Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Dohoda je na světě. Modrić přestupuje do Realu

Po velmi dlouhých jednáních se přestupový příběh Luky Modriće blíží do úspěšného finále. Tottenham na svém webu oznámil, že se s Realem Madrid dohodl na odstupném za chorvatského záložníka, toho během dneška čeká ve španělském klubu zdravotní prohlídka. Oba kluby navíc navazují užší spolupráci.

Modrič odmítl odcestovat s Tottenhamem na americké turné

Luka Modrič odmítl odjet s ostatními hráči Tottenhamu na předsezonní přípravné turné do Spojených států. Šestadvacetiletý záložník zůstal doma v Chorvatsku a chce si vyvzdorovat přestup do Realu Madrid, který o něj jeví velký zájem.

Jarni: Modrić by do Realu Madrid zapadl skvěle

Luka Modrić chtěl před rokem opustit Tottenham a zamířit do Chelsea, po roce je nyní jeho jméno znovu často skloňováno v souvislosti s odchodem z White Hart Lane. Hodně se spekuluje o Realu Madrid, což by chorvatskému záložníkovi schválil někdejší reprezentant Robert Jarni...

Chelsea potřebuje Modriće, míní Gullit

Bývalý hrající trenér Chelsea Ruud Gullit se nechal slyšet, že klub, v němž ukončil hráčskou kariéru, by své přestupové priority měl zaměřit čistě na jednoho jediného hráče. A tím má být záložník Tottenhamu Luka Modrić. Spurs v létě odmítli nabídku ve výši 40 milionů liber, avšak Gullit očekává stejnou snahu ze západu Londýna i v zimě.

Modriče udržíme, trvá nadále na svém Redknapp

Případ "Modrič" včera napsal další kapitolu, když nebyl chorvatský záložník nominován pro zápas s Manchesterem United, který Tottenham prohrál 3:0, a tak opět zesílily spekulace o Modričově odchodu do Chelsea. Manažer Spurs Harry Redknapp ovšem zůstává klidný a věří, že Modrič na White Hart Lane zůstane...

Tottenham poprvé připustil, že by mohl Modriče prodat

Tottenham snad poprvé za celé léto naznačil, že by mohl prodat Luku Modriče. O chorvatského záložníka má eminentní zájem Chelsea, jenže dosud Spurs veškeré její nabídky odmítali. Nyní Harry Redknapp přiznal, že by svůj záložní klenot prodat mohl a za utržené peníze vylepšit mužstvo...

Kam se vytratila loajalita?

Luka Modrić pouhý rok po podepsání šestileté smlouvy požádal o přestup. Stewart Downing zklamal fanoušky Aston Villy tím, že během dvou měsíců radikálně změnil svůj názor na setrvání v klubu. Čím dál méně hráčů je ochotných zůstat ve svém působišti, když o ně projeví zájem větší klub.

Modrić požádal vedení Tottenhamu o přestup do Chelsea

Luka Modrić se naděje na odchod do Chelsea stále nevzdává. Nyní dokonce vedení Tottenhamu předal písemnou žádost o povolení přestupu k londýnskému rivalovi.

Chelsea rozhazuje sítě. Uloví do svých řad nového záložníka?

Letní přestupní burza se rozběhla na plné obrátky, Liverpool za trojici Adam, Henderson, Downing zaplatil zhruba 45 milionů liber a Manchester United dokonce za trio Jones, Young, De Gea přes padesát. Na západě Londýna se však zatím lačné podpisové pero do akce nedostalo. Ticho po pěšině, nebo snad klid před bouří?

Modrič se zlobí: Levy nedrží slovo a vyhrožuje mi

Tottenham odmítá prodat Luku Modriče do Chelsea či kteréhokoliv jiného klubu, který by projevil zájem. Chorvatský záložník se na vedení svého klubu zlobí. Při podpisu nové smlouvy dostal před rokem od předsedy Levyho slib, že v případě dobré nabídky bude moci odejít.

Modrič by rád do Chelsea. Spurs ho ale nepustí

Chorvatský záložník Luka Modrič se nebrání odchodu z Tottenhamu do Chelsea, která o něho má velký zájem. Ředitel Hotspur Daniel Levy ale prohlásil, že pětadvacetiletý fotbalista není na prodej. Chelsea za něj zatím nabídla 22 milionů liber.

22 milionů za Modriče je málo, vzkazuje agent

Luka Modrič budí zájem nejbohatších evropských klubů, podle informací Sky Sports se jej nyní pokusila získat Chelsea za 22 milionů liber. Tottenham ale nabídku odmítl. Záložníkův agent Nikky Vukan je přesvědčen, že hodnota Modriče je vyšší.

Bale s Modrićem nejsou na prodej, ujišťuje Redknapp

Tottenham předevčírem nešťastně prohrál na hřišti Chelsea a pozice zaručující Ligu mistrů se mu povážlivě vzdaluje, i v případě nepostupu do milionářské soutěže ale Kohouti nehodlají prodávat své opory, což jasně prohlásil jejich manažer Harry Redknapp...

Modrić neplánuje odchod z Tottenhamu, ujišťuje agent

Luka Modrić svými výkony v dresu Tottenhamu údajně zaujal italské velkokluby, ty si ale podle všeho budou muset nechat zajít chuť. Hráčův agent do světa vyhlásil, že chorvatský záložník je v severolondýnském klubu šťastný a ne nadarmo před rokem podepsal dlouholetý kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele