Do Realu bych nepřestoupil, ujišťuje Alves

Daniel Alves zatím s barcelonským vedením neúspěšně jedná o prodloužení současné smlouvy, která platí do léta 2012. Španělská média spekulují, že se 27letý obránce nebrání odchodu z Katalánska. Alves ale fanoušky Barcelony ujistil, že i kdyby odešel, určitě neposílí úhlavního rivala Real Madrid.

Galavečer v Madridu ovládli hráči Barcelony, králem byl Messi

V hlavním městě Španělska byla včera večer udělána tečka za Primera Division pro sezonu 2008/2009. Galavečer v Madridu podle očekávání ovládli fotbalisté Barcelony, kteří si domů odnesli většinu trofejí. Králem večera se stal argentinský útočník Lionel Messi...

Teprve se rozjíždíme, varuje soupeře Alves

Barcelona má za sebou další povedené ligové představení, Katalánci včera přivezli výhru 4:1 ze Santanderu, když v první půli doslova ovládli hřiště. Obránce Daniel Alves tvrdí, že jeho tým teprve nabírá formu.

Laporta: Daniel Alves je nejlepší pravý bek světa

S dalším obrovským uznáním ke hráčům Barcelony dnes přispěchal prezident klubu Joan Laporta. Po úspěšném tažení Brazílie za vítězstvím na Konfederačním poháru označil Daniho Alvese za nejlepšího pravého beka současnosti.

Alvés prý věděl, že dá v semifinále Poháru FIFA gól

Snad žádný z Brazilců si nepřál více, aby ho trenér Dunga pustil do semifinálového zápasu Poháru FIFA s JAR, než Daniel Alvés. 26letý obránce měl totiž tušení, že vstřelí branku. Do utkání nakonec zasáhl osm minut před koncem a v 88. minutě z přímého kopu vstřelil jediný gól zápasu, který posunul Brazilce do finále.

Tresty za karty pro tři finalisty Ligy mistrů zůstaly v platnosti

Finále fotbalové Ligy mistrů si definitivně nezahrají Darren Fletcher z Manchesteru United a barcelonští Eric Abidal a Daniel Alves. Disciplinární komise UEFA dnes odmítla odvolání klubů, které chtěly své hráče uchránit od automatického zastavení činnosti za obdržené karty v semifinálových zápasech.

Alvese těší debut za Barcelonu

Poprvé od svého příchodu ze Sevilly nastoupil obránce Daniel Alves za Barcelonu. Svůj debut si nemůže vynachválit, stejně tak jako spolupráci s Lionelem Messim.

Vděčím Seville za všechno, rozloučil se s klubem Alves

Daniel Alves končí po šesti letech angažmá v Seville a míří do Barcelony. Brazilský obránce v tuto chvíli podstupuje v Katalánsku lékařskou prohlídku, než dokončí přestup. Před odletem do Barcelony se na tiskové konferenci emotivně rozloučil se svým bývalým klubem.

Alves se rozplývá nad přestupem do Barcelony

Daniel Alves si v současnosti plní své reprezentační povinnosti a až se vrátí do Španělska, zamíří do Sevilly. V Andalusii ovšem nebude pobývat dlouho, jenom si totiž zabalí věci a zamíří do Barcelony, kam přestoupil. Brazilský obránce se na nové angažmá již velice těší...

Barcelona se údajně dohodla na přestupu Alvese

Podle španělských médií by v nejbližší době měla Barcelona získat vytouženou posilu – pravého obránce Daniela Alvese. Sevilla údajně souhlasila s přestupovou částkou 32 milionů eur, která se v závislosti na hráčových výkonech může ještě o tři miliony zvýšit.

Barcelona nyní usiluje o tři hvězdy

Ještě tento týden by Barcelona mohla přivést tři zvučné posily. Vedení katalánského klubu se snaží koupit Daniela Alvese ze Sevilly, Alexandra Hleba z Arsenalu a villarrealského Martína Cácerese. Podle španělských médií jsou jednání na dobré cestě.

Nejblíže k získání Alvese je údajně Manchester

Obránce Daniel Alves chce odejít ze Sevilly a o nápadníky nemá nouzi. Jedinou překážkou je vysoké odstupné, které za Brazilce požaduje sevillský prezident. Podle posledních zpráv se Alvese snaží získat Manchester United. Trvalý zájem projevuje Barcelona.

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Nikoho prodávat nemusíme, hlásí del Nido

Prezident španělské Sevilly josé María del Nido krátce po skončení sezony na tiskové konferenci promluvil na téma přestupových tahů. Pro Sevillu to bude pravděpodobně krušné léto, jelikož se očekává odchod klíčových hráčů. Ale také nové tváře by se měly na stadionu Ramóna Sanchéze Pizjuána objevit.

Barcelona chce s Alvesem koupit i Keitu

Hned dva hráče by ráda Seville přetáhla Barcelona. Katalánci začínají s přestavbou kádru po nepovedené sezóně, k budoucím úspěchům by jim měli pomáhat Daniel Alves a Seydou Keita. Podle španělských médií však zatím mají oba kluby odlišné představy o odstupném.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele