Bale s Modrićem nejsou na prodej, ujišťuje Redknapp

Tottenham předevčírem nešťastně prohrál na hřišti Chelsea a pozice zaručující Ligu mistrů se mu povážlivě vzdaluje, i v případě nepostupu do milionářské soutěže ale Kohouti nehodlají prodávat své opory, což jasně prohlásil jejich manažer Harry Redknapp...

Modrić neplánuje odchod z Tottenhamu, ujišťuje agent

Luka Modrić svými výkony v dresu Tottenhamu údajně zaujal italské velkokluby, ty si ale podle všeho budou muset nechat zajít chuť. Hráčův agent do světa vyhlásil, že chorvatský záložník je v severolondýnském klubu šťastný a ne nadarmo před rokem podepsal dlouholetý kontrakt...

Cattermole by měl přemýšlet, zlobí se Modrič

Lee Cattermole a jeho tvrdá hra jsou opět v centru pozornosti. Na záložníka Sunderlandu se tentokrát hněvá tottenhamský Luka Modrič, který byl včera obětí Cattermolova faulu. Vzkázal mu, že by měl před každým zákrokem nejdříve přemýšlet.

Modrič odmítl Chelsea i Manchester, v Tottenhamu bude do roku 2016

Chorvatský záložník Luka Modrič se upsal na příštích šest let Tottenhamu, přestože o jeho služby stály Chelsea nebo Manchester United.

Redknapp Modriče do Manchesteru neuvolní

Manažer Tottenhamu Harry Redknapp hodlá udržet záložníka Luku Modriče v klubu za každou cenu. Chorvatský reprezentant je spojován se zájmem Manchesteru United, avšak Redknapp představitele "rudých ďáblů" upozornil, že svou snahou pouze marní čas.

Šéf Birminghamu se brání nařčení, že jeho hráči ničí Chorvaty

Luka Modrič je už druhý chorvatský hráč, který utrpěl zlomeninu nohu v utkání anglické ligy s Birminghamem. Spolumajitel klubu David Gold popírá, že by se hráči Birminghamu zaměřovali na Chorvaty úmyslně. Reprezentace obou zemí se utkají ve středu 9. září v kvalifikaci mistrovství světa a výhra by domácí Anglii definitivně zajistila postup.

Modrič má zlomenou nohu a čeká ho dlouhá přestávka

Tottenham včera zaznamenal čtvrtou výhru ve čtvrtém zápase nové sezony, tento fakt má ale i svou stinnou stránku. Záložník Luka Modrič musel krátce po začátku druhého poločasu duelu s Birminghamem střídat a jeho zranění se nakonec ukázalo jako hodně vážné - chorvatský reprezentant má zlomenou nohu a čeká ho dlouhá pauza...

Modrič: Nikdy jsem si nepřestal věřit

Už jenom jeden zápas a Luka Modrič za sebou bude mít první sezonu v londýnském Tottenhamu. Talentovaný chorvatský záložník na White Hart Lane přestoupil loni v létě z Dinama Záhřeb a s odstupem času si po pomalejším začátku rozhodnutí hrát v Anglii pochvaluje...

Chorvatská reprezentace - záložníci

V dalším pokračování seriálu o chorvatské reprezentaci si můžete přečíst něco o její záloze. Zde hraje tolik individualit, že jsme se rozhodli dát jí samostatný prostor. Nekorunovaným králem je zde pochopitelně Luka Modrič, opora zálohy Tottenhamu.

30.12.2008 Životopisy 102 komentářů
Zaujalo nás

Modrič pod Redknappem ožil, teď jde proti kamarádům

Chorvatského mladíka Luku Modriče čeká dnes večer emotivní zápas. V Poháru UEFA narazí s Tottenhamem na Dinamo Záhřeb, které ho v létě do Anglie za 16 a půl milionu liber prodalo. Modrič se však netrápí zbytečnou nervozitou a na zápas s kamarády se těší. Pod novým koučem Redknappem ožil a pomalu nachází ztracené sebevědomí.

Modrič není ve formě a ví to

Když přicházel v létě do Tottenhamu, plánoval spolu týmem útok na Ligu mistrů. Místo toho se stal součástí mužstva, které předvedlo nejhorší klubový start do sezóny za posledních 96 let. Tvůrce hry chorvatské reprezentace Luka Modrič si je všeho vědom a slibuje rychlou nápravu.

Bentley blízko Tottenhamu

Londýnský Tottenham stupňuje své úsilí o získání Davida Bentleyho z Blackburnu. Pokud budou jednání probíhat hladce, není vyloučeno, že hráč již tento víkend odcestuje na předsezónní přípravu Spurs do Nizozemska.

Modrič bývá srovnáván s legendárním Cruyffem

Nejen kvůli vzhledu, ale i kvůli hernímu stylu bývá nejtalentovanější chorvatský fotbalista posledních let Luka Modrič srovnáván s legendárním Nizozemcem Johanem Cruyffem. Dvaadvacetiletý tvůrce hry Dinama Záhřeb hodlá potvrdit svou pověst i v anglické lize, kde bude od příští sezony působit v dresu Tottenhamu.

Modrič věří, že Angličané budou fandit Chorvatsku

Chorvatsko zatarasilo Anglii cestu na evropský šampionát, přesto by měli angličtí fotbaloví fanoušci na Euru podporovat právě svého kata. Myslí si to jeden z klíčových hráčů týmu Luka Modrič, který tak soudí na základě své zkušenosti při nedávném přestupu do londýnského Tottenhamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele