Wágnera mrzel neuznaný gól, nemyslí si, že by fauloval

Hráči Karviné i přes prohru 1:3 hodně trápili ligového lídra Plzeň a vytvořili si hned několik gólových šancí. Velkou zásluhu na tom měl především bývalý hráč Plzně Tomáš Wágner, který po svém poločasovém příchodu na hřiště rozhýbal karvinskou ofenzivu a trápil své bývalé spoluhráče. Litoval ale toho, že úzkostlivé rozhodnutí sudího Zbyňka Proskeho připravilo Karvinou o vyrovnání na 2:2.

Útočník Wágner změnil hostování v Karviné v přestup

Útočník Tomáš Wágner přestoupil z Jablonce do Karviné, kde už v jarní části minulé sezony hostoval. Sedmadvacetiletý fotbalista podepsal s klubem smlouvu na dva a půl roku.

Wágner a Kalabiška posílili Karvinou

Karviná získala dvě posily do ofenzivy. Nováček první ligy angažoval na půlroční hostování s opcí z Mladé Boleslavi ofenzivního záložníka Jana Kalabišku a na hostování z Jablonce pak útočníka Tomáše Wágnera, jehož příchod je kompenzací za přestup Jaroslava Zeleného na sever Čech.

Wágnerovi se proti Karviné splnil předzápasový sen o hattricku

Útočníkovi Tomáši Wágnerovi se na startu sezony splnilo předzápasové přání. Před utkáním úvodního ligového kola s Karvinou snil o hattricku a nakonec se tří gólů opravdu dočkal. Jabloneckým fotbalistům tak výrazně pomohl k obratu a k výhře 5:3. Připustil, že pomýšlí i na titul pro krále střelců.

Wágner byl rád, že před Spartou změnil penaltový zvyk

Útočník Tomáš Wágner byl rád, že před zápasem se Spartou se rozhodl změnit místo, kam obvykle kope penaltu. Právě z pokutového kopu dnes na Střelnici zařídil vyrovnávací branku na 1:1 a severočeské fotbalisty tak udržel pět bodů za pražským soupeřem, který vede tabulku.

Wágner hned pozvedl ofenzivu Jablonce, potěšil i kouče

Hned v prvním soutěžním utkání za Jablonec Tomáš Wágner naznačil, jak velkou posilou bude. Proti Příbrami si připsal asistenci a vítězný gól při triumfu 3:2. Mrzelo ho jen to, že svým gólem sestřelil tým, kde vyrůstal.

Kopic míří z Jablonce do Plzně, druhým směrem jdou Wágner a Tecl

Jan Kopic přestoupil z Jablonce do mistrovské Plzně. Reprezentační záložník podepsal se západočeským klubem smlouvu na tři roky. Opačným směrem zamířili útočníci Tomáš Wágner se Stanislavem Teclem. Oba kluby o tom informovaly na dnešních tiskových konferencích.

Wágner je se sedmi góly spokojen, na jaře by rád dalších osm

Útočník Tomáš Wágner pomohl Mladé Boleslavi gólem k výhře 2:0 nad pražskou Duklou a podzimní část první ligy ukončil se sedmi zásahy. Nejlepší střelec středočeského týmu je se svou bilancí spokojen a na jaře by rád přidal dalších osm branek. Nejvíce však Wágnera těší, že si Mladá Boleslav upevnila čtvrté pohárové místo a čeká ji klidnější zimní přestávka.

Wágnerovi pomohla k hattricku motivace poprvé porazit Teplice

Mladoboleslavský Tomáš Wágner se poprvé v ligové kariéře dočkal hattricku. Sám tak zařídil výhru 3:0 v předehrávce 8. kola s Teplicemi, kterým tak ukončil jejich neporazitelnost v této sezoně. Připustil, že právě šance na to být prvním týmem v ročníku, který Severočechy porazí, mu pomohla k výkonu.

Mladá Boleslav získala na hostování Wágnera a Hrušku

Mladá Boleslav získala do útoku druhou posilu z Plzně v podobě Tomáše Wágnera. Kluby se dohodly na ročním hostování s opcí. Rovněž na rok formou hostování přichází z Příbrami brankář Aleš Hruška, pobyt v Příbrami si naopak prodlouží kmenový útočník Mladé Boleslavi Jakub Řezníček.

Wágner byl zklamaný, že nehrál od začátku, pak dal dva góly

Plzeňský Tomáš Wágner má momentálně kvůli velké konkurenci v útoku Viktorie úlohu střídajícího hráče. V dnešním utkání proti Znojmu mu pozice žolíka vyšla dokonale. O přestávce nahradil Milana Petrželu a dvěma góly během úvodních jedenácti minut na hřišti zlomil odpor odvážně hrajícího nováčka. Pomohl tak obhájci titulu k výhře 3:2.

Plzeň prodloužila smlouvy s Čišovským, Kozáčikem a Wágnerem

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy hned s trojicí hráčů. Stoper Marián Čišovský se Viktorii upsal do června 2016, brankář Matúš Kozáčik s útočníkem Tomášem Wágnerem pak podepsali ještě o rok delší kontrakt.

Wágnerovi se zastavil čas: Říkal jsem si hlavně klid

Jako ve zpomaleném filmu si připadal plzeňský fotbalista Tomáš Wágner při gólové situaci, která přinesla Viktorii postup přes CSKA Moskva do Evropské ligy. Vítězný gól v 90. minutě na 2:1 v závěrečném utkání Ligy mistrů považuje za životní trefu a věří, že mu pomůže znovu se vrátit do sestavy.

Plzeňský Wágner byl zvolen nejlepším hráčem ligy za červenec

Nejlepším hráčem měsíce července v Gambrinus lize se stal plzeňský útočník Tomáš Wágner. Vydařený vstup obhájců titulu do soutěže potvrdil i triumf trenéra Viktorie Pavla Vrby v hlasování o nejlepšího kouče měsíce.

Pospěch, Wágner a Rabušic se ucházejí o hráče měsíce července

Nejlepším hráčem měsíce července v první fotbalové lize se stane Zbyněk Pospěch z pražské Dukly, plzeňský Tomáš Wágner nebo Michael Rabušic z Liberce. Trio útočníků se objevilo v nominaci Ligové fotbalové asociace, která anketu od minulé sezony vyhlašuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele