Další články

Fantastická věc, chválí Bah schopnost Slavie vychovat hráče pro zahraniční kluby

To setkání si nemohl nechat ujít. Když už Slavia dorazila na soustředění do Portugalska, vydal se její někdejší tahoun Alexander Bah (26) za týmem a užil si chvíle ve společnosti bývalých spoluhráčů i trenérského týmu.

Nejzajímavější produkty portugalské ligy. Kteří hráči by obstáli ve velkých ligách?

Týmy ze špičky portugalské ligy patří v posledních letech k těm nejvýdělečnějším ze všech. Zásluhu na tom má zejména prodej mladých talentů. Kluby díky efektivnímu systému výchovy v mládežnických kategoriích dokáží své nejtalentovanější hráče v nízkém věku začleňovat do prvního týmu, kde se mohou předvést v náročných zápasech evropských pohárů.

Bah přestoupil ze Slavie do Benfiky, podepsal pětiletou smlouvu

Obránce Alexander Bah definitivně přestoupil z pražské Slavie do Benfiky. Portugalský klub dnes potvrdil médii avizovaný transfer na svém webu, dánský fotbalista v novém působišti podepsal pětiletou smlouvu s platností do roku 2027. Podle dřívějších informací portugalských médií obdrží český vicemistr osm milionů eur (198 milionů korun).

Bah popichuje spoluhráče z Edenu, Seveřané podle něj český tým vyřadí

Dánský fotbalista Slavie Alexander Bah se domnívá, že jeho krajané v sobotním čtvrtfinále mistrovství Evropy ukončí cestu českého týmu turnajem. Třiadvacetiletý pravý obránce už své spoluhráče z Edenu popichoval. Záložník Petr Ševčík se tomu smál a s Bahem si to prý po návratu do Slavie z Eura vyřídí.

Bah se nedostal do dánské nominace

Obránce Slavie Alexander Bah se nedostal do dánské nominace na mistrovství Evropy. Trenér Kasper Hjulmand nevynechal hvězdy v čele se Simonem Kjaerem z AC Milán, záložníkem Christianem Eriksenem z Interu či brankářem Kasperem Schmeichelem z Leicesteru. Čtyři hráči pocházejí z dánské ligy.

Slavia doplnila na soupisku pro EL Baha, Deliho a Hromadu

Slavia Praha dopsala na soupisku pro jarní část Evropské ligy dva obránce Alexandera Baha se Simonem Delim a záložníka Jakuba Hromadu. Červenobílí o tom informovali na svém webu. Nedostalo se na jednu ze zimních posil zadáka Tarase Kačarabu.

Slavii posílil dánský reprezentant Bah

Kádr pražské Slavie posílil dánský reprezentant Alexander Bah. Třiadvacetiletý pravý obránce či záložník přestoupil do Edenu z dánského Sönderjyske a s českým mistrem a lídrem prvoligové tabulky podepsal smlouvu do 30. června 2025.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele