Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina E, 1. kolo
08.09.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Konferenční liga (© AFP)

Vaduz doma udržel bod s nepřesně zakončujícím Apollonem

Apollon Limassol se domů vrací jen s bodem, protože ve Vaduzu častokrát neměl správně seřízená mířidla. Diváci se tak na Rheinpark Stadionu gólu nedočkali, což mohou domácí, v lize naprosto bez formy, brát jako úspěch.

Apollon se podle očekávání tlačil do zakončení a už v desáté minutě se málem radoval z gólu. Po svižné akci vypálil útočník Henty a sledoval, jak domácí brankář a kapitán Büchel jeho pokus konečky prstů vytahuje mimo! Jinak si ale Apollon mnoho šancí nevytvořil. Aleesami pálil volejem vysoko nad, Collův pokus taktéž a hlavičkující Pittas mířil taky mimo.

Druhá půle ale už byla zajímavější. Deset minut po jejím zahájení si kyperský celek vytvořil další šanci. Pittas vracel míč do ohně a Ongenda v pádu volejem přestřelil. Další Ongendův projektil se po hodině hry snášel pod břevno, ale brankář Büchel jej se štěstím vytáhl mimo! A krátce před koncem se v poslední šanci utkání zjevil El-Hadji Ba, jehož hlavička po rohovém kopu poslala míč jen těsně vedle tyče.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele