Další články

Nečekal jsem, že to trefím až takhle dobře, těšilo Tomiče po vítězném gólu

Michal Tomič premiérovou brankou za Slavii nasměroval červenobílé ve 13. kole první ligy k vítězství 2:0 ve vršovickém derby na stadionu Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletý krajní bek či záložník na tiskové konferenci připustil, že ho jeho výstavní rána z 20. minuty zápasu samotného překvapila. Zároveň na dálku poděkoval bývalým spoluhráčům z Mladé Boleslavi, kteří dnes porazili Spartu 3:1 a pomohli Slavii k průběžnému prvnímu místu v tabulce.

Tomič přestupuje ze Slovácka do Slavie, na jaře vypomůže Boleslavi

Slavia Praha získala ze Slovácka slovenského obránce Michala Tomiče a vzápětí ho poslala na půlroční hostování do Mladé Boleslavi. Třiadvacetiletý hráč podepsal v Edenu smlouvu do léta 2026. Slavia to oznámila na svém webu.

Slovácko hlásí dvě posily, podepsalo Ciciliu a Tomiče

Slovácko, kterému v sobotu po vyřazení v semifinále nadstavbové skupiny o Evropu skončila sezona, má dvě posily pro nadcházející ročník. Z druholigového nizozemského celku FC Eindhoven přišel útočník Rigino Cicilia, jenž podepsal dvouletou smlouvu. Ještě o rok delší kontrakt dostal Michal Tomič, který naposledy oblékal dres Žiliny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele