Další články

Doufal jsem, že nominace přijde, je to pro mě vrchol kariéry, uvedl Kušej

Když útočník Vasil Kušej před dvěma týdny pomohl Mladé Boleslavi brankou a asistencí k ligovému vítězství 3:1 nad Spartou, spoluhráči v legraci na jeho místo v kabině umístili logo české reprezentace. O pár dnů později se třiadvacetiletý ofenzivní univerzál premiérové pozvánky na národního A-týmu skutečně dočkal a mužstvem se dnes začal chystat na závěrečné zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Polsku a s Moldavskem...

FORTUNA:LIZE v říjnu vládli boleslavský Kušej a karvinský Jarábek

Hráčem měsíce české nejvyšší soutěže se v říjnu stal mladoboleslavský křídelník Vasil Kušej. Mezi trenéry rovněž premiérově uspěl slovenský kouč Karviné Juraj Jarábek. Výsledky zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.

Po Utrechtu nevyšla ani Slavia, Kušej zůstane na podzim v Mladé Boleslavi

Vasil Kušej bude pokračovat v Mladé Boleslavi. Třiadvacetiletý křídelník byl podle médií blízko přestupu do nizozemského Utrechtu, ale kluby se nedohodly. Generální ředitel David Trunda potvrdil ČTK, že ačkoliv Středočeši mají i další nabídky, Kušej minimálně do konce letošního roku nikam neodejde. O ofenzivního univerzála se podle médií mimo jiné zajímala i pražská Slavia.

Kušej: V tuhle chvíli mě ale zajímá jen postup ze skupiny

Jednadvacítka v neděli překvapivě porazila Německo a zadělala na postup ze základní skupiny evropského šampionátu. Důležitou roli sehrál Vasil Kušej, na něhož bude pozornost upřena i dnes, Lvíčata budou hrát s Izraelem a k postupu ze skupiny jim bude stačit i remíza.

Totální hnus, tohle do fotbalu nepatří, řekl Kušej o Grigarově nakopnutí

Neobvyklý a emotivní závěr nabídnul dnešní duel 29. kola první ligy mezi Teplicemi a Mladou Boleslaví. Po červené kartě pro domácího gólmana Tomáše Grigara musel v závěru do brány egyptský útočník Mohamed Yasser, jelikož Severočeši už nemohli střídat. Teplický kapitán opustil hřiště po nakopnutí Vasila Kušeje, jenž považuje Grigarovu reakci za naprostý zkrat.

Kušej si vyzkouší FORTUNA:LIGU, Prostějov vyměnil za Mladou Boleslav

Mladá Boleslav získala Vasila Kušeje z druholigového Prostějova. Středočeši s dvaadvacetiletým křídelním hráčem podle klubového webu podepsali smlouvu na dva a půl roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele