Další články

Ter Stegen byl se zády na operaci, čeká ho několikaměsíční klid

Minimálně dva měsíce klidu před sebou má Marc-André ter Stegen. Německý brankář Barcelony si od poloviny listopadu stěžoval na bolesti zad a vedení katalánského klubu ho odeslalo na operaci, té se gólman podrobil včera.

Barcelona hlásí další citelnou ztrátu, Ter Stegen půjde se zády na operaci

Další citelnou ztrátu zaznamenala Barcelona. Z posledního reprezentačního srazu si vážně zraněné koleno přivezl záložník Gavi, pro něhož tím předčasně skončila celá sezona, společnost na marodce mu pak delší dobu bude dělat Marc-André ter Stegen.

Ter Stegen prodloužil s Barcelonou, výkupní klauzule činí půl miliardy eur

Barcelona si pojistila brankářskou jedničku. Německý gólman Marc-André ter Stegen prodloužil s katalánským klubem smlouvu do konce června 2028. "Barca" na svém webu informovala, že výstupní klauzule v novém kontraktu byla nastavena na 500 milionů eur (přes 12 miliard korun).

Brankář Barcelony Ter Stegen přijde kvůli operaci kolena o mistrovství Evropy

Brankář Barcelony Marc-André ter Stegen půjde tento týden na operaci kolena a nebude tak reprezentovat Německo na mistrovství Evropy. Devětadvacetiletý gólman měl být náhradníkem dlouholeté jedničky Manuela Neuera z Bayernu Mnichov.

Barcelona si pojistila Piquého či Ter Stegena

Barcelona si pojistila na další roky klíčové hráče Gerarda Piquého či brankáře Marca-Andrého ter Stegena. Oba mají v nové smlouvě výstupní klauzuli 500 milionů eur (13,5 miliardy korun).

Neuerovi bylo během demolice Barcelony líto kolegy Ter Stegena

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer si samozřejmě užil postup do semifinále Ligy mistrů a vysokou výhru 8:2 nad Barcelonou. Po zápase však přiznal, že trochu soucítil s kolegou na druhé straně, reprezentačním spoluhráčem Marcem-Andrém ter Stegenem.

TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

Barcelona se stále nedohodla na nové smlouvě s Ter Stegenem

Marc-André ter Stegen už delší dobu jedná o podmínkách nové smlouvy s Barcelonou a dohoda je zatím v nedohlednu, přestože prosincové zprávy z Katalánska hovořily o něčem jiném. Kamenem úrazu jsou finance, vedení se zdráhá přistoupit na platové požadavky německého brankáře...

Nehráli jsme dobře a měli štěstí, řekli hráči Barcelony po Slavii

Záložník Frenkie de Jong a brankář Marc-André ter Stegen se shodli, že Barcelona v utkání skupiny Ligy mistrů se Slavií nehrála dobře a její vítězství 2:1 bylo šťastné. Podle dalšího středopolaře Sergia Busquetse si Katalánci závěr středečního zápasu v Praze protrpěli.

Ronaldo se potřinácté dostal do jedenáctky roku podle UEFA.com

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se potřinácté v kariéře dostal do nejlepší jedenáctky roku podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com a vylepšil svůj vlastní rekord. Nejvíc hráčů (4) má v internetové anketě za rok 2018 Real Madrid.

Ter Stegen: Barcelona chce vyhrávat úplně všechno

Brankář Barcelony Marc-Anfré ter Stegen zazářil ve víkendovém utkání španělské ligy proti Seville, teď už se ale připravuje na duel Ligy mistrů s Interem Milán. Jak sám uvedl, rozdíly mezi zápasy nedělá, Barcelona chce totiž vyhrávat úplně všechno.

Ter Stegen pokračuje v Barceloně, zítra podepíše novou smlouvu

Marc-André ter Stegen o víkendu získal s Barcelonou Španělský pohár a dnes má další důvod k radosti. Německý brankář se s katalánským klubem dohodl na nové smlouvě a jeho svatyni by měl hájit až do června 2022...

Ter Stegen se omluvil za svou chybu, styl hry ale měnit nehodlá

K hodně diskutovanému kroku v létě sáhla Barcelona, když do Manchesteru City prodala brankáře Claudia Brava. Chilskou oporu v kabině nahradil Jasper Cillessen a na pozici jedničky mezi tyčemi se posunul Marc-André ter Stegen. Ten už v dřívějších letech nepůsobil nejjistěji a kritiku si vysloužil i za včerejší výkon proti Celtě Vigo...

Ter Stegen: Nemůžu potvrdit setrvání v Barceloně

Marc-André ter Stegen i letos nastupuje za Barcelonu pouze v pohárových zápasech a na ligové scéně dostává přednost Claudio Bravo. Německý brankář je tak spojován s možným odchodem a sám nyní uvedl, že setrvání na Nou Campu nemůže potvrdit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele