Další články

Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?

I bez osmnáctibodového Kierana Trippiera v sestavě se králem 6. kola v minilize Fantasy Premier League stal Adrián Biskup, jehož tým Misfits pokořil magickou stovku a díky 109 bodům nechal 716 soupeřů na našem webu za sebou.

Zdecimovaná Chelsea a jubilant Kane: 19. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu se po prvním kole v novém roce snížil na pět bodů. Gunners totiž neprolomili defenzivní tvrz třetího Newcastlu a remizovali 0:0, což potrestali obhájci titulu z Manchesteru City. V dalším ze šlágrů vyloupili Stamford Bridge gólem Riyada Mahreze a prohloubili krizi Chelsea, která má po čtvrteční porážce na marodce už 10 hráčů. Dařilo se i Tottenhamu, jehož v Selhurst Parku dotáhl k vítězství 4:0 ostrostřelec Harry Kane.

Newcastle má další posilu, dotáhl příchod Botmana

Sven Botman se stěhuje z Lille do Newcastlu United. Movitý anglický klub, jenž i s bonusy zaplatí až 40 milionů eur, podepsal s talentovaným obráncem dlouholetý kontrakt...

Botman se soustředí na zbytek sezony, o budoucnosti rozhodnut není

Sven Botman na sebe výbornými výkony v dresu Lille už nějaký čas strhává pozornost větších klubů. O jeho přestupu se hovořilo již v zimě a spekulace nadále přetrvávají, sám urostlý stoper ovšem ještě není rozhodnut, kam se budou v létě ubírat jeho další kroky.

Botman myslí na přestup, další měsíce mají být jeho posledními v Lille

Na ztrátu dvou důležitých hráčů se pomalu může připravovat vedení Lille. Z francouzského klubu chce po letošní sezoně odejít kanadský útočník Jonathan David a zaječí úmysly má rovněž Sven Botman, o nizozemského obránce přitom byl velký zájem už v lednu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele