Další články

Holík už patří Plzni, Viktoria uplatnila opci na přestup

Viktoria Plzeň uplatnila opci na přestup obránce Libora Holíka, který v týmu úřadujících českých šampionů hostoval z Jablonce od loňského února. Čtyřiadvacetiletý fotbalista podepsal s lídrem nejvyšší soutěže tříletou smlouvu. Západočeši o tom informovali na klubovém webu.

Holík bude v Plzni další rok hostovat z Jablonce, k Viktorii se připojil Dedič

Libor Holík bude i v nadcházející sezoně hostovat z Jablonce v Plzni. Úřadující ligový mistr to uvedl na klubovém webu. Součástí dohody se čtyřiadvacetiletým krajním obráncem je i opce na přestup. Na soustředění v Rakousku se k Západočechům připojil slovenský útočník René Dedič z druholigového Třince.

Holík: Plzeň je příjemná změna, ale Jablonec se neopouštěl lehce

Libor Holík poprvé nastoupil v základní sestavě Plzně po příchodu na hostování z Jablonce a Viktorii pomohl k suverénní výhře 4:0 nad Pardubicemi ve 23. kole první ligy. Pravý obránce připustil, že hrát o titul je pro něj příjemnou změnou, přestože se mu severočeský celek, který naopak bojuje o záchranu, neopouštěl snadno.

Plzeň posílil Holík, ve Viktorii bude hostovat z Jablonce

Plzeň angažovala obránce Libora Holíka. Druhý tým ligové tabulky získal třiadvacetiletého pravého beka a bývalého člena reprezentační jednadvacítky na hostování do konce sezony z Jablonce, součástí transferu není opce na přestup. Západočeši o tom informovali na svých internetových stránkách.

Jablonecký sváteční střelec Holík pohřbil naděje bývalého klubu

Je to spíše sváteční střelec a o to více si Libor Holík branky do sítě svého bývalého zaměstnavatele považoval. Jablonecký bek rozhodl v 31. minutě zápas 25. kola obnovené ligové sezony proti Zlínu, za který v letech 2017 až 2019 hrával. A už v sobotu ho čeká další zápas proti někdejšímu klubu, tentokrát na půdě Slavie Praha.

Holík přestoupil ze Zlína do Jablonce, opačně zamířil Janetzký

Jednadvacetiletý obránce Libor Holík přestoupil ze Zlína do Jablonce. Opačným směrem zamířil o rok starší záložník Jakub Janetzký. Oba s novými zaměstnavateli podepsali čtyřleté smlouvy. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Středopolař Zlína Holík si rychle zvykl na novou roli

Na nezvyklém místě ve středu pole a s novými ofenzívními úkoly vstoupil do duelu se Spartou zlínský středopolař Libor Holík. Po dnešním vítězném duelu se Spartou (1:0) novinářům přiznal, že příliš nepočítal s nominací do základní sestavy. Na odlišné pozici si vedl velmi dobře a také patřil k nejčastěji zakončujícím hráčům Ševců.

Zlínský bek Holík bude na jaře hostovat v Jihlavě

Jihlava získala krajního obránce Libora Holíka. Devatenáctiletý mládežnický reprezentant bude v posledním týmu prvoligové tabulky hostovat do konce sezony ze Zlína.

Karviná získala zkušeného stopera Košťála ze Senice

Karvinou posílil zkušený stoper Pavel Košťál. Pětatřicetiletý obránce do týmu nováčka nejvyšší soutěže přišel ze slovenské Senice. Klub získal na hostování ze Slavie také osmnáctiletého obránce Libora Holíka.

Za Slavii možná nastoupí mladík Holík

V základní sestavě Slavie ve čtvrtečním úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy v Tallinnu možná nastoupí hráč, kterého by před startem letní přípravy v zahajovací jedenáctce netipoval asi nikdo. V nabitém a posíleném kádru se překvapivě prosazuje teprve osmnáctiletý Libor Holík. Talentovaný pravý obránce odehrál téměř celou generálku s Hajdukem Split a šanci by mohl od začátku dostat i v prvním soutěžní zápase Slavie proti Levadii...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele