18. kolo
07.03.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - Sparta Praha 0:1

Sparta odčinila zaváhání z minulého týdne a dnes si poradila nejtěsnějším možným rozdílem s Kladnem. Výhru zařídil Letenským proměněným pokutovým kopem Igor Žofčák.

V 6. minutě utkání měl první slibnou příležitost Igor Žofčák, síť sice rozvlnil, avšak pouze tu boční. Na druhé straně se rovněž nepřesnou střelou prezentoval Zoubek, Kladno hrálo alespoň v úvodních minutách nebojácně a hostující obranu překvapovalo. Nicméně až do 36. minuty se toho příliš nedělo, pak přišla obrovská chyba sparťanské defenzívy a nebýt reakce Jaromíra Blažka bylo by se Spartou zle. O tři minuty později bylo před brankou Pražanů znovu horko, Zoubek ve velmi výhodné šanci vsadil na kličku, a to byla chyba, Kladenští totiž v tu chvíli postupovali sami dva na Řepku a brankáře Blažka. Závěr prvního poločasu byl hodně rušný, nejprve se hosté dožadovali po zákroku na Kucku pokutového kopu, to však zůstal hlavní sudí neoblomný, ovšem hned za chvíli fauloval brankář Tesař Kušníra, a to už se penalta pískala. Igor Žofčák jí s přehledem proměnil a Sparta vedla na Kladně 1:0.

Kladno nastoupilo do druhého poločasu s odhodlání Spartu potrápit, a pokud možno vyrovnat. V 51. minutě tomu byl blízko hlavičkující Mráz, jenž po auto Strnada málem překvapil veterána Blažka. Zhruba po hodině hry se tentokrát domácí dožadovali pokutového kopu, Kušnír přidržel Grosse ale hlavní sudí nic neviděl. Kladno bylo ve druhém poločase nebezpečnější, Beneš svojí velmi dobrou šanci spálil a Kladno stále prohrávalo 1:0.

Domácí zlobili, ale také Sparta měla dobré příležitosti utkání definitivně rozhodnout. Lačný už se řítil sám do zakončení ale Tesař výborným výběhem celou akci zmařil. V posledních minutách hry mohl nejprve pojistit výhru Sionko, nestalo se tak a Sparta se musela o výsledek bát až do konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aji když mě to s.e.r.e. tak za dva 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

KLADENKO NEPROHRAJE!

Reagovat
vanGomm

I když dělá Sparta vše pro to,aby se stala letos králem remíz,tak tady tipuji 2 tedy její výhru.U Kladna asi naplní přísloví o tom co příchází po posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná máme nejvíc remíz,ale zas se podívej do kolonky prohry co je tam za číslo A inkasovaný góly..Jen se smějte..Kdo se směje naposled.. 0:2

Reagovat
vanGomm

Sparta nemá možná nejvíc remíz.Sparta jich má nejvíc doopravdy.Já se nikam do kolek koukat nemusím tabulky celkem sleduji.Navíc tam tipuji 2 což znamená výhru Sparty.Nevím co se Ti na tom nezdá.A co se týká té kolonky proher neboj i Sparta se dočká a možná v utkání,kde se to bude nejméně čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

už toho bylo dost 1:3

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
antonio13

vyhrajeme 0:1, a budem radi ze to nebude zase ostuda

Reagovat
Slejdy

Reagovat
goodbay

taky doufám, že vyhrajem ale opět to bude 0:1 nebo 1:2. Dokud prostě nepřivedem pořádnou posilu do útoku, tak nemůžeme čekat lepší výsledky a víc golů od sparty.

Reagovat
kalla

1:0 pro Kladýnko

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, Sparta srovná v 17. minutě nastavení

Reagovat
goodbay

opět se potvrdil tragický útok sparty nebo spíš ofenziva

Reagovat
Devil

Reagovat
Langi

moh to bejt pěknej výsledek pro Kladno...ale Sparťani to zase uplatili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele