Další články

Rekordní přestup dotažen: Caicedo míří do Chelsea, částka se vyšplhá na 115 milionů liber

Ekvádorský záložník Moisés Caicedo se oficiálně stal novou posilou Chelsea, kam přestoupil z Brightonu za rekordní částku v rámci Premier League. Londýnský celek zaplatil za transfer astronomických 100 miliónů liber, suma se ovšem ještě včetně dalších bonusů může vyšplhat na 115 miliónů. Jednadvacetiletý Jihoameričan podepsal dlouhodobý kontrakt do roku 2031.

Chelsea do Brightonu pošle za Caiceda rekordní sumu, Ekvádorce podepíše na osm let

Podle anglických médií se Chelsea dohodla na podpisu smlouvy s ekvádorským záložníkem Moisésem Caicedem (21) z Brightonu, přičemž částka za něj by měla být britským rekordem.

Caicedo odmítl Liverpool, nejdražšího hráče anglické ligy z něj udělá Chelsea

Ekvádorský záložník Moisés Caicedo by se měl stát nejdražším fotbalistou v historii anglické ligy. Podle televizní stanice Sky Sports hodlá jednadvacetiletého hráče Brightonu koupit Chelsea za 115 milionů liber (3,2 miliardy korun). O Caiceda usiloval také Liverpool, který se dohodl s jeho dosavadním zaměstnavatelem na přestupu za 111 milionů liber, fotbalista ale "Reds" odmítl.

Gündoğan opět nasměroval Citizens k titulu: 36. kolo Premier League v kostce

Loni řídil dvěma brankami famózní comeback Manchesteru City v posledním kole. Letos se do hlavní role v rozhodující fázi ročníku obsadil İlkay Gündoğan znovu. Před týdnem skolil dvěma trefami Leeds, v neděli svůj počin zopakoval v Goodison Parku, a navrch se pod výhru 3:0 podepsal i asistencí. Vzhledem k selhání druhého Arsenalu s Brightonem (0:3) tím víceméně zajistil obhájcům titulu další trofej.

Sakova penalta a nezastavitelný Watkins: 31. kolo Premier League v kostce

Podruhé v řadě ztratil Arsenal dvoubrankové vedení a remizoval 2:2, čímž plnohodnotně vrátil Manchester City do boje o titul. Tentokrát zaváhal na stadionu West Hamu, který mohl z pokutového kopu víceméně dorazit Bukayo Saka, ale v klíčovém momentu utkání selhal. Dařilo se naopak šesté Aston Ville v čele s Olliem Watkinsem, jež deklasovala čtvrtý Newcastle 3:0 a po sedmém vítězství z posledních osmi zápasů flirtuje s účastí v pohárové Evropě.

Místo odchodu prodloužení smlouvy, Caicedo se zavázal Brightonu

Brighton si pojistil Moisése Caiceda, jenž byl v lednu opakovaně spojován s odchodem. Jednadvacetiletý záložník prodloužil smlouvu do roku 2027 s opcí na další sezonu...

Další oslabení pro Brighton? O přestup za lepším požádal Caicedo

Brighton prožívá skvělou sezonu a je na šestém místě tabulky anglické Premier League, ne ze všeho ale mohou mít jeho fanoušci radost. Vedení se na začátku ligového ročníku nepovedlo udržet Marca Cucurellu (Chelsea), nyní by příležitost odejít za lepším rád využil Moisés Caicedo...

Představení účastníků MS 2022 - Ekvádor

Bude to teprve počtvrté v historii, kdy se relativně malá, ale rozmanitá jihoamerická země představí na MS ve fotbale. O vzrůstající kvalitě ekvádorského fotbalu ale svědčí to, že všechna vystoupení se datují od roku 2002, kdy se na MS představil poprvé. Mezi favority sice "La Tricolor" patřit určitě nebude, bez šance na postup tým kouče Gustava Alfara rozhodně není.

Brighton získal talentovaného Ekvádorce Caiceda

Anglický Brighton získal devatenáctiletého talentovaného záložník Moisese Caiceda z klubu Independiente del Valle. Zaplatí za něj okolo 5 milionů eur. Středopolař podepsal smlouvu do léta roku 2025.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele