Další články

Brankář Kovář prodloužil se Slavií smlouvu do roku 2021

Brankář Přemysl Kovář prodloužil s pražskou Slavií smlouvu do června 2021. Lídr nejvyšší soutěže o tom informoval na twitteru.

Kovář by si přál ve "svém" Izraeli chytat, dorazí za ním kamarádi

Brankář Přemysl Kovář se po příletu slávistických hráčů ke čtvrtečnímu utkání 5. kola Evropské ligy v Netanje proti Maccabi Tel Aviv proměnil v průvodce spoluhráčů, protože v letech 2014 až 2016 působil v jiném izraelském klubu Hapoelu Haifa. I když v pražském celku dělá gólmanskou dvojku za Janem Laštůvkou, moc by si přál stejně jako v prvním vzájemném duelu na startu skupiny v Edenu nastoupit a zachytat si před kamarády.

Kovář v brance Slavie díky fungující obraně jen mrznul

Brankář Přemysl Kovář poprvé v sezoně dostal šanci v brance Slavie a hned vychytanou nulou pomohl k výhře 1:0 v utkání Evropské ligy proti Maccabi Tel Aviv. Příliš ze svého umění však nemusel předvést, jelikož obrana Slavie na něj dovolila jedinou přímou střelu na branku.

Vítej zpátky v Izraeli, psali brankáři Kovářovi před Maccabi

Když los přisoudil Slavii do skupiny Evropské ligy Maccabi Tel Aviv, dorazily brankáři Přemyslu Kovářovi na telefon zprávy ve znění "Vítej zpátky v Izraeli". Gólmanská dvojka červenobílých působila v letech 2014 až 2016 v Hapoelu Haifa, a proto pomáhá s přípravou na čtvrtečního soupeře, s jehož některými hráči se zná osobně.

Dostal jsem z jedné střely dva góly, řekl po premiéře Kovář

Brankář Přemysl Kovář dostal v dnešním čtvrtfinále domácího poháru proti Karviné poprvé od svého zimního příchodu do pražské Slavie šanci mezi tyčemi. Přestože dvakrát inkasoval, z toho jednou po vlastním gólu od Michaela Lüftnera, převládly u něj pozitivní pocity, protože Pražané zvítězili vysoko 5:2.

Brankář Kovář nechce ve Slavii být jen dvojkou na lavičce

Přestože gólman Přemysl Kovář přišel do pražské Slavie krýt záda reprezentantovi Jiřímu Pavlenkovi, rozhodně by nechtěl být pouze dvojkou, která bude vysedávat na lavičce. Jednatřicetiletý brankář zvolil Slavii i proto, že se dobře zná s trenérem Jaroslavem Šilhavým z dřívějšího úspěšného působení v Liberci.

Do Slavie přichází brankář Kovář, Berkovec zamíří na hostování

Do Slavie přijde brankář Přemysl Kovář, který naposledy chytal v bulharské lize za Černo More Varna. S pražským klubem podepsal smlouvu do konce roku 2019 a bude týmovou dvojkou za reprezentantem Jiřím Pavlenkou. Další gólman Martin Berkovec odejde z Edenu na hostování do Bohemians 1905.

Slavii by měli posílit stoper Lüftner a brankář Kovář

Stoper Michael Lüftner je podle deníku Sport na odchodu z Teplic do Slavie. Druhý tým ligové tabulky by měl příchod českého reprezentanta do 21 let oznámit na čtvrteční tiskové konferenci. Do Edenu by měl zamířit také brankář Přemysl Kovář.

Brankář Kovář bude chytat za bulharský klub Černo More Varna

Přemysl Kovář si zachytá bulharskou ligu za Černo More Varna. S šestým celkem minulé sezony podepsal v pátek smlouvu na rok s opcí.

Šilhavého napadlo, zda v Alkmaaru neudělat změnu v brance

Trenér Liberce Jaroslav Šilhavý připustil, že ho napadlo, zda ve čtvrtečním odvetném zápase Evropské ligy v Alkmaaru neudělat změnu mezi tyčemi a místo Přemysla Kováře nepostavit Slováka Lukáše Hrošša. Koho nasadí, ale neprozradil.

Liberec duel v Boleslavi neřeší, hráči podali trestní oznámení

Liberečtí neřeší spekulace ohledně srpnového utkání třetího kola první ligy v Mladé Boleslavi, které prohráli 0:4 a jímž se podle deníku Sport hlavně kvůli dvěma lacině inkasovaným brankám zabývá v souvislosti s vyšetřováním sázkařské aféry policie. Brankář Přemysl Kovář a záložník Luboš Hušek chtějí očistit své jméno a podali na deník trestní oznámení.

Policie údajně prověřuje ligový duel mezi M. Boleslaví a Libercem

Srpnový zápas třetího kola Gambrinus ligy mezi Mladou Boleslaví a Libercem podle deníku Sport prověřuje protikorupční policie. Duelem, který skončil vysokou prohrou Slovanu 0:4, se údajně zabývá kvůli podezření z nekalých sázek a možného ovlivnění výsledku.

Kovář váhal, zda má vyběhnout, a litoval, že Liberci zavařil

Liberecký brankář Přemysl Kovář si vyčítal červenou kartu v duelu 3. kola Evropské ligy proti Seville, za jejíž cenu v 78. minutě zastavil přečíslení hostů. Těsně předtím, než před vápnem fauloval Carlose Baccu, váhal, zda má vyběhnout, nebo raději zůstat stát.

Kovář si vyčítal obdržený gól, Liberec prý remízu musí brát

Brankář Liberce Přemysl Kovář si hodně vyčítal druhý inkasovaný gól ze čtvrtečního úvodního utkání základní skupiny Evropské ligy ve Freiburgu. O to větší díky směřoval ke svým spoluhráčům za to, že Liberec po změně stran dokázal srovnat krok a odvezl si remízu 2:2. Pro Kováře to je po divokém zápase cenný bod.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele