Osmigólový thriller na Stamford Bridge zastínil vše: 12. kolo Premier League v kostce

15.11.2023, 21:58
Názory a komentáře
Cole Palmer (© AFP)

Reklama na Premier League. I takto lze popsat dechberoucí šlágr mezi Chelsea a Manchesterem City, který nadchl fotbalové příznivce napříč Evropou. Remíza 4:4 se v anglické nejvyšší soutěži zrodila poprvé od února 2011, kdy tímto výsledkem skončil legendární zápas Newcastlu s Arsenalem, v němž Gunners ztratili poločasové vedení 4:0. A zastínila mimo jiné kolaps Tottenhamu v nastaveném čase na stadionu Wolverhamptonu.

Na Stamford Bridge se bylo na co dívat od úvodního do závěrečného hvizdu. Fotbalisté předvedli nespočet oku lahodících akcí, ale zároveň i řadu chyb, které soupeř nekompromisně trestal. Když k tomu přičteme sprchu emocí a elektrizující atmosféru, dostaneme komplexní balíček toho nejlepšího, co Premier League může nabídnout.

"Často tvrdíme, že Premier League je nejlepší soutěž na světě. Podruhé v řadě jsme čtyřikrát skórovali (4:1 proti Tottenhamu, pozn. red.), tentokrát v zápase proti nejlepšímu týmu na světě. Bylo to neskutečné utkání," hodnotil trenér domácích Mauricio Pochettino, který po závěrečném hvizdu popustil uzdu emocím. Slovně zaútočil na rozhodčího Anthonyho Taylora a "zapomněl" si potřást rukou s koučem hostujícího celku Pepem Guardiolou.

Za svou reakci se poté omluvil. "Omlouvám se Anthonymu (Taylorovi) i jeho asistentům. V ten moment jsem cítil, že Raheem (Sterling) byl v nadějné akci a že mohl přidat pátou branku. Když místo toho zazněl závěrečný hvizd, vřelo to ve mně. Žlutou kartu jsem si zasloužil, překročil jsem hranici. Podobné chování není dobré pro fotbal," pokračoval jednapadesátiletý stratég s tím, že Guardiolu v návalu emocí na trávníku neviděl.

Pro své svěřence měl jen slova uznání. "Ukázali jsme, že disponujeme zbraněmi, jimiž můžeme City ublížit. V určitých pasážích jsme dominovali. Z hlediska postavení v tabulce jsme sice míle daleko od toho, kde chceme být, ale jak z hráčů, tak i z tribun jsem cítil energii, kterou můžeme využít do budoucna," dodal trenér v tabulce desátých Blues.

Výkon londýnského klubu ocenil i Guardiola. "Chelsea má opravdu velmi kvalitní tým, to je bez debat," chválil španělský kouč. "Na Stamford Bridge nedokázal vyhrát Liverpool a remízu zde uhrál také Arsenal v zápase, v němž byla Chelsea jednoznačně lepší," připomněl.

Navzdory bodové ztrátě, o kterou se proměněnou penaltou v páté minutě nastaveného času postaral odchovanec manchesterského klubu Cole Palmer, zachoval bývalý lodivod Barcelony nebo Bayernu nadhled. "Vstupujeme do reprezentační pauzy na čele soutěže, což jsem po porážce od Arsenalu nečekal," uzavřel Guardiola.

Kolaps Tottenhamu na Molineux

Na čele soutěže zůstali Citizens i proto, že Tottenham padl podruhé v řadě, tentokrát ve Wolverhamptonu 1:2. Spurs se v utkání museli obejít bez Cristiana Romera a Destinyho Udogieho, kteří byli v třaskavém derby s Chelsea vyloučeni, a postrádali i vážně zraněné duo James Maddison - Micky van de Ven.

Přesto šli už ve 3. minutě do vedení, když se poprvé od letního přestupu z Nottinghamu prosadil Brennan Johnson. Těsný náskok pak dlouho drželi, ale v samém závěru tlaku domácích neodolali. Hrdinou vyrovnaného měření sil se stal střídající Pablo Sarabia, jenž během deseti minut na trávníku zazářil gólem a asistencí. V úvodu nastaveného času nejprve vyrovnal a v 97. minutě oslovil nezištnou přihrávkou Maria Leminu, který dostal vyprodaný stadion Molineux do varu.

Pro jednatřicetiletého rodáka z Madridu šlo o první trefu v domácí aréně od lednového přestupu z PSG. "Byl to úžasný a pro mě velmi důležitý moment. I proto, že má situace v klubu není jednoduchá. Pochopitelně chci hrát víc. Věřím, že to pomůže mému sebevědomí," popsal Sarabia, který v letošní ligové sezoně nastoupil v základu jen dvakrát.

O místo v základní sestavě se naopak nemusí obávat Mohamed Salah, jenž v neděli dvakrát rozvlnil síť Brentfordu. Fenomenální snajpr při vítězství Liverpoolu 3:0 pokořil hranici 200 branek v anglických soutěžích. Na Anfieldu navíc udeřil i v šestém ligovém střetnutí v ročníku a v tabulce kanonýrů je před ním pouze Haaland.

Liverpool i proto vystřídal na druhém místě Arsenal, který nezaváhal s posledním Burnley. Má stejný počet bodů, ale o jeden přesný zásah lepší skóre.

Své příznivce potěšili také další aspiranti na pozice mezi elitním kvartetem - pátá Aston Villa a šestý Manchester United. Svěřenci Unaie Emeryho vyhráli 3:1 nad Fulhamem, čímž vyrovnali 40 let starý klubový rekord v podobě 13 triumfů ve Villa Parku za sebou. Red Devils udolali na Old Trafford nováčka z Lutonu gólem svátečního střelce Victora Lindelöfa.

Sérii čtyř zápasů, z nichž vytěžil jen bod, zastavil devátý West Ham skalpem patnáctého Nottinghamu, osmý Brighton senzačně remizoval s předposledním Sheffieldem United, čtrnáctý Everton loupil v Selhurst Parku a sedmnáctý Bournemouth si vyšlápl na zraněními zdecimovaný Newcastle. Magpies v lize padli poprvé od 2. září a klesli na sedmou příčku.

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Olexandr Zinčenko (Arsenal) - 8.90 / gól, 14 úspěšných soubojů, stoprocentní úspěšnost přihrávek na delší vzdálenost.

2. Dominic Solanke (Bournemouth) - 8.90 / 2 góly, 2 střely na branku, 3 klíčové přihrávky.

3. Leandro Trossard (Arsenal) - 8.90 / gól, asistence, 2 klíčové přihrávky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Erling Haaland (Manchester City), Mohamed Salah (Liverpool) - oba 16 bodů.

2. Victor Lindelöf (Manchester United), Kostas Tsimikas (Liverpool) - oba 15 bodů.

3. Leandro Trossard (Arsenal), Dominic Solanke (Bournemouth) - oba 13 bodů.

Sestava 12. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Nick Pope (Newcastle) - Jen výjimečně si místo v sestavě kola zarezervuje gólman, který dvakrát inkasuje a jeho tým prohraje. Právě tento scénář ale o uplynulém víkendu nastal. Rodák ze Sohamu se mezi tyčemi zraněními zmítaného Newcastlu překonával. Celkově zapsal osm zákroků, pět z nich po střelách uvnitř pokutového území. Jeho "semafor" proti Sinisterrovi lze směle označit za kandidáta na nejlepší zákrok sezony.

Pravý obránce: Reece James (Chelsea) - V dechberoucím šlágru čelil Dokuovi, jednomu z nejrychlejších hráčů Premier League, jenž v předchozím utkání zazářil bilancí 1+4. A víceméně ho vymazal z trávníku. Odchovanec Blues vyhrával jeden osobní souboj za druhým (7/9) a zároveň byl nebezpečný před brankou soupeře, kde vytvořil dvě šance pro spoluhráče. Jednu z nich zužitkoval Sterling a poslal v té době Blues do vedení 2:1.

Stoper: Victor Lindelöf (Manchester United) - Nečekaného hrdinu měl sobotní zápas Manchesteru United s Lutonem. Stal se jím totiž devětadvacetiletý švédský stoper, který po dvousezonním půstu rozvlnil síť a rozhodl o hubeném vítězství 1:0. Kromě přesného zásahu zazářil 95procentní úspěšností přihrávek a vynikajícím čtením hry. O místo v základní sestavě by proto neměl přijít ani po reprezentační přestávce.

Levý obránce: Olexandr Zinčenko (Arsenal) - Svátečním střelcem je také odchovanec Šachtaru Doněck, jenž stanovil konečný výsledek v klání mezi Arsenalem a Burnley. Jako už tradičně alternoval jak na pozici levého beka, tak středního záložníka. Trenéra Artetu bezesporu potěšil i 45 přihrávkami v závěrečné třetině hřiště a 14 vítěznými souboji. Jeho exkluzivnímu "kung-fu" voleji můžete zatleskat v naší tradiční videorubrice.

Pravý záložník: Pablo Sarabia (Wolverhampton) - A neschází v ní pochopitelně ani nejkrásnější trefa víkendu, o niž se postaral fotbalista, který sice odehrál pouze 10 minut, ale přesto si zarezervoval titulní stranu britských deníků. Bývalý španělský reprezentant skolil Tottenham bilancí 1+1. U vyrovnávacího gólu prokázal vytříbenou techniku při zpracování míče i střele a v sedmé minutě nastavení oslovil přihrávkou skórujícího Leminu.

Střední záložník: James Ward-Prowse (West Ham) - Na opětovnou absenci v nominaci anglického národního týmu zareagoval rodák z Portsmouthu nejlepším možným způsobem. V duelu s Nottinghamem byl lídrem Hammers a dvěma asistencemi je dovedl k zastavení série tří ligových porážek za sebou. Opomenout nelze ani 96procentní úspěšnost přihrávek. Od letního stěhování ze Southamptonu se pyšní bilancí 2+9 v 15 soutěžních zápasech.

Střední záložník: John McGinn (Aston Villa) - Produktivní byl i zkušený záložník Villans, jenž dominoval ve střetnutí s Fulhamem. Nekompromisní ranou zpoza pokutového území vstřelil třetí gól v sezoně a prsty měl také v "hřebíčku" Watkinse v 64. minutě. Příznivce birminghamského klubu zároveň bavil svižným driblinkem v maximální rychlosti (7 úspěšných z 9) a zmínit je nutné i 15 vítězných soubojů.

Levý záložník: Leandro Trossard (Arsenal) - Když dostane šanci, je hrozbou pro jakéhokoli soupeře, což proti Burnley potvrdil. Po středečním zásahu v Lize mistrů rozjásal Emirates Stadium opět (tentokrát za cenu lehkého zranění při nárazu do tyče) a navrch přidal asistenci na Salibovu branku. Fanoušci ho v 81. minutě vyprovodili ze hřiště potleskem vestoje a kouč Arteta sršel chválou. Bude subtilní Belgičan v sestavě i ve 13. kole?

Pravý útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Další galapředstavení na Anfieldu si pro fans Reds připravil fenomenální Egypťan, jenž protáhl sérii "kanadského bodu" v domácím ligovém měření sil na patnáct. Tentokrát rozesmutnil dvakrát strážce svatyně rozjetého Brentfordu a s deseti trefami stíhá Haalanda (13). Do gólové akce celku z města Beatles byl ve fotbalovém chrámu Liverpoolu zapojen 117krát ve 118 utkáních Premier League.

Střední útočník: Erling Haaland (Manchester City) - Nejlepší fotbalisté na světě září v nejdůležitějších šlágrech napříč soutěžemi. Pod bláznivou remízu 4:4 s Chelsea se odchovanec Bryne podepsal dvěma brankami a asistencí. V pokutovém území soupeře opět ukázal instinkt "zabijáka" a dle vlastních slov poprvé v kariéře skóroval rozkrokem. Pro své spoluhráče navíc připravil hned několik slibných příležitostí.

Levý útočník: Dominic Solanke (Bournemouth) - Enormní pracovitost rodáka z Readingu přinesla v zápase proti Newcastlu ovoce v podobě dvou přesných zásahů. Cherries se po cenném vítězství 2:0 vyhoupli ze sestupového pásma. Důrazný útočník už nyní vyrovnal svůj střelecký účet z loňského ročníku (6) a může být pomyslným x faktorem v honbě skromného klubu z jižního pobřeží Anglie za záchranou. Cenovka 6,4 milionu ve Fantasy Premier League by mohla oslovit nejednoho FPL manažera.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
12
9
1
2
32 : 12
28
2
Liverpool FC
12
8
3
1
27 : 10
27
3
Arsenal FC
12
8
3
1
26 : 10
27
4
Tottenham Hotspur
12
8
2
2
24 : 15
26
5
Aston Villa
12
8
1
3
29 : 17
25
6
Manchester United
12
7
0
5
13 : 16
21
7
Newcastle United
12
6
2
4
27 : 13
20
8
Brighton & Hove Albion
12
5
4
3
25 : 21
19
9
West Ham United
12
5
2
5
21 : 22
17
10
Chelsea FC
12
4
4
4
21 : 16
16
11
Brentford FC
12
4
4
4
19 : 17
16
12
Wolverhampton Wanderers
12
4
3
5
16 : 20
15
13
Crystal Palace
12
4
3
5
12 : 16
15
14
Everton FC
12
4
2
6
14 : 17
14
15
Nottingham Forest
12
3
4
5
14 : 18
13
16
Fulham FC
12
3
3
6
10 : 20
12
17
AFC Bournemouth
12
2
3
7
11 : 27
9
18
Luton Town
12
1
3
8
10 : 22
6
19
Sheffield United
12
1
2
9
10 : 31
5
20
Burnley FC
12
1
1
10
9 : 30
4

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (89)

Přidat komentář
milan78

se čekalo 0:1 a ono, když se city nechtělo a vometákům tam něco spadlo.., tak z toho byl nakonec koukatelný zápas

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Sarabiov dotyk bol magicky

Reagovat
smazaný uživatel

“Remíza 4:4 se v anglické nejvyšší soutěži zrodila poprvé od dubna 2009, kdy tímto výsledkem skončil legendární zápas Liverpoolu s Arsenalem, v němž čtyřikrát zavěsil Andrej Aršavin.”

Bylo to poprvé, kdy padly 4 vyrovnávací góly (možná). V roce 2011 ve 26. kole hrál Newcastle s Arsenalem 4:4.

Reagovat
Jakub Vaněk

Děkuji za upozornění, máte pravdu

Při hledání výsledku 4:4 jsem zápas v Newcastlu přehlédl, v textu už je to správně.

Reagovat
avicii

Minule tam bol Virgil ani neviem za co a teraz keď hral ako ten Virgil co bol druhý v zlatej lopte tak nič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Však tím pádem šul nul, tak co si stěžuješ?

Reagovat
Spalovač šancí

Byla to bramboračka

Reagovat
$dolar$

Everton sestup?

Reagovat
Greaber

To zvládnou, pokud se teda nesloží psychicky

Reagovat
forrest

Poslední 5 zápasů v Premier League:

Man Utd 12b.

Liverpool 11b.

Man City 10b.

Arsenal 10b.

Aston Villa 10b.

Everton 10b.

Reagovat
PP

Fotbal nemá logiku..

Reagovat
Neutron

Ked si vies prisposobit sledovane obdobie

Reagovat
forrest

Tak těch posledních 5 her ukazující formu je zrovna období, který se běžně ve fotbalových statistikách používá...

Reagovat
Neutron

Ako v pohode, skusme to po dalsich 5 zapasoch porovnat

Reagovat
Front hell

To už budou jiní soupeři

Reagovat
Neutron

No ved prave

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Y.N.W.A

taky jsem na to čučel... jenže chce to vidět konkrétně: United hráli tři zápasy doma, dva venku, padli jasně doma se City a pak čtyřikrát vyhráli o gól, z toho dvakrát v nastavení (no a tři týmy ze spodu tabulky - Luton, Sheffield Utd, Fulham) - ok, možná to ukazuje mentální sílu týmu, ale výkony stále mizerný, do toho mizérie v LM - porážky se všemi třemi týmy, no a do toho vypadnutí s Newcastlem v Mickey Mouse cupu (opět domácí debakl), kterej teda letos neobhájí no.... stále bída, ať si tabulka říká cokoliv...

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

lehkej los a i tak jsme meli stazeny pulky.. ale fun fact dobrej

Reagovat
Y.N.W.A

tak tak, myslel jsem to spíš jako fun fact... jinak mi po tom nic není, já jsem rád, že se po obměně útoku a při obměně zálohy daří nám a že Salah prohání Haalanda, to je nádherný bonus... každopádně PL baví

Reagovat
nani92

ak toto dokážeme v našej bíde, tak si nás neviem predstaviť v našom prime

Reagovat
FC Porto FC

To by ale musel taky nastat někdy

Reagovat
Ligter

zajímalo by mě, jak vypadá

Reagovat
forrest

Reagovat
Y.N.W.A

no jednou to přijde

Reagovat
Neutron

Nas prime je nieco ako Lochnesska prisera

Reagovat
Busby babes

ono je to spis vtipnej moment no kazdopadne v lize to neni tak strasny, jak by se obcas mohlo zdat

Reagovat
forrest

Jasně. Výkony jsou hrůza, ale prostě posledních 5 zápasů je forma jasná... i když to byly výhry o gól a po hrozných výkonech...

Reagovat
Swarley

A na to se historie ptat nebude, pokud se dokazeme dat dohromady a zacneme hrat trosku normalne...

Klicovy je, ze jsme v techto hovnech nikde nenechali body a prohra se City byla v tomhle rozpolozeni jasna...

Výkony rozhodne nejsou k chlubeni a muzeme byt radi za ten zazrak, ze ty body jsme posbirali..

Reagovat
Salfovic

re: Everton -2b

Reagovat
jk

Chelsea are facing fresh questions over how former owner Roman Abramovich funded the club after leaked files revealed a string of secret payments that may have breached FFP rules.

The files reveal a series of payments worth tens of millions over a decade, routed through offshore vehicles belonging to Abramovich.

The transactions in question appear to have been for Chelsea’s benefit.

(Source: @guardian)

Nečekaný no.

Reagovat
bbbauch

The transactions in question appear to have been for Chelsea’s benefit

Tohle je obzvlast sokujici

Reagovat
icka

Už dlouho si tu nebrečel no. Víc příspěvků o Chelsea než o slepicích.

Reagovat
jk

Ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

tenhle plačko tu chyběl.

Reagovat
Hlahart

lol, UEFA jsou fakt trapáčci, tohle je fakt šokující. Kdyby radši udělali pravidla pro transparentnost těch transakcí a pak je vymáhali

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5012986/2023/11/16/raphael-varane-manchester-united-substitute/

It’s here that Varane’s presence at right centre-back can be an issue. For all of his defensive qualities, he is not the most progressive distributor or ball carrier, preferring to make short sideways passes.

zajimavy, tohle tu nekdo psal o Maguirovi.

Reagovat
Salfovic

To víš, ta léta vedle něj se na něm podepsaly.

Reagovat
LaVolpe

Mikel Arteta charged by FA for comments after Newcastle defeat.

Reagovat
kissak

těžkej nezvladajko

Reagovat
RKBoy

už len za to pokrytectvo a detinskosť si to zaslúžil.

Reagovat
fenixLFC

ked dostal klopp stopku na dva zapasy za tu oslavu pred rozhodcom tak by arteta za ten hystericky vylev, ktory bol navyse neopodstatneny mal dostat solidnu dardu

Reagovat
Salfovic

Já bych ho rovnou upálil. I když k Anglii bude spíš sedět ukamenování.

Reagovat
fenixLFC

to nie, upalit alebo ukamenovat je potrebne rozhodcov

Reagovat
Front hell

To už by Kloppko dávno vanul ve větru jako popel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

Všiváci

Reagovat
Golasso

Prý má Arteta nějaký termín, aby se k tomu vyjádřil. Doufám, že jim ještě naloží.

Reagovat
SunFells

To už by ale k žádnému užitku být nemohlo.

Reagovat
Golasso

Třeba by si radu, ať si za prachy z případné pokuty koupí nový kamery a brejle, vzali k srdci

Reagovat
SunFells

Nekompetentní blbci vždy rádi uslyší jak jsou nekompetentní blbci

Reagovat
Golasso

Nj, ale worth it

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hachim Mastour

Kto je Arnold a prečo ste ho prepustili?

Reagovat
eder

Arnold Schwarzenegger

Reagovat
Busby babes

CEO United. protoze na to nemel a protoze byl spis pro Katarany nez pro INEOS.

Reagovat
Herbmeister

Protože na to neměl. Nebyl vůbec pro nikoho

Reagovat
VTID94

It was heavily pushed within Manchester United that Emi Martinez was wanted to replace David de Gea during the summer transfer window. However, manager Erik ten Hag insisted on signing Andre Onana instead.

[@MiguelDelaney] #avfc #mufc

Reagovat
Busby babes

uff tvl

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Wazza228

Reagovat
JohnnyBravo

Díky bohu

Reagovat
vladis271

Och, ten by sa k nim hodil dokonale.

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

dodged a bullet...

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=0J1jppYPAzg

Tady neco o tom, kdo je Jean Claude Blanc, co by mohl nahradit Arnolda.

A vzhledem k tomu, jake PR okolo nej INEOS rozjel...

Fabrice Bocquet (CEO of Nice) on Jean-Claude Blanc:

“He is a bit like the Lionel Messi of sports business! It is not only a question of expertise but of interpersonal skills. He brings his vision, his network, his calm, his experience.”

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Kinky7

Haaland se zranil včera

Reagovat
Benzema

Áno a preto v pohode dohral do konca zápasu

Reagovat
LaVolpe

Nedohrál.

Reagovat
Benzema

Dohral, viď článok vyššie

Reagovat
fenixLFC

everton odpocet 10 bodov. takze ziaden trest tuto sezonu.... tvl to by mal byt leicester mega nasrany

Reagovat
Man__United

BREAKING: Everton handed 10-point penalty after independent commission hearing on alleged breach of Premier League profit & sustainability rules. Punishment applies immediately so #EFC drop into relegation zone for now. Expected to appeal @TheAthleticFC

Takže City podle tohoto měřítka musí skončit v National League

Reagovat
Benzema

Reagovat
SunFells

Chudák Dyche

Reagovat
fenixLFC

Nulovy trest pre everton, mali to dostat vlani

Reagovat
Kinky7

Doufám že se odvolají a tuhle směšnost zruší. Kdyby to porušili o 100M ale tohle je ptakovina

Reagovat
Zaschrona

9 bodů dostane klub za pád do úpadku.

10 bodů dostane klub za překročení FFP o necelých 20 mega, především kvůli nečekaným ztrátám kvůli invazi Putina, i když podle průběžných vyjádření PL, které klub dostával, bylo vše v pohodě.

Ale prý teda nejde trestat fanoušky, řekla PL, když si superligové kluby sama nechala určit trest 3,7 mega liber v penězích. To byl trest pro kluby, které se snažily PL zničit... Jaký trest teď dají podvodníkům z City (a Chelsea) - nechají je za 115 prohřešků sestoupit, aby to bylo aspoň nějak fér? Hlavně, že fanoušky Evertonu trestat jde...

Reagovat
Kinky7

To je naprostá hovadina tenhle trest pro Everton

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Jasne, ze nechaju City na pokoji. Kazdy predsa vie, najvecsi korupcnici a porusovatelia pravidiel v PL su v Evertone, nie v City.

Reagovat
Busby babes

zvlast s tim porovnanim se superligou je to fakt smesny.

Reagovat
Busby babes

jsem rad, ze s vama hrajem pristi zapas... fakt diky PL

Reagovat
vodka

Reagovat
Man__United

Sky: Sir Jim Ratcliffe's INEOS Sports could announce a deal to buy their 25% of Manchester United today

Reagovat
Ligter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele