Češi v zahraničí: Součkův salát, tři góly na Kypru a Škoda ve formě

Gól Tomáše Součka a následná etuda s bramborovým salátem pobavily Anglii. Milan Škoda potvrzuje vynikající formu v Turecku. Za Rizespor už nasázel pět gólů. Dokonce dvougólový zápas má pak za sebou na Kypru Tomáš Wágner, který se přibližuje čelu tamní tabulky střelců. Vladimír Darida se zase blýskl dvěma asistencemi v bundeslize...

Češi v zahraničí: To je kanonáda. Krásné góly dali Schick i Pekhart. Stříleli i další

Jakub Jankto pomohl k vítězství Sampdorie brankou i asistencí. Parádním gólem do sítě Bayernu se blýskl Patrik Schick z Leverkusenu. Tomáš Pekhart je nejlepším střelcem polské ligy, ale tentokrát jeho povedená trefa do sítě Mielce Legii Varšava nepomohla. Ani branka Milana Škody nestačila Rizesporu k bodům v Trabzonu. V Rumunsku se trefil obránce Ondřej Bačo, na Kypru zase Tomáš Wágner.

Češi v zahraničí: Souček odstartoval povedený střelecký víkend!

Tomáš Souček už v pátek načal střelecky povedený víkend českých legionářů brankou proti Leedsu. V Maďarsku se následně trefil Jakub Plšek, ale to byl jen začátek. Posléze se totiž trefil také Jakub Jankto na Maradonově stadionu v Neapoli a hned čtyři branky měli na svědomí Češi v Polsku. Přesněji řečeno dva střelci. Tomáš Pekhart pomohl dvěma brankami k vítězství Legie Varšava v Krakově a Petr Schwarz dvěma proměněnými penaltami zase k triumfu Rakówa Czestochowa nad Jagiellonií. A k tomu všemu ještě Milan Škoda zařídil v nastavení vítězství tureckého Rizesporu.

Češi v zahraničí: Góly v bundeslize i Premier League. Dál pálí také Pekhart

Tomáš Souček se střelecky prosadil proti slavnému Manchesteru United, jeho mužstvu to ale nakonec k bodům nepomohlo. Lépe na tom byl Patrik Schick, který zkompletoval vítězství Leverkusenu. Pozici elitního snajpra si v polské lize upevňuje Tomáš Pekhart. Další důležitou brankou přispěl k vítězství Legie Varšava nad Lechií Gdaňsk. A gól zaznamenal i Michael Lüftner na Kypru.

Češi v zahraničí: Další góly Pekharta a Chorého. Prosadil se také Vaněček

Českým útočníkům se uplynulý víkend povedl. Tomáš Pekhart skóroval za Legii Varšava, i když to nakonec k vítězství nestačilo. Lépe na tom byl Tomáš Chorý z belgického Waregemu, jehož branka pomohla k výhře nad Gentem. David Vaněček zase brankou v nastaveném čase rozhodl o vítězství Puskás Akademie na půdě Honvédu Budapešť.

Češi v zahraničí: Přikryl s Pospíšilem řádili v Polsku. Wágner skolil Čechy na Kypru

Martin Pospíšil a Tomáš Přikryl řádili v zápase polské Jagiellonie Bialystok proti Plocku, dohromady nasbírali gól a čtyři asistence. Jaroslav Navrátil se rozjel v maďarské lize, v krátké době přidal český záložník za Kisvárdu druhou branku. Gólovou radost si prožil i Tomáš Wágner na Kypru, jeho Nea Salamína navíc díky tomu porazila silnou Omonii Nikósie. Asistenci bezprostředně po nástupu na hřiště zapsal Michael Krmenčík v barvách belgických Brugg.

Češi v zahraničí: Střelecký víkend! Premiérové trefy Krmenčíka, Schicka i Kalase

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští hráči v zahraničních soutěžích. V Anglii se trefil obránce Bristolu Tomáš Kalas. Poprvé v belgické lize skóroval Michael Krmenčík i v německém Leverkusenu Patrik Schick. Branku si ovšem připsali i Milan Škoda za turecký Rizespor, Tomáš Pekhart z Legie Varšava či Tomáš Wágner z kyperské Salaminy.

Dobrý bod, který mrzí, řekl zlínský Wágner po remíze s Plzní

Zlínský útočník Tomáš Wágner měl po remíze 1:1 s Plzní v dohrávce 15. kola první ligy smíšené pocity. Na jednu stranu byl rád, že "Ševci" jeho gólem po 484 minutách v nejvyšší soutěži konečně skórovali a obrali favorita, mrzela ho ale neproměněná stoprocentní šance v závěru.

Neumíme dát gól, neumíme si přihrát, řekl zlínský útočník Wágner

Zlínští fotbalisté přerušili ve 14. kole první ligy sérii tří porážek a díky bezbrankové remíze na hřišti Příbrami po více než měsíci bodovali. Počtvrté za sebou však nevstřelili branku, dohromady už 405 minut Podle útočníka Tomáš Wágnera se "Ševci" trápí ve finální fázi, kde se hráči nedokáží přihrávkou najít.

Zlín získal z Boleslavi na hostování útočníka Wágnera

Útočník Tomáš Wágner se po třech měsících v Mladé Boleslavi stěhuje do Zlína. Devětadvacetiletý fotbalista bude na Letné hostovat do konce roku. Pro moravský celek je bývalý hráč Příbrami, Plzně, Jablonce nebo Karviné už druhou posilou během tohoto týdne.

Po Budínském získala Mladá Boleslav z Karviné i Wágnera

Útočník Tomáš Wágner přestoupil z Karviné do Mladé Boleslavi. Se středočeským klubem, který už ve středu ze slezského celku přivedl záložníka Lukáše Budínského, podepsal devětadvacetiletý kanonýr smlouvu do konce června 2022.

Nejlepším hráčem ligy v dubnu byl Wágner, trenérem Straka

Dubnové vydání ankety Ligové fotbalové asociace o nejlepšího hráče a trenéra měsíce v první lize ovládla Karviná, která v uplynulém měsíci vyhrála tři ze čtyř zápasů. Nejlepším hráčem vybraní novináři zvolili útočníka Slezanů Tomáše Wágnera a mezi kouči kraloval František Straka. O výsledcích informovala LFA v tiskové zprávě.

Cenu pro hráče února má Wágner, trenérům vládl jihlavský Svědík

Nejlepším hráčem dvou úvodních únorových kol jarní části první ligy se stal útočník Tomáš Wágner, který třemi góly pomohl Karviné k šesti bodům. Cenu pro trenéra měsíce dostal Martin Svědík poté, co s o záchranu bojující Jihlavou porazil vedoucí Plzeň i druhou Slavii.

Wágner po vítězném gólu ocenil Budínského i Le Gianga

Fanoušci Karviné po výhře 1:0 v Mladé Boleslavi oslavovali střelce branky Tomáše Wágnera, ten však chválil zejména své spoluhráče. Lukáše Budínského ocenil za ideální centr ze standardní situace při gólové akci, brankáře Patrika Le Gianga zas za skvělé zákroky, kterými udržel Karvinou ve hře.

Cítíme křivdu, vztekal se karvinský Wágner po prohře v Ostravě

S pocitem křivdy opouštěli ostravský trávník fotbalisté Karviné. Ačkoliv ve slezském derby a v souboji dvou týmů z konce tabulky vedli nad Baníkem 1:0, nakonec po gólu Milana Baroš pět minut před koncem utkání prohráli 1:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele