Další články

Matić si znepřátelil vedení Rennes, změní v lednu dres?

Na problémy si tento týden zadělal Nemanja Matić. Zkušený srbský záložník před letošní sezonou posílil Rennes a stránky francouzských deníků v lednu plní články o možném fotbalistově odchodu. Vše přiživil i sám Matić.

Bývalý záložník Chelsea a Manchesteru United Matić bude hrát za Rennes

Bývalý záložník Chelsea a Manchesteru United Nemanja Matić si v závěru kariéry vyzkouší také francouzskou ligu. Pětatřicetiletý srbský fotbalista přestoupil z AS Řím do Rennes, s kterým podepsal smlouvu na dva roky. Italský celek za něj dostane podle médií tři miliony eur (72 milionů korun). Oba kluby oznámily Matićův přestup na svých webech.

Matić zamířil z Manchesteru United do AS Řím

Srbský záložník Nemanja Matić odešel z Manchesteru United do AS Řím, kde bude už potřetí trénovat pod dohledem slavného kouče Josého Mourinha. Před angažmá v United spolupracovali i v Chelsea, s níž společně získali v sezoně 2014/15 titul.

Matić odejde z Manchesteru United rok před vypršením smlouvy

Srbský záložník Nemanja Matić se rozhodl po sezoně odejít z Manchesteru United, i když má s klubem smlouvu ještě na jeden rok. Třiatřicetiletý fotbalista působí na Old Traffordu pátým rokem.

Záložník Matić skončil v srbské reprezentaci

Srbský záložník Nemanja Matić ukončil reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý středopolař Manchesteru United se rozhodl uvolnit místo v národním týmu mladším hráčům. Informoval o tom sportovní ředitel srbského svazu Vladimir Matijašević.

Matič prodloužil smlouvu v Manchesteru United do roku 2023

Srbský záložník Nemanja Matič bude hrát za Manchester United až do léta roku 2023. Red Devils na jaře aktivovali klauzuli ve smlouvě, podle které si pojistili Matiče na následující ligový ročník. Zároveň ale také zahájili jednání s jednatřicetiletým záložníkem o novém kontraktu, která nyní zdárně dospěla do cíle.

Matić pokračuje v Manchesteru United, klub uplatnil opci

Nemanja Matić si ještě protáhne své působení v Manchesteru United. Srbskému záložníkovi dobíhala smlouva a vzhledem k jeho nízkému podzimnímu vytížení se hodně spekulovalo o odchodu, fotbalista ovšem boj o místo v sestavě nevzdal a odměnou mu je nový kontrakt...

Matić: Mojí první volbou bude Manchester United

Nemanja Matić byl po špatném podzimu hodně spojován s odchodem z Manchesteru United, boj o místo v základní sestavě ale nevzdal a udělal dobře. Srbský záložník začal nastupovat pravidelně a plánuje další fázi kariéry, na Old Trafford mu běží smlouva jen do konce června a jeho prioritou bude setrvání v anglickém klubu...

Matić: Abych byl upřímný, tak stále nevím, co budu dělat

Nemanja Matić před třiceti měsíci přestupoval z Chelsea do Manchesteru United a nyní před sebou dost možná má další stěhování. Srbský záložník na Old Trafford plní roli náhradníka a spekuluje se o jeho odchodu, zájem o něho mají hned dva zajímavé kluby ze zahraničí...

Zdecimovanému Manchesteru United bude v Paříži chybět deset hráčů

Manchester United čeká v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain mimořádně těžký úkol nejen kvůli tomu, že budou dohánět manko 0:2. Zdecimovaným "Rudým ďáblům" totiž bude ve středu chybět deset hráčů prvního týmu.

Manchester United má třetí velkou posilu, z Chelsea koupil Matiće

Nemanja Matić po třech a půl letech odchází z Chelsea, i nadále ovšem bude hrát anglickou Premier League. Srbský záložník posílil konkurenční Manchester United, dnes se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal tříletý kontrakt...

Matič zkritizoval spoluhráče a hrozí odchodem ze srbského výběru

Záložník Chelsea Nemanja Matič po porážce srbských hráčů s českou reprezentací 1:4 v Ostravě podrobil své spoluhráče tvrdé kritice a prohlásil, že pokud se v národním mužstvu něco nezmění, přestane reprezentovat.

Mourinho: Matiče bych býval nikdy neprodal

Nemanja Matić patří k oporám Chelsea, kam přišel z lisabonské Benficy. Ta ho však získala z londýnského celku, načež manažer José Mourinho uvedl, že by býval Matiče nikdy odejít nenechal...

Rozhodčí Atkinson měl opravdu špatný den, shodli se na BBC

Včerejší utkání Chelsea s Burnley mělo dva hlavní výstupy. Blues ztratili po remíze 1:1 dva body a po červené kartě Nemanju Matiće. Experti BBC však souhlasí s názory Josého Mourinha a shodli se, že Londýňané se cítí ukřivděni právem. Zároveň vyjádřili pochopení nad Matićovou zkratovitou reakcí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele