Další články

Leverkusen zaplnil mezeru v sestavě, z Chelsea přišel Hudson-Odoi

Callum Hudson-Odoi se stěhuje z anglické nejvyšší soutěže do německé. Stále teprve jednadvacetiletý křídelník odešel z Chelsea na hostování do Bayeru Leverkusen, kde prošel zdravotní prohlídkou a podepsal kontrakt...

Leverkusen by mohl přivést na Hložkovu pozici Hudsona-Odoie z Chelsea

Kádr Leverkusenu by mohl posílit na hostování Callum Hudson-Odoi z Chelsea. Informovala o tom televize Sky Sports. Jednadvacetiletý Angličan nastupuje nejčastěji na pozici křídla, kde v úvodu sezony hrál v sestavě Bayeru český reprezentant Adam Hložek.

Ziyechova "one man show" a povstání ze dna: 23. kolo Premier League v kostce

Po patáliích s covidem-19 se na Ostrovech konečně odehrálo kolo bez jediného odloženého utkání. V očekávaném šlágru zdolala Chelsea i počtvrté v sezoně Tottenham s čistým kontem v zádech a oproti předchozím duelům v lize ukázala zlepšení. Do hlavní role se obsadil Hakim Ziyech, který obráncům Spurs motal hlavu od úvodního hvizdu a svůj nadprůměrný výkon korunoval nádhernou brankou, jež pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice.

Salah se probral včas: 21. kolo Premier League v kostce

Takovou střeleckou krizi v Premier League ještě Mohamed Salah nezažil. Šest zápasů bez jediného gólu. Pro egyptského křídelníka zcela mimořádná situace. Stejnou šňůru sice natáhl už na přelomu února a března 2019, ale tehdy alespoň asistoval u jedné vlastní branky Alderweirelda v utkání s Tottenhamem. Vykoupení však přišlo - a pro Liverpool v tu nejvhodnější možnou dobu.

Hudson-Odoi z Chelsea nebude obviněn ze znásilnění

Mladý anglický reprezentant Callum Hudson-Odoi z Chelsea nebude obviněn ze znásilnění. Devatenáctiletý útočník byl v květnu zatčen v noci ve svém bytě po konfliktu se ženou, s kterou se podle médií seznámil přes internet. Na twitteru dnes oznámil, že policie případ odložila.

Hudson-Odoi byl zatčen

Mladý anglický reprezentant Callum Hudson-Odoi z Chelsea byl v neděli nad ránem zatčen ve svém bytě po konfliktu se ženou. Podle deníku The Sun si tam devatenáctiletý útočník pozval modelku, s níž se seznámil v online prostředí.

Hudson-Odoi se cítí dobře a začíná trénovat

Pozitivní zprávu sdělilo fanouškům vedení Chelsea. V pořádku je Callum Hudson-Odoi, křídelník měl v první polovině března pozitivní test na koronavirus, nyní je jeho stav normální a už začal s individuální přípravou...

Arteta a Hudson-Odoi byli pozitivně testováni na koronavirus

Arsenal oznámil, že byl manažer Mikel Arteta pozitivně testován na nákazu koronavirem. Všichni členové londýnského klubu, kteří se španělským manažerem přišli do styku, zamířili do karantény. Stejný problém řeší i Chelsea, zde měl pozitivní test Callum Hudson-Odoi...

Hudson-Odoi pokračuje v Chelsea, následovat ho bude Abraham

Chelsea se díky zákazu přestupů dostala do složité situace a v průběhu léta musela po odchodu Edena Hazarda hledat nového tahouna ofenzívy. Tím se překvapivě stal Tammy Abraham, jednadvacetiletý útočník dává jednu branku za druhou a odměnou mu bude nová smlouva, tu už má v kapse jeho spoluhráč Callum Hudson-Odoi...

Osmnáctiletý anglický záložník Hudson-Odoi si přetrhl achillovku

Anglický reprezentant Callum Hudson-Odoi z Chelsea si v pondělním ligovém utkání proti Burnley přetrhl achillovku. Ve zbytku sezony se tak osmnáctiletý záložník už podle BBC na hřišti neobjeví.

Hudson-Odoi pozvánku do anglické reprezentace považoval za vtip

Talentovaný křídelník Chelsea Callum Hudson-Odoi svoji nominaci do anglické reprezentace zpočátku považoval za vtip. O to větší radost osmnáctiletý útočník měl, když ho trenér Albionu Gareth Southgate skutečně povolal na kvalifikační zápasy proti České republice a Černé Hoře.

Bayern se prý chystá na přestavbu. Utratí přes 200 milionů eur?

Příchod obránce Benjamina Pavarda ze Stuttgartu už je dotažen a potvrzen. Spolu s ním by ale v létě měly do Mnichova dorazit i další hvězdy. Podle německého deníku Bild se Bayern chystá utratit více než 200 milionů eur. Poslední informace hovoří o dalším obránci francouzským mistrů světa Lucasi Hernándezovi.

Hudson-Odoi na odchodu z Chelsea? Uvidíme, co se stane, říká klub i hráč

Bayern Mnichov v uplynulých týdnech začal skládat tým pro další sezony a vedení by bylo velmi rádo, kdyby jeho součástí byl i Callum Hudson-Odoi. Talentovaný anglický křídelník patří Chelsea a hodně se mluví o jeho stěhování do Bavorska, v tuto chvíli žádná ze stran netuší, co se v nadcházejících desítkách hodin stane...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele