Remíza je jednoznačně málo, řekl po zápase s Ordabasy Matějovský

Kapitána Mladé Boleslavi Marka Matějovského remíza 1:1 v úvodním duelu 2. předkola Evropské ligy proti Ordabasy Šymkent nepotěšila. Podle sedmatřicetiletého záložníka měli Středočeši utkání zvládnout lépe. Postup do další fáze soutěže se svěřenci trenéra Jozefa Webera pokusí vybojovat za týden v Kazachstánu.

Matějovský prodloužil o rok smlouvu s Mladou Boleslaví

Záložník Marek Matějovský prodloužil o další rok smlouvu s Mladou Boleslaví. Sedmatřicetiletý fotbalista působí v klubu znovu od roku 2016, v závěru ligového ročníku s ním bude bojovat v sobotu proti Baníku Ostrava o účast v Evropské lize.

Pocity jsou smíšené, řekl Matějovský po výhře nad Spartou

Kapitán Mladé Boleslavi Marek Matějovský se výraznou měrou podílel na první porážce Sparty po šesti jarních výhrách. První gólovou akci svého týmu nejdříve sám rozjel a v 81. minutě nakonec vstřelil rozhodující gól. Bývalý dlouholetý hráč Pražanů přiznal, že měl z vítězství smíšené pocity.

Žádné cíle si nedáváme, řekl k postavení v tabulce mladoboleslavský Matějovský

Ostravští se v utkání 25. kola první ligy rozešli s Mladou Boleslaví smírně 1:1 a v souboji o první šestku si před sedmými Středočechy udrželi pětibodový náskok. Baník vedl rychlým gólem Václava Procházky, ale hosté ještě před poločasem srovnali zásluhou střídajícího Murise Mešanoviče. Ostravský tým přerušil sérii tří proher, Boleslav na jaře ani pošesté neprohrála.

Matějovský se po pauze vrátil na hřiště gólem a asistencí

Záložník Marek Matějovský se po šestizápasové pauze zaviněné zraněním vrátil na hřiště ve velkém stylu. V dnešním utkání devátého kola první ligy pomohl gólem a přihrávkou hráčům Mladé Boleslavi k vysokému vítězství 5:1 nad Slováckem.

Záložník Matějovský podepsal novou roční smlouvu s Boleslaví

Bývalý reprezentační záložník Marek Matějovský bude i nadále nastupovat za Mladou Boleslav. Šestatřicetiletý fotbalista podepsal s klubem smlouvu do konce června 2019. Středočeský celek o dohodě informoval dnes na svých internetových stránkách.

Matějovský byl rád, že Boleslav potvrdila větší kvalitu

Kapitán Mladé Boleslavi Marek Matějovský byl před odvetou 2. předkola Evropské ligy se Shamrockem Rovers přesvědčený, že se spoluhráči postoupí do dalších bojů. Přesto ho potěšilo, jak tým odvetu při výhře 2:0 zvládl.

Matějovský poprvé nastoupil v základu Boleslavi a hned dal gól

Záložník Marek Matějovský poprvé od zářijového návratu ze Sparty nastoupil v základní sestavě Mladé Boleslavi a hned skóroval. V předehrávce 10. ligového kola pomohl k výhře 3:1 na hřišti Bohemians 1905 a v nejvyšší soutěži dal gól po téměř třech letech.

Matějovský poprvé nastoupil za M. Boleslav a hned slavil výhru

Marek Matějovský se po devíti letech opět představil v dresu Mladé Boleslavi. Po příchodu ze Sparty a rekonvalescenci po operaci přišel na posledních 20 minut pomoci trápícím se spoluhráčům v duelu s Duklou. A nakonec přispěl k tomu, že Středočeši v závěru vybojovali výhru 1:0, po které vedou tabulku.

Matějovský doufá, že si s Boleslaví opět zahraje skupinu pohárů

Jelikož ve Spartě Marku Matějovskému v poslední době naznačili, že s ním už moc nepočítají, byl pro něj návrat do Mladé Boleslavi jednoznačnou volbou. Čtyřiatřicetiletý záložník doufá, že v městě automobilů naváže na předchozí úspěchy a znovu si v dresu klubu, kde fotbalově vyrostl, zahraje základní skupinu Evropské ligy.

Matějovský zamířil ze Sparty do Mladé Boleslavi

Marek Matějovský po šesti letech opouští Spartu. Čtyřiatřicetiletý bývalý reprezentant zamířil z Letné na roční hostování do Mladé Boleslavi, kde začínal kariéru. Zároveň se středočeským klubem podepsal roční smlouvu platnou od července 2017. Mladá Boleslav o návratu svého odchovance po osmi letech informovala na tiskové konferenci.

Spartě bude chybět další záložník, Matějovský je po operaci

Hráči Sparty se budou muset nějaký čas obejít bez Marka Matějovského. Čtyřiatřicetiletý záložník podstoupil menší operační zákrok a po Bořku Dočkalovi je už druhým hráčem ze středové řady, který bude letenskému celku chybět.

Ospalou Spartu probrala podle Matějovského poločasová promluva

Sparťané v prvním poločase zápasu v Příbrami působili mátožným dojmem a jejich hra postrádala rychlejší pohyb. O poločase si proto museli podle záložníka Marka Matějovského důrazněji promluvit. A vyplatilo se. Ve druhé půli soupeře přehráli a slavili výhru 4:0.

V Evropě se nám hraje lépe, myslí si sparťan Matějovský

Sparťané podle záložníka Marka Matějovského v utkání základní skupiny Evropské ligy proti APOELu Nikósie potvrdili, že v pohárech se jim hraje lépe než v domácí soutěži. Kyperského soupeře totiž porazili 2:0, přestože se v týdnu museli oklepat z prohry v derby se Slavií.

Matějovský s CSKA naposledy prohrál, teď věří v lepší výsledek

Když záložník Marek Matějovský se Spartou naposledy nastoupil proti CSKA Moskva, byla z toho prohra 0:3. V úterý ho s letenským celkem čeká proti ruskému soupeři úvodní zápas 3. předkola Ligy mistrů a třiatřicetiletý fotbalista doufá, že výsledek bude o poznání příznivější.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele