Další články

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

VAR (ne)VAR a Willianova raketa: 23. kolo Premier League v kostce

Víkend, za nímž se nese nepříjemná pachuť kontroverzí, vstřebávají v Anglii. V televizních studiích, na webech i sociálních sítích se totiž houfně diskutuje o systému VAR, který výrazně ovlivnil průběh zápasů na londýnských stadionech. Poškozeným klubům (Arsenalu a Brightonu) se sice komise rozhodčích oficiálně omluvila, ale výsledek 1:1 zůstal v platnosti.

Arsenal March In On: 20. kolo Premier League v kostce

Fenomenální tažení Arsenalu pokračovalo v severolondýnském derby s Tottenhamem, na jehož stadionu zvítězil 2:0 a zvýšil náskok v čele soutěže na osm bodů. Obhájci titulu City totiž i kvůli nepochopitelnému selhání systému VAR prohráli v manchesterském derby s United 1:2. V Brightonu se zápas s Liverpoolem (3:0) obešel bez kontroverzí a životní formu v něm potvrdil záložník Solly March, který dvakrát skóroval a navrch přidal asistenci.

Zdecimovaná Chelsea a jubilant Kane: 19. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu se po prvním kole v novém roce snížil na pět bodů. Gunners totiž neprolomili defenzivní tvrz třetího Newcastlu a remizovali 0:0, což potrestali obhájci titulu z Manchesteru City. V dalším ze šlágrů vyloupili Stamford Bridge gólem Riyada Mahreze a prohloubili krizi Chelsea, která má po čtvrteční porážce na marodce už 10 hráčů. Dařilo se i Tottenhamu, jehož v Selhurst Parku dotáhl k vítězství 4:0 ostrostřelec Harry Kane.

Hvězdy z Londýna a Liverpoolu: Sestava 9. kola Premier League

Návrat Premier League po reprezentační pauze je vždycky jako Vánoce. Po dnech zmaru a nudného přepínání mezi více či méně přátelskými zápasy národních týmů jsme zase jednou seděli celý víkend přikovaní k televizím či počítačům a hltali výkony borců z nejsledovanější a pro mnohé i nejlepší soutěže světa. No a kdo hrál o víkendu nejlépe?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele