Další články

Nejsem ještě v kondici, ale cítím se dobře, hlásí Pekhart

Útočník Tomáš Pekhart pomohl fotbalistům Legie Varšava gólem k postupu do semifinále Polského poháru. Třiatřicetiletý český reprezentant se trefil efektní patičkou při výhře 3:0 na hřišti Zelenie Góry ze čtvrté ligy.

Pekhart se po půl roce vrátil do Legie Varšava

Tomáš Pekhart se po půl roce vrátil do Legie Varšava. Třiatřicetiletý reprezentační útočník s polským klubem podle jeho webu podepsal smlouvu na rok a půl. Pekhart v prosinci skončil po téměř čtyřech měsících v tureckém Gaziantepu.

Pekhart prý chystá návrat, znovu se upíše Legii Varšava

Útočník Tomáš Pekhart by se měl podle polských médií vrátit do Legie Varšava. Klub, s kterým získal dva tituly a v roce 2021 se v jeho dresu stal nejlepším střelcem polské ligy, mu nabídl smlouvu na rok a půl. Dohoda je prý blízko.

Pekhart se dohodl na ukončení smlouvy s Gaziantepem

Reprezentační útočník Tomáš Pekhart skončil po necelých čtyřech měsících v tureckém Gaziantepu. Třiatřicetiletý fotbalista se dohodl s klubem na ukončení smlouvy. Informoval o tom server Gaziantep Günes.

Reprezentaci vypadli Schick a Hložek, povolána dvojice z Olomouce

Z nominace české reprezentace před přípravnými zápasy s Faerskými ostrovy a Tureckem vypadli útočníci Patrik Schick, Adam Hložek a Martin Doležal. Ve výběru trenéra Jaroslava Šilhavého je nahradili jiní ofenzivní hráči Tomáš Pekhart, Antonín Růsek a nováček Jan Navrátil.

Pekhart po konci v Legii Varšava bude hrát tureckou ligu za Gaziantep

Reprezentační útočník Tomáš Pekhart bude po konci v Legii Varšava hrát tureckou ligu za klub Gaziantep. Smlouvu podepsal na dva roky, jako novou posilu ho dnes představil klub na svém webu. V týmu se sejde s krajanem Matějem Hanouskem, jenž v Gaziantepu hostuje ze Sparty.

Legia potvrdila odchod reprezentačního útočníka Pekharta

Tomáš Pekhart skončil po dvou a půl letech v Legii Varšava. Nejúspěšnější klub historie polské ligy to potvrdil na twitteru. Třiatřicetiletý útočník pomohl Legii ke dvěma mistrovským titulům a v sezoně 2020/21 se stal nejlepším střelcem soutěže.

Pekhart odmítl v Legii prodloužení smlouvy a podle vedení klubu je na odchodu

Útočník Tomáš Pekhart je na odchodu z Legie Varšava, které loni pomohl získat mistrovský titul a v jejímž dresu se stal nejlepším střelcem polské ligy. Třiatřicetiletý český fotbalista dostal od klubu nabídku na prodloužení smlouvy, ale podle sportovního ředitele Jacka Zielińského ji odmítl.

Českou reprezentaci doplnili obránce Havel a útočník Pekhart

Nominaci české reprezentace na play off o mistrovství světa doplnili plzeňský obránce Milan Havel a útočník Tomáš Pekhart z Legie Varšava. Tým trenéra Jaroslava Šilhavého má nyní 23 hráčů.

Pekhart se vrací po zlomenině nosu, poprvé trénoval s Legií v masce

Po více než dvou týdnech se Tomáš Pekhart znovu zapojil do přípravy Legie Varšava. Český útočník byl mimo hru kvůli zlomenině nosu, kterou utrpěl na tréninku 18. října a musel na operaci. Ve středu poprvé znovu trénoval před dnešním utkáním Evropské ligy proti Neapoli se speciální ochrannou maskou.

Pekhart má výron kotníku a jeho start v odvetě se Slavií je nejistý

Útočník Legie Varšava Tomáš Pekhart utrpěl při rozcvičce před čtvrtečním úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na Slavii výron v kotníku. Podle trenéra polského šampiona Czeslawa Michniewicze je jeho start v domácí odvetě za týden nejistý. První zápas skončil remízou 2:2.

Pekhartovi při rozcvičce šlápl spoluhráč na nohu, vážnost zranění není jasná

Tomáš Pekhart z Legie Varšava přišel na poslední chvíli o start v úvodním zápase 4. předkola Evropské ligy na Slavii kvůli nešťastnému zranění od spoluhráče. Levý obránce Filip Mladenovič mu při rozcvičce před utkáním v Edenu šlápl na nohu a trenér Czeslaw Michniewicz musel těsně před výkopem udělat změnu v základní sestavě.

Pekhart má za sebou životní sezonu a těší se na svůj poslední velký turnaj

Tomáš Pekhart uplynulou sezonu označil za životní a neopakovatelnou. Legii Varšava pomohl k obhajobě titulu a s 22 góly se suverénně stal nejlepším střelcem polské ligy. Byl také vyhlášen útočníkem a cizincem roku Ekstraklasy. Dvaatřicetiletý hráč věří i v úspěšné mistrovství Evropy, které bere jako svůj poslední velký turnaj.

Češi v zahraničí: Přikryl v Polsku rozhodl o výhře, Král pomohl Spartaku do Ligy mistrů

Tomáš Přikryl se krásně trefil v dresu Jagiellonie Bialystok a rozhodl o vítězství 2:1 nad Lechií Gdaňsk. V polské Ekstraklase si také připsal asistenci záložník Lechu Poznaň Jan Sýkora. Na důležitou branku přihrával v ruské lize Alex Král ze Spartaku Moskva, jenž se spoluhráči oslavil postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele