Další články

Bojujeme o druhou hvězdu, neskrývá Mchitarjan titulové ambice Interu

Inter měl v sobotním milánském derby jasně navrch, připsal si čtvrtou ligovou výhru v řadě a v novém ročníku Serie A zůstává stoprocentní. Městský souboj s AC ovládli Nerazzurri rozdílem třídy, když zvítězili 5:1.

Nejlepší odpověď na kritiku, ocenil Inzaghi výkon Interu proti Benfice

Kouč Interu Milán Simone Inzaghi si po vítězství v úvodním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů na stadionu Benfiky Lisabon (2:0) pochvaloval, že jeho svěřenci nejlepším způsobem zareagovali na kritiku během posledního nevydařeného období. "Nerazzurri" uspěli po šesti soutěžních utkáních a po osmifinálovém triumfu nad Portem jsou blízko vyřazení dalšího portugalského soupeře.

Inter získal záložníka Mchitarjana, další posilou je Onana

Italský vicemistr Inter Milán posílil zkušený arménský záložník Henrich Mchitarjan, který v květnu slavil titul s AS Řím v Evropské konferenční lize. Do milánského klubu přišel po vypršení smlouvy, předtím v Římě strávil třiatřicetiletý fotbalista tři sezony. Hrával také v Doněcku, Dortmundu, Manchesteru United a Arsenalu.

Mchitarjan se ve 33 letech rozloučil s arménskou reprezentací

O jednu ze svých klíčových postav dnes přišla reprezentace Arménie. Své působení na mezinárodní scéně ukončil Henrik Mchitarjan, ofenzivně laděný záložník římského AS to oznámil v prohlášení na sociálních sítích...

Mchitarjan vypadává z plánů AS Řím, podle tisku nedostane novou smlouvu

Henrik Mchitarjan zřejmě bude po letošní sezoně znovu řešit další budoucnost. Ofenzivní arménský záložník hájí barvy římského AS, v hlavním městě Itálie má kontrakt jen do konce června a vedení Giallorossi podle tisku nemá zájem o prodloužení spolupráce...

Mchitarjan natrvalo vymění Arsenal za AS Řím

AS Řím se může i nadále spoléhat na Henrika Mchitarjana. Arménský reprezentant se sice po ročním hostování vrátil do Arsenalu, ten s ním však ukončil smlouvu, aby se mohl natrvalo přesunout ke Giallorossi...

Vždycky se mi zamlouval, říká Arteta o Mchitarjanovi

Henrik Mchitarjan by po letošní sezoně mohl dostat druhou šanci v londýnském Arsenalu. Ofenzivnímu arménskému fotbalistovi se u Kanonýrů nevedlo a loni v létě odešel na hostování do AS Řím, téma jeho návratu do hlavního města Anglie nyní nakousl manažer Mikel Arteta...

Mchitarjan myslí jen na AS Řím, další budoucnost vyřeší po sezoně

Na nové prostředí si pomalu začíná zvykat Henrik Mchitarjan. Ofenzivní arménský reprezentant zklamal v Arsenalu a hlavní město Anglie nedávno vyměnil za to v Itálii, když odešel hostovat do AS Řím. V následujících týdnech a měsících se pak hodlá soustředit výhradně na své výkony...

Kalinić a Mchitarjan oficiálně posilami AS Řím

AS Řím před uzavřením transferového okna získal další dvě posily. Giallorossi z Atlética Madrid na hostování s opcí přivedli Nikolu Kaliniče a na půjčku bez opce dorazil z Arsenalu další ofenzivní hráč Henrik Mchitarjan...

Fanoušky Arsenalu s Mchitarjanovým dresem zastavila policie

Policie v Baku zastavila dva fanoušky Arsenalu, kteří na sobě měli dres Henrika Mchitarjana. Arménský záložník neodcestoval do dějiště finále Evropské ligy kvůli obavě o svoji bezpečnost, neboť jeho země kvůli konfliktu o Náhorní Karabach neudržuje s Ázerbájdžánem diplomatické vztahy. Zápas mezi Arsenalem a Chelsea se uskuteční dnes od 21 hodin.

Mchitarjan nebude hrát finále Evropské ligy. Kvůli obavě o bezpečnost

Arménský záložník Arsenalu Henrik Mchitarjan přijde o finále Evropské ligy proti Chelsea, které je na programu 29. května. Důvodem je dějiště utkání, pro které UEFA zvolila ázerbájdžánské Baku. Mchitarjan se ve státě, se kterým jeho země neudržuje diplomatické styky obává o svou bezpečnost.

Arsenal chce po UEFA vysvětlení ohledně volby hostitele finále EL

Vedení Arsenalu chce po Evropské fotbalové unii UEFA vysvětlení, proč za hostitele finále Evropské ligy s Chelsea, které je na programu 29. května, vybrala právě Baku. Vzhledem k nákladné dopravě i ubytování je totiž možné, že do ázerbájdžánské metropole nakonec neodcestuje odpovídající počet fanoušků londýnského klubu.

Mchitarjan možná kvůli diplomacii přijde o finále Evropské ligy

Arsenalu možná bude ve finále Evropské ligy s Chelsea v Baku chybět záložník Henrik Mchitarjan. Arménie totiž kvůli konfliktu o Náhorní Karabach neudržuje s Ázerbájdžánem diplomatické vztahy a Mchitarjan kvůli tomu v minulosti několikrát v Ázerbájdžánu nehrál.

Arsenalu bude chybět šest týdnů zraněný Mchitarjan

Arsenal bude kvůli zranění postrádat zhruba šest týdnů arménského záložníka Henrika Mchitarjana. Devětadvacetiletý tvůrce hry si minulý týden v utkání Ligového poháru proti Tottenhamu zlomil zánártní kost na pravé noze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele