Další články

Brankář Sørensen si na stará kolena zkusí australskou ligu

Australské Melbourne City si poslední pozici pro "hráče na vízum" vyhradilo pro 39letého veterána brankářského řemesla Thomase Løvendahla Sørensena. Účastník dvou mistrovství světa v posledních třech letech odchytal pouze čtyři ligová utkání, v zámoří teď podepsal kontrakt na dva roky...

Rekordman Sörensen se opět zranil. Šanci má mladík Butland

Stoke má trable na brankářském postu. Po týmové jedničce Asmiru Begovičovi se zranila i dvojka Thomas Sörensen, který musel kvůli problémům s Achillovou šlachou střídat ve středečním duelu Premier League s Evertonem. Šanci tak dostane teprve dvacetiletý anglický talent Jack Butland.

Po Poulsenovi skončil s dánskou reprezentací i Sörensen

Dánský brankář Thomas Sörensen ukončil reprezentační kariéru. Šestatřicetiletý fotbalista se na působení v národním týmu, který je jedním ze soupeřů českého výběru v kvalifikaci o postup na mistrovství světa, cítí starý a chce se soustředit na angažmá v anglickém klubu Stoke City.

Dánové na MS kvůli vuvuzelám používají znakovou řeč

Dánští reprezentanti se s neustálým bzučením vuvuzel při mistrovství světa v Jihoafrické republice vyrovnali po svém. Podle brankáře Thomase Sörensena používají pro domlouvání na hřišti znakovou řeč.

Stihne Sorensen mistrovství světa?

Gólman Stoke City Thomas Sorensen má prý stále šanci na start v červnovém světovém šampionátu, přestože to s ním po nedělním utkání s Chelsea vůbec nevypadalo dobře. Dánská brankářská jednička byla ve včerejším zápase na Stamford Bridge střídána v únoru příchozím Asmirem Begovičem. Ani ten však drtivé porážce 0:7 nezabránil.

Sörensen: Moje budoucnost je jedině ve Stoke

Thomas Sörensen o odchodu ze Stoke City v žádném případě neuvažuje. Zkušený dánský brankář podepsal v listopadu smlouvu i na příští sezónu a přestupovými spekulacemi se nezabývá. Sörensenovu jistotu nenarušil ani zimní příchod konkurenta Begoviče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele