Další články

Evropa znovu pod tlakem Saúdské Arábie, Neves se chystá do Al-Hilalu

Už nějakou dobu se pokouší Al-Hilal po vzoru svých konkurentů ze saúdskoarabské nejvyšší soutěže o přestup slavnějšího jména. Poté, co neúspěšně usiloval o příchod Lionela Messiho z PSG, se zdá, že v tomto ohledu přece naplní svá přání. Novou posilu má brzy hlásit z Premier League, dohodl se totiž s Wolverhamptonem na transferu šestadvacetiletého Rúbena Nevese.

Thor a KDB vystřelili Manchester City do pole position: 33. kolo Premier League v kostce

Nejočekávanější zápas letošní sezony se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch Manchesteru City. Obhájci titulu deklasovali před vlastními příznivci Arsenal 4:1, mají už jen dvoubodové manko, a navíc dvě utkání k dobru. Do hlavních rolí středečního šlágru se obsadili Kevin De Bruyne s Erlingem "Thorem" Haalandem. Jejich spolupráci tleskal beznadějně vyprodaný Etihad Stadium vestoje a nutno podotknout, že zcela po zásluze.

Rekordman Kane a čarodějové v brance: 22. kolo Premier League v kostce

Tottenham má od nedělního podvečera nového nejlepšího kanonýra všech dob. Harry Kane vstřelil 267. gól v dresu Spurs a osamostatnil se od legendárního Jimmyho Greavese. Jubilejní trefou navíc rozhodl o vítězství nad Manchesterem City 1:0, čímž paradoxně pomohl i Arsenalu, který senzačně prohrál v Goodison Parku 0:1.

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Ziyechova "one man show" a povstání ze dna: 23. kolo Premier League v kostce

Po patáliích s covidem-19 se na Ostrovech konečně odehrálo kolo bez jediného odloženého utkání. V očekávaném šlágru zdolala Chelsea i počtvrté v sezoně Tottenham s čistým kontem v zádech a oproti předchozím duelům v lize ukázala zlepšení. Do hlavní role se obsadil Hakim Ziyech, který obráncům Spurs motal hlavu od úvodního hvizdu a svůj nadprůměrný výkon korunoval nádhernou brankou, jež pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice.

Neves rekordní posilou Wolverhamptonu, ten získal i Bolyho

Wolverhampton Wanderers má v plánu útočit na postup do Premier League a k úspěšnému splnění tohoto cíle mu mají pomoci i dvě čerstvé posily. Anglický klub nakupoval v FC Porto, jeho řady rozšířili záložník Rúben Neves a obránce Willy Boly...

Mladík Neves ignoruje spekulace, z Porta se nechystá

Velkou budoucnost před sebou může mít Rúben Neves. Teprve osmnáctiletý záložník je produktem mládežnické akademie Porta a od loňské sezony pravidelně nastupuje za jeho první tým. Spekuluje se tak o jeho možném odchodu, sám hráč ovšem z portugalského celku nikam nespěchá...

Casillas má nejvíce nul v Lize mistrů, Neves je nejmladší kapitán

Hned dva fotbalisté Porta se v úterý zapsali do historie Ligy mistrů. Brankář Iker Casillas vytvořil nový rekord v počtu vychytaných čistých kont, když si připsal 51. nulu. Záložník Rúben Neves se ve věku 18 let a 221 dní stal nejmladším kapitánem v dějinách soutěže. Informuje o tom oficiální web UEFA.

Rúben Neves se stal nejmladším hráčem v historii Eura "21"

Rúben Neves ve čtvrtek střídal proti Anglii a tím se ve věku 18 let a pouhých tří měsíců stal historicky nejmladším hráčem v dějinách evropských šampionátů do 21 let. Stejný záložník se přitom dříve v této sezoně stal také nejmladším Portugalcem v Lize mistrů, čímž překonal rekord Cristiana Ronalda...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele