Další články

Je těžké nechávat Modriče na lavičce, rozhodnutí je na něm, uvedl Ancelotti

Dlouho aktuální lídr španělské nejvyšší soutěže nemohl najít cestu za vítězstvím. Real však nakonec potvrdil roli favorita a před vlastními fanoušky skolil Sevillu. Favorita zachránil až v posledních pasážích střetnutí Luka Modrič, který je neustále spojovaný s letním odchodem z klubu. Madridský lodivod Carlo Ancelotti pak po zápase přiznal, že by se mu těžko loučilo.

Co nachystal Real pro Mbappého? Nižší plat, ohromný bonus a číslo po Modrićovi

Velký přestup se blíží, Kylian Mbappé (25) nezůstane v příští sezoně v Paris Saint-Germain. Redakce španělské a francouzské verze Livesport Zpráv ze zdrojů blízkých Realu Madrid zjistily, jak daleko je madridský velkoklub schopen zajít, aby ofenzivní superhvězdu konečně přivedl do svých řad.

Modrič nehraje tolik, kolik by si představoval. Dojde k jeho přesunu do zámoří?

Je v pozici, kterou nezná. Ať už to bylo v Tottenhamu či v Realu Madrid, Luka Modrič byl po většinu své bohaté kariéry stěžejní součástí základní sestavy. Jenže roky plynou a Chorvat už v Bílém baletu hraje druhé housle.

Modrić pokračuje v Realu, končící smlouvu prodloužil o další rok

Luka Modrić oficiálně ukončil spekulace o své klubové budoucnosti. Zkušený chorvatský záložník bude i nadále oblékat dres Realu Madrid, v hlavním městě Španělska podepsal nový jednoletý kontrakt.

Real Madrid bije na poplach, před klíčovou fází sezony se zranil Modrić

Real Madrid během tohoto týdne prohrál v Gironě a znovu se zmenšily jeho naděje na obhajobu španělského titulu, ještě citelnější ztrátu ale představuje jedno zranění. Mimo hru je Luka Modrić, Bílý balet přitom čeká klíčová část sezony.

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Modrič chce pokračovat v reprezentaci, o Euru se teprve rozhodne

Kapitán chorvatských fotbalistů Luka Modrič po vítězném duelu o třetí místo s Marokem (2:1) a zisku bronzové medaile potvrdil, že bude v národním týmu pokračovat i po mistrovství světa. Zatím ale neví, zda vydrží až do dalšího velkého turnaje, kterým bude evropský šampionát v roce 2024.

Vyřadili jsme největší favority, Modrič patří k nejlepším na světě, řekl Dalič

Trenér Chorvatska Zlatko Dalič po postupu přes Brazílii do semifinále mistrovství světa ocenil týmový výkon svých svěřenců, kteří podle něj vyřadili největší favority na titul. Zejména vyzdvihl brankáře Dominika Livakoviče a kapitána Luku Modriče.

Byl to první zápas, v dalších budeme hrát lépe, řekl Modrić po remíze s Marokem

Kapitán Chorvatska Luka Modrić byl po bezbrankové remíze s Marokem na úvod mistrovství světa lehce zklamaný, ale věří, že obhájci stříbrných medailí v dalších utkáních předvedou lepší výkony. Podle záložníka Realu Madrid je primárním cílem "Vatreni" na turnaji v Kataru postup ze skupiny.

Ronaldo, Messi, ale také Neymar. Velikáni mají poslední šanci získat zlato z MS

Lionel Messi (35), Cristiano Ronaldo (37) a mnoho dalších fotbalových osobností cestuje do Kataru s vědomím, že mají poslední šanci získat vysněnou trofej pro světového šampiona.

Představení účastníků MS 2022 - Chorvatsko

Chorvaté se na mistrovství světa vydávají podruhé ve své historii jako obhájci medailí. Poprvé to ale nedopadlo vůbec dobře - když se totiž Vatreni, jak se Chorvatsku přezdívá, na MS 2002 vydali obhajovat medaile bronzové, skončila jejich pouť po porážkách s Mexikem a Ekvádorem už v základní skupině.

Modrić oficiálně prodloužil smlouvu s Realem Madrid

Real Madrid potvrdil prodloužení smlouvy s Lukou Modrićem. Kapitán chorvatské reprezentace bude za královský velkoklub nastupovat i v nadcházející sezoně...

Chorvat Modrić jako osmý Evropan odehrál 150 reprezentačních zápasů

Chorvat Luka Modrić odehrál jako osmý Evropan 150 reprezentačních zápasů. Šestatřicetiletý záložník Realu Madrid na tuto metu dosáhl v pondělním utkání Ligy národů s Francií, které bylo reprízou finále mistrovství světa 2018 a skončilo remízou 1:1.

Modrić s Marcelem měli pozitivní test na covid-19 a museli do karantény

Luka Modrić a Marcelo z Realu Madrid měli pozitivní test na koronavirus a zamířili do karantény. Svému týmu tak budou chybět v nedělním ligovém utkání s Cádizem. Madridský klub o tom informoval v krátkém prohlášení na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele