Další články

Rice Rice Baby a kandidát na titul z Birminghamu: 15. kolo Premier League v kostce

Na Kenilworth Road se hraje těžce. V listopadu to pocítili fotbalisté Liverpoolu a po úterním thrilleru také úřadující vicemistři z Arsenalu, kteří srdnatě vzdorujícího nováčka z Lutonu skolili gólem Declana Rice v sedmé minutě nastaveného času. Gunners proto udrželi první příčku. Kromě druhého Liverpoolu je nicméně stíhá i třetí Aston Villa, jež po dominantním výkonu zdolala obhájce titulu z Manchesteru City 1:0.

Osmigólový thriller na Stamford Bridge zastínil vše: 12. kolo Premier League v kostce

Reklama na Premier League. I takto lze popsat dechberoucí šlágr mezi Chelsea a Manchesterem City, který nadchl fotbalové příznivce napříč Evropou. Remíza 4:4 se v anglické nejvyšší soutěži zrodila poprvé od února 2011, kdy tímto výsledkem skončil legendární zápas Newcastlu s Arsenalem, v němž Gunners ztratili poločasové vedení 4:0. A zastínila mimo jiné kolaps Tottenhamu v nastaveném čase na stadionu Wolverhamptonu.

Aston Villa se veze na vítězné vlně, kapitán McGinn myslí na poháry

Hodně dramatický bude závěr letošní sezony v Premier League, v anglické nejvyšší soutěži je ve hře titul, záchrana a také místenky do evropských pohárů. Posledně jmenovaná záležitost se týká i Aston Villy.

Jorginhova "one man show" a Ranieriho návrat: 13. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se během víkendu obsadil Jorginho. Třetí nejlepší fotbalista světa v anketě o Zlatý míč nejprve v očekávaném šlágru víceméně daroval první gól Manchesteru United a krátce nato stanovil z pokutového kopu konečný výsledek. Vedoucí Chelsea na Stamford Bridge podruhé v řadě remizovala, čehož k snížení manka okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé.

Představení účastníků Eura 2020 - Skotsko

Jejich více než dvě dekády trvající neschopnost dostat se na velkou akci lemovaly bolestivě těsné prohry s favority jako Nizozemskem nebo Itálií, ale i supertrapné výbuchy s outsidery jako Faerské ostrovy nebo Gruzie. Proto nebylo žádným překvapením, že když už se Skotové někam proplazili, vzali to oklikou přes Ligu národů. A pak nervy drásající penaltový rozstřel. A ještě jeden takový...

Nejlepší český střelec: 37. kolo Premier League v kostce

Dokázal to. Tomáš Souček jako první Čech v historii uzavře sezónu Premier League s dvojciferným počtem gólů. Desátý vsítil ve středu večer na hřišti West Bromwiche. Vyrovnával na 1:1 poté, co i vinou jeho teče otevřel skóre Matheus Pereira. Souček překonal dosavadní rekordmany Bergera s Barošem - nutno připomenout že coby střední záložník s nezanedbatelnými defenzivními pokyny. Bravo.

Ani korona Leeds nezastavila: Sestava 16. kola Premier League

Po delší době zasáhla Premier League nákaza koronaviru. Po jednom odloženém utkání kvůli nemocným v Newcastlu se pozitivní testy neblaze rozšířily také u hráčů Manchesteru City a Fulhamu. Proto se v uplynulém kole odehrálo pouze osm utkání. A ani ty, až na výjimky, nestály za moc. Na fotbalistech se zkrátka začíná podepisovat náročný program...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele