Alves pozměnil výpověď, připustil styk s údajnou obětí

Brazilský fotbalista Dani Alves, jenž ve Španělsku čelí obvinění ze sexuálního napadení, změnil ve vazbě výpověď. Zatímco dosud jakékoliv provinění odmítal s tím, že ženu vůbec nezná, v pondělí v krátké výpovědi na vlastní žádost před vyšetřujícím soudcem v Barceloně připustil, že měl s údajnou obětí za oboustranného souhlasu sexuální styk.

Alves nadále zůstane ve vazbě, soud ho opět odmítl propustit na kauci

Brazilský fotbalista Dani Alves musí kvůli obvinění ze sexuálního napadení zůstat ve vazbě. Soud v Barceloně ho dnes už podruhé odmítl propustit na kauci kvůli riziku, že by utekl ze Španělska. Informovala o tom agentura Reuters.

Soud poslal Alvese kvůli obvinění ze sexuálního napadení do vazby

Brazilec Dany Alves skončil kvůli obvinění ze sexuálního napadení ve vazbě. Soud v Barceloně devětatřicetiletého obránce odmítl propustit na kauci. Informovala o tom agentura AP.

Alvese vyšetřují kvůli obvinění ze sexuálního napadení

Bývalý obránce brazilské reprezentace Dani Alves je vyšetřován kvůli obvinění ze sexuálního napadení. S odkazem na soud v Barceloně o tom informovala agentura Reuters.

Brazilský veterán Alves bude hrát v Mexiku

Brazilský fotbalista Dani Alves bude pokračovat v kariéře i v 39 letech. Po odchodu z Barcelony se dohodl na angažmá v mexickém klubu Pumas UNAM, který o tom informoval na twitteru.

Alves se na konci června definitivně rozloučí s Barcelonou

Obránce Dani Alves se na konci června definitivně opustí Barcelonou. Devětatřicetiletý brazilský reprezentant, který se do katalánského celku vrátil letos v lednu, o tom informoval na sociální síti instagram.

Barceloně bude kvůli koronaviru chybět čtveřice obránců

Trenér Barcelony Xavi se bude muset v následujících dnech obejít bez kvarteta Alejandro Baldé, Jordi Alba, Dani Alves a Clément Lenglet. Všichni tři defenzivní hráči měli pozitivní test na koronavirus. Katalánský klub to uvedl na svém webu.

Stále si žiju svůj sen, řekl veterán Alves po návratu do Barcelony

Obránce Dani Alves se dočkal při návratu do Barcelony bouřlivého přijetí. Osmatřicetiletý Brazilec se dnes oficiálně představil fanouškům na stadionu Camp Nou jako staronová posila a prohlásil, že se pokusí pomoci týmu, který nyní vede z pozice trenéra jeho bývalý spoluhráč Xavi, k návratu na přední příčky. V Barceloně bude nosit číslo 8, které před ním měly legendy Andrés Iniesta nebo Christo Stoičkov.

Barcelona potvrdila návrat legendárního beka Daniho Alvese

S jednou legendou se FC Barcelona a její fanoušci v létě s velkou bolestí rozloučili, jiné dvě však nyní v rozmezí pár dnů vítají zpátky. Nejprve se svůj mateřský klub vrátil trénovat Xavi Hernández, a ten si nyní k ruce přivedl svého bývalého pobočníka Daniho Alvese...

Alves si na podzim odpočine, k fotbalu se vrátí příští rok

Několikaměsíční dovolenou si ve zbytku podzimu vezme Dani Alves. Zkušený brazilský obránce před dvěma týdny opustil São Paulo a tisk hodně spekuloval o jeho chystaném stěhování do Flamenga. Z toho minimálně pro nadcházející měsíce sejde...

Zkušený obránce Alves končí v São Paulu, klub mu dluží peníze

Dani Alves nedávno získal další medaili do své už tak rekordní sbírky, nyní si pak bude hledat nového zaměstnavatele. Zkušený obránce končí jako hráč São Paula, brazilský klub mu dlužil peníze a fotbalista se po olympijském turnaji v Tokiu odmítl zapojit do přípravy.

Alvese v São Paulu přivítalo přes 40 tisíc fanoušků

Kapitána brazilské reprezentace Daniho Alvese po příchodu do São Paula přišlo na stadion De Morumbi přivítat přes 40 tisíc fanoušků. Šestatřicetiletý obránce do klubu zamířil po sedmnácti letech v Evropě, kde nastupoval za Sevillu, Barcelonu, Juventus a Paris St. Germain.

Alves se po 17 letech vrací do Brazílie, bude hrát za São Paulo

Obránce Dani Alves se po 17 letech v Evropě vrací do Brazílie. Šestatřicetiletý reprezentační kapitán se upsal klubu FC São Paulo, kde by měl působit do mistrovství světa v Kataru 2022.

Zápisky z Copy: 5+1 důvodů, proč se vyplatilo si noční derby naladit

Kdokoliv v noci nenařídil budík či se rozhodl nevyslyšet jeho zvonění, by měl nyní litovat. Argentina totiž nebyla tak moc k ničemu, jak se všeobecně čekalo, a s Brazílií sehrála poctivé semifinále na ostří nože. Výsledek je nakonec očekávaný a pravdou je, že Brazílie většinu zápasu seděla vzadu a čekala, co soupeř vymyslí, ale přesto to vážně stálo za to!

Brazilský kapitán Alves už nebude hrát za Paris St. Germain

Kapitán brazilské reprezentace Dani Alves po dvou letech končí v Paris St. Germain. Šestatřicetiletý obránce to oznámil na instagramu. Své další plány neprozradil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele