7. kolo
18.09.2011 10:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - FK Teplice 0:1

Severočeské Teplice dokázaly vyhrát na půdě Viktorie Žižkov 1:0 a potvrdily vzrůstající formu. Hrdinou utkání se stal útočník Mahmutovič, který má na svědomí jedinou branku zápasu.

Domácí Viktoriáni přitom začali dost aktivně, už po šesti minutách si museli fanoušci Teplic oddychnout. To když napřáhl Lafrance, jeho střela skončila těsně vedle. O pár minut později předvedl krásnou akci Lukáš, po jeho dlouhém pasu se řítil na branku Kerič. Chorvatský útočník přehodil Vaclíka, jenže míč následně skončil mimo branku. Během prvního poločasu viděli diváci ještě několik zajímavých příležitostí, střelecké pokusy z obou stran kontrolovali oba brankáři. Kýžená změna skóre se však v prvním poločase neudála, na to se museli diváci počkat až po změně stran.

I ve druhém poločase se hrál pohledný fotbal se spoustou zakončení. Například Stožického nepříjemný pokus musel Vaclík vytěsňovat. Změna skóre se udála přesně v 68. minutě. Vachoušek sklepl balón pro Mahmutoviče, který neomylně zakončil - 0:1 pro Teplice. Tím samozřejmě utkání neskončilo, avšak více vzruchu přinesly až závěrečné minuty.

Deset minut před koncem se hnal do zakončení Kerič. Pomezní sudí ale jeho akci odmával, byť se o ofsajd s velkou pravděpodobností nejednalo. Vzápětí na to mohlo být vyrovnáno, Súkenník ale z vyložené pozice netrefil branku! Branka nepadla ani v dalších minutách, kdy mohly Teplice pojistit výsledek. Kerič přihrál do jasné gólovky Sivovi a Vaclík vytáhl fantastický zákrok! Branka už do konce utkání nepadla a Teplice si tak odvážejí tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Žižkov 0 -2 FK Teplice-Keric,Mahmutovic

Reagovat
7kaka7

Proč jedniný Teplice mají skauty na balkáně ?

Reagovat
smazaný uživatel

A Liberec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele