Wágner: Škoda, že to rozhodčí hned neviděl a dělal z nás šašky

Plzeňského útočníka Tomáše Wágnera naštvalo, že rozhodčí v dnešním Superpoháru nezvládli konec zápasu a nejprve uznali a poté odvolali jeho gól, kterým by vyrovnal na 2:2. Jablonec nakonec utkání vyhrál 3:2, Wágner vstřelil oba plzeňské góly.

Wágner ocenil hru celého mužstva: Zahráli jsme fakt skvěle

Ačkoli dvěma góly zařídil Příbrami výhru 2:0 nad Slavií, útočník Tomáš Wágner si na hvězdu nehrál. Naopak ocenil hru celého týmu, který podle něj zahrál opravdu skvěle. Důvodem je prý víra hráčů v trenéra Františka Straku.

Plzeň pouští útočníka Wágnera na hostování do Příbrami

Útočník Tomáš Wágner opouští Plzeň a jde na půl roku hostovat do Příbrami, odkud v lednu do Viktorie přišel. Plzeň tak vyhověla jeho přání odejít do týmu, kde by měl větší šanci pravidelně hrát.

Wágner chce proti "své" Příbrami odčinit podzimní gól Plzni

Proti týmu, ve kterém od malička vyrůstal, si může ve středu poprvé zahrát plzeňský útočník Tomáš Wágner. V Příbrami hrál ještě na podzim a dokonce dal gól svému současnému zaměstnavateli, což si nyní trochu vyčítá. V opačném případě by totiž měla Plzeň nyní blíže k titulu. Wágner však věří, že se trefí i ve středu a Viktorii k titulu znovu přiblíží.

Plzeň posílí útočník Wágner z Příbrami a záložník Berger z Dukly

Plzeň získala den před začátkem přípravy na jarní sezonu první dvě posily. Vedení mistrovského celku se dnes dohodlo s Příbramí na přestupu útočníka Tomáše Wágnera a na západ Čech také míří z pražské Dukly na půlroční hostování s opcí ofenzivní záložník Tomáš Berger. Kluby dohodu stvrdily dnes.

Plzeň se zajímá o příbramského Wágnera, kluby budou jednat

První zimní posilou Viktorie Plzeň by se mohl stát příbramský útočník Tomáš Wágner. Mistrovský celek se o jednadvacetiletého útočníka, který zaznamenal na podzim sedm ligových branek, zajímal už před svátky a v příštích dnech čekají oba kluby jednání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele