Matějovský už je fit, ve středu by měl hrát za rezervu

Český záložník Marek Matějovský už je fit a ve středu by měl odehrát vůbec první ostrý zápas po srpnovém zranění kotníku. Během reprezentační přestávky se chystá nastoupit za rezervu, po jejím skončení se už očekává i jeho návrat do sestavy prvního týmu. Uvedly to webové stránky klubu.

Matějovský si opět poranil vazy v kotníku, zmešká několik týdnů

Několik týdnů bude mimo hru český fotbalový záložník Marek Matějovský. Šestadvacetiletý hráč Readingu si poranil v nedělním zápase druhé anglické ligy na hřišti Nottinghamu Forest vazy v pravém kotníku, které jej vyřadily už v červnu během mistrovství Evropy. Matějovský je v nominaci národního týmu na přípravný zápas proti Anglii, zřejmě jej ale zmešká.

Matějovský zřejmě stihne začátek nové sezony

Příznivé zprávy se vyrojily okolo zdravotního stavu Marka Matějovského. Český reprezentant se úspěšně zotavuje po zranění kotníku a v tuto chvíli není vyloučeno, že 9. srpna nastoupí k zápasu prvního kola League Championship proti Nottinghamu...

Matějovský si odpočine minimálně měsíc a půl

Pro Marka Matějovského skončil evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku ještě dříve, než pro jeho spoluhráče. Záložník Readingu si v závěru prvního poločasu duelu s Tureckem poranil kotník a musel být vystřídán. Nyní se nebude moci řádně připravit na novou sezonu, zranění si totiž vyžádá minimálně šestitýdenní odpočinek...

Matějovský chce během Eura zapomenout na zklamání ze sestupu

Záložník Marek Matějovský se pomalu vzpamatovává z nejsmutnější události ve své dosavadní kariéře. Před týdnem jeho Reading postihl pád z Premier League, který chce šestadvacetiletý středopolař přebít úspěchem na nadcházejícím Euru. Tam by se mohl stát náhradníkem za zraněného Tomáše Rosického.

Matějovský zpět do základu

Marek Matějovský se má stát hlavním trumfem trenéra Readingu Steva Coppella v boji o udržení v nejvyšší anglické soutěži. Přestože Matějovský v posledních zápasech nastupoval do hry z lavičky náhradníků, v posledním zápase sezony by se měl v duelu na hřišti Derby objevit v základní sestavě a pomoci tak vybojovat výhru, která by Reading přiblížila k záchraně.

Matějovský: Jen jsem čekal, jestli to spadne do branky

Marek Matějovský na sebe upozornil skvostným gólem do sítě Liverpoolu, ale radost z premiérové trefy v Premier League mu dost zkazila porážka 1:2. Jeho Reading měl v sobotu na Anfield Road dobrou šanci získat alespoň bod, který by mu výrazně pomohl v boji o udržení. I tak ovšem Matějovský věří v záchranu.

Je to opravdu slušný člověk, míní Matějovský o Huntovi

Při vyřčení slov nepřítel státu se filmovým znalcům vybaví snímek s Willem Smithem v hlavní roli, fotbalovým příznivcům zase přijdou na mysl jména jako Pierluigi Collina nebo Stephen Hunt. Irskému záložníkovi po zákroku na Petra Čecha nemohla přijít na jméno takřka celá ČR. Do této skupiny patřil i Marek Matějovský, který ovšem po přestupu do Readingu změnil názor...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele