Další články

Zkušený řecký útočník Gekas bude hrát za Levante

Řecký reprezentant Theofanis Gekas bude pokračovat ve své kariéře ve španělském Levante. Dvaatřicetiletý útočník po půlroce opouští turecký Samsunspor jako volný hráč.

Gekas přestoupil z Frankfurtu do Samsunsporu

Theofanis Gekas končí své působení v Německu a od dnešního dne se stal hráčem tureckého Samsunsporu. Zkušený řecký útočník podepsal smlouvu na dva a půl roku, Eintracht Frankfurt za něho vyinkasuje zhruba půl milionu eur...

Gekas po povedeném podzimu věří v evropské poháry

Skvělou druhou polovinu roku 2010 má za sebou Theofanis Gekas a s ním celý Eintracht Frankfurt. Řecký útočník je se čtrnácti brankami nejlepším střelcem právě probíhajícího ročníku bundesligy a věří, že na jaře by mohl hessenský klub dotáhnout sezónu k postupu do pohárové Evropy...

Gekas opět střílí góly. Ve Frankfurtu jsou nadšeni

Z Theofanise Gekase se během osmi bundesligových kol stal obávaný střelec, kterého si fanoušci pamatují z působení v Bochumi. Nyní dělá řecký útočník radost příznivcům Frankfurtu. Podle svých slov jen pomáhá týmu, vlastní statistiky neřeší.

Gekas půjde do Herthy. Pokud bude chtít

Hertha BSC se trápí na dně bundesligové tabulky a shání posily na jarní část soutěže. Do hlavního města Německa v lednu zamíří někdejší nejlepší kanonýr ligy Theofanis Gekas z Leverkusenu. Kluby jsou dohodnuty, zbývá souhlas řeckého útočníka.

Gekas se těší, že v Leverkusenu dostane novou šanci

Theofanis Gekas věří, že nadcházející sezóna pro něj bude mnohem úspěšnější než ta poslední. Řecký útočník chce v Leverkusenu konečně naplno prorazit. Do karet mu hraje zranění ostrostřelce Patricka Helmese.

Gekas za Portsmouth odehrál minutu a vrací se do Bayeru

Už před posledním kolem anglické ligy propustil Portsmouth ze svých služeb Theofanise Gekase. Devětadvacetiletý útočník přišel v zimě na hostování z Leverkusenu s úkolem pomoct klubu v boji o záchranu, ale jeho angažmá dopadlo neslavně. Autor 33 bundesligových gólů odehrál za Portsmouth jedinou minutu.

Portsmouth angažoval pro boj o záchranu zkušené Řeky

Portsmouth získal dvě zkušené posily. K záchraně v Premier League mu mají pomoci dva řečtí reprezentanti Theofanis Gekas a Angelos Basinas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele