podruhé, ale tentokrát netrefil bránu. Jablonec byl i nadále aktivní a vellkou příležitost nepřetavil v branku Pekhart, jeho střela z deseti metrů byla zblokována bránícím hráčem Kladna. Gólu se domácí dočkali v 35. minutě a trefil se aktivní Marek Jarolím. Akce začala nepovedeným rohem hostů. K míči se potom dostal Kovařík, střílel, ale branku nedal, z dorážky se ovšem už trefil Jarolím. Ke konci první půle mohl vedení pojistit Jablonský, ale jeho bombu zlikvidoval kladenský gólman Tesař.

Jablonec začal aktivněji i v druhé půli. Pekhartovu nebezpečnou střelu z velkého čtverce Tesař kryl. Pekhart se dostal i do další šance, ale z brejku v dobré pozici trestuhodně minul bránu. A když nevyšla ani kulišárna Jarolíma, který zkoušel skórovat přímo z rohu, tak Jablonec zvítězil na Kladnem 1:0.

Jablonečtí vyhráli naprosto zaslouženě, Kladno k ničemu nepustili a hosté mohou děkovat brankáři Tesařovi, že odjíždějí jen s prohrou 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc tomu nevěřím, ale Kladno by mohlo překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

jedem kladýnko zkusíme hrát 7-2-1 a urveme remízu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele