8. kolo
12.09.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Slavia Praha 0:0

Slavia veze z Hradce bod, nedá se ovšem říct, že zcela zaslouženě. Zápas směřoval k remíze od prvních minut, na gólové šance však s přehledem vyhráli domácí, jejichž fanoušci rozhodně nepoděkují rozhodčímu za posouzení penaltové situace z první půle.

Vyrovnaný zápas v prvních deseti minutách ozvláštnila pouze nevychovanost hostujících fanoušků, kteří svou pyrotechniku prezentovali hodem na trávník. A mohli být hned potrestáni, kdyby po následném rohu Pilaře nehlavičkoval na zadní tyči Kasálek těsně vedle.

Po čtvrthodince hry ukázal svůj um Jaroslav Černý, který se parádně dostal až do vápna, kde jeho střelu s velkým štěstím vyrazil Lindr nohou. To bylo také na dlouhou dobu to jediné, co mohlo diváky pobavit.

Kromě kontroverzního neodpískání penalty po přistrčení Pavla Černého Koubským, který v Hradci vyvolal hromadný pískot, se k další zajímavé šanci dostali domácí až dvě minuty před koncem první půle. Dvořák ovšem z třinácti metrů svou prudkou přízemní střelou, i kvůli teči obránce Slavie, minul.

V sedmé minutě druhé půle mohl hradecké posunout k výhře nad druhým pražským "S" Pilař, z otočky pálil slibně, ale jeho technický pokus se mezi tři tyče nevešel. Přes vcelku vyrovnaný duel se hosté nemohli dostat k nebezpečnějšímu zakončení a mohli být jen rádi, že domácí na oplátku nedokážou přesně zamířit. Kocourek z přímého kopu těsně minul.

Zajímavé šance se tak zrodily aspoň v posledních patnácti minutách. Hradecké vybídl ke gólu Vaniak, který nedosáhl na rohový kop, nicméně Chleboun poslal hlavičku přímo do něj. V 82. minutě navíc zachyboval při defenzivních povinnostech a Hora svou střelou z šestnáctky prověřil Lindra.

V posledních desítkách vteřin exceloval Kocourek. Nejprve po jeho opětovném centru z rohu hlavičkoval Hochmeister z pár kroků a Vaniak musel vytáhnout jedno ze svých starých kouzel. V poslední šanci pak hradecký hráč nepřekonal zkušeného brankáře ani z přímého kopu.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i Sparta tam prohrala...videl bych to na remizu..mozna 10

Reagovat
vanGomm

Já si tipnu překvapení tedy 2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Hora,J.černý z pen)

Reagovat
Tomtaf

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec to doma na silnější tými umí. Že by tedy zase? ... 2:1

Reagovat
Losinho

1:2

Reagovat
Carlos Juan Pablo

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie to nepodcení můj tip 2

Reagovat
Infecto

Rozmasakrovali jsme Spartu - rozmasakrujem i Slavii!!!!!!!!!! 2-0

Reagovat
Mircu5

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem tam a musím říct 6000 tam určitě nebylo. Tam mohlo bejt 10 000 lidí a naprosto užasná atmosféra Hradec lize opravdu dává senzační fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

I já tam byl a troufnu si říct, že tam mohlo být i 15

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce jsem četl že 18 000

Reagovat
Mr.Mike

Jakto ze nechytal Zlamal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by slávka jinak prohrála. Ani na lavičce nebyl. Vania je dost držel zase

Reagovat
smazaný uživatel

Se slavisti ve svým sektoru vokázali...dělali bordel,jak kdyby dostávali 0:3....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele