Další články

Útočník Zajíc bude z Baníku Ostrava hostovat v Zaglebie Lubin

Útočník Tomáš Zajíc odchází z Ostravy do Zaglebie Lubin, kde bude hostovat do konce sezony. Podle Baníku je součástí dohody opce. Pětadvacetiletý Zajíc po loňském příchodu ze Slovácka dal v lize osm gólů, v tomto ročníku nejvyšší soutěže ale do hry nezasáhl.

Zajíc v prvním poločase na lavičce promrzl, poté dal dva góly

Útočník Tomáš Zajíc vstřelil poprvé v ligovém zápase dvě branky, kterými v 7. kole pomohl k vysoké výhře Ostravy v Příbrami 4:0, přestože do utkání nastoupil až od druhé půle. Nástup na trávník pro něj nebyl jednoduchý, jelikož během úvodního dějství na lavičce promrzl.

Ostravu posílí od léta útočník Zajíc ze Slovácka

Tomáš Zajíc bude od nové sezony hájit barvy Ostravy. Třiadvacetiletý nejlepší střelec Slovácka do Baníku přijde v létě jako volný hráč poté, co mu vyprší smlouva s uherskohradišťským klubem. V Ostravě dnes podepsal tříletý kontrakt s opcí, který má vstoupit v platnost 1. července. Baník o tom informoval na svém webu.

Bod bereme, ale mohli jsme i vyhrát, řekl střelec Slovácka Zajíc

Přestože útočník Tomáš Zajíc cítil, že fotbalisté Slovácka byli v utkání 11. kola první ligy v Olomouci lepší, remízu 2:2 vzhledem k půlhodinovému oslabení po vyloučení Patrika Šimka bral. Cenil si, že tým z Uherského Hradiště v početní nevýhodě dokázal srovnat.

Spartu jsme mohli i porazit, řekl střelec Slovácka Zajíc

Útočník Slovácka Tomáš Zajíc sebral Spartě výhru v Uherském Hradišti a sedmým gólem v ligové sezoně vyrovnal na konečných 1:1. Jednadvacetiletý fotbalista se pražského týmu s hvězdnými posilami nezalekl a podle něj Slovácko v zápase 18. kola mohlo i zvítězit. Současně uznal, že úvodní půle se domácím vůbec nepovedla.

Slovácko čeká těžký boj o záchranu. Zajistí ji góly kanonýra z Gruzie?

Slovácko se ocitlo po podzimu na pozicích, na které z posledních let není vůbec zvyklé. Tým z jihu Moravy čeká na jaře jen boj o přežití. Vystřílí záchranu nová posila z Gruzie?

Zajíce střelecká forma netěší, když Slovácko nevyhrává

Reprezentant do 21 let Tomáš Zajíc skóroval už popáté v sezoně a je třetím nejlepším střelcem ligy, velkou radost z toho však dnes neměl. Jeho Slovácko opět ztratilo body po remíze 1:1 na hřišti Dukly.

Zajíc: Škoda, že jsme po rychlém gólu tak zalezli a hráli špatně

Dvacetiletý útočník Slovácka Tomáš Zajíc se blýskl zatím nejrychlejším gólem v novém ligovém ročníku. Skóroval proti Jablonci přesně po sto sekundách od začátku zápasu. Jeho rychlá trefa ale Slovácku stačila po výsledku 1:1 pouze na zisk jednoho bodu.

Asi mě neznají a nehlídají, řekl "kat" Dukly Zajíc ze Slovácka

Útočník Slovácka Tomáš Zajíc i podruhé v této sezoně připravil Duklu jako náhradník o ligové vítězství. V srpnu doma vyrovnal v nastavení na 2:2, v utkání 16. kola na Julisce se mezi 80. a 82. minutou blýskl gólem a asistencí a týmu z Uherského Hradiště zařídil výhru 3:2. Dvacetiletý fotbalista svou úspěšnost v žertu vysvětlil tím, že Pražané ho neznají a proto ho nebrání.

Devatenáctiletý Zajíc vyrovnávacím gólem splnil trenérovo přání

Devatenáctiletý Tomáš Zajíc byl hlavním hrdinou duelu mezi fotbalisty Slovácka a Dukly. Slávu mu zajistila premiérová ligová trefa ve čtvrté minutě nastavení, kdy prostřelil brankáře Lukáše Hrošša a zajistil domácím vydřenou remízu 2:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele