Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina A, 3. kolo
21.10.2021 18:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů LASKu Linz (© AFP)

Alashkert se bodů zase nedočkal, Linz veze výhru 3:0

Arménský zástupce v Konferenční lize zůstává po třech zápasech bez bodu. LASK Linz udeřil jednou v prvním poločase a další dva zásahy si schoval po přestávce.

Konečný výsledek je pro Alashkert poměrně krutý, protože domácí nesehráli zase tak špatné utkání. Podobně jako v předchozích vystoupení byl jejich soupeř jednoduše efektivnější. V 10. minutě mohli jít Arménci do vedení, jenomže Embalo z vyložené pozice trefil jen brankovou konstrukci! K dorážce se ještě dostal Bezecourt a branku netrefil. Obrovskou šanci zahodil po půlhodině hry i LASK. Po ruce Kadia odpískal sudí pokutový kop pro hosty, ale Monschein nabídnutou příležitostí pohrdl - jeho střela skončila na tyči.

Za dalších pět minut už se Rakušané skutečně radovali. Hong Hjun-Seok se dostal k odraženému balónu a Čančarević se ani nepohnul. Alashkert chtěl ještě do poločasu vyrovnat a měl k tomu velkou příležitost. Embaló se zorientoval ve vápně a i jeho druhá rána skončila na břevně.

Linz vedl po prvním poločase 1:0 a ještě zdaleka neměl vyhráno. Alashkert si však s obranou hostů nevěděl rady a po hodině hry po druhé v zápase inkasoval. Karamoko našel přesnou přihrávkou před brankou Thomase Goigingera a Čančarević byl opět bez šance.

Poslední branku vstřelili hosté v nastaveném čase. Peter Michorl zařídil Linzu definitivní výhru a stvrdil zisk důležitých tří bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele