základní část, 2. kolo
29.07.2023 15:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Přerušený zápas v Olomouci zvládli s přehledem domácí

Olomoučtí se za úvodních sedmdesát minut třikrát prosadili do brány Karviné, a to zásluhou Juliše, Zmrzlého a Navrátila, přičemž na druhé straně kontroval Papalelé. Za stavu 3:1 přerušila utkání průtrž mračen, po níž již branky nebyly k vidění.

Do vedení přitom jako první mohla jít Karviná. Ve dvanácté minutě se Budínského centr dostal až k Bartlovi, jehož ránu zastavilo břevno. Na opačném konci hřiště Navrátilo po Chvátalově centru pálil těsně nad. Další Chvátalova pobídka už ovšem úspěch slavila. Lukáš Juliš si jej zpracoval a povedeným volejem poslal mimo dosah gólmana.

Brankovou konstrukci orazítkovala také Sigma, konkrétně to byl po Pospíšilově přihrávce Vodháněl. A opět krátce poté přišel gól, tentokrát Vraštil našel Ondřeje Zmrzlého a ten pálil nechytatelně k tyči. Jelikož Navrátil krátce před pauzou opět selhal ve velké šanci, dočkali se Slezané branky naděje. Memić posunul balón v těžké situaci na Papalelého, jemuž se povedlo zamířit přesně a rozvlnit síť.

Po návratu ze šaten Julišův pokus skončil v Lapešových rukavicích. Byl to ale právě karvinský gólman, který nabídnul domácím pojišťující gól. Při výběhu ze své brány totiž neodehrál balón a Jan Navrátil se tak konečně dočkal, když snadno umístil balón do odkryté klece.

Následně se spustil velmi silný déšť, což rezultovalo v přerušení zápasu. Po dvaceti minutách se začalo znovu hrát, nic moc zajímavého ale už zápas nepřinesl. Za zmínku stojí snad jen Macíkův zákrok v samém závěru, případný gól by ovšem už nic neřešil. Olomouc a Karviná se tak v tabulce srovnaly na shodném počtu tří bodů.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele