8. kolo
21.10.2007 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Murcia 2:0

Trápící se Getafe konečně zvítězilo, když si poradilo v osmém kole s nováčkem z Murcie. A to je před cestou na Tottenham k zápasu Poháru UEFA povzbudivé. Prezident Angel Torres v týdnu řekl, že pokud jeho tým konečně nevyhraje, vezme do Londýna juniorku. Naštěstí ale nemusí svému slibu dostát.

Výhra se ale nerodila snadno, mnoho šancí si domácí nevypracovali. Naopak ve 14. minutě hlavičkoval po rohu těsně vedle hostující Iván Alonso. Na druhé straně mířil mimo přízemním trestným kopem Cata Díaz. Iván Alonso se pak dostal i do další šance hlavou a Abbondanzieri musel předvést výborný reflex. To bylo z první půle ale všechno a domácí vyprovázel do kabin pískot.

Po změně stran se Getafe zlepšilo, ve 49. minutě pálil vedle zdálky Manu del Moral. Před opačnou brankou byl také zdálky nepřesný Alonso. V 55. minutě šli Madriďané přece jen do vedení. Střídající de la Red zacentroval a za Notariova záda poslal hlavičkou míč Kepa Blanco, muž, jenž strávil minulou sezonu na hostování ve West Hamu. O pět minut později bylo definitivně rozhodnuto, když druhý gól přidal zblízka nekrytý Casquero. V 67. minutě šel předčasně do sprch za zákrok na Mejíu právě hrdina zápasu Kepa a hosté ještě zkoušeli korigovat stav. Ve velké šanci byl Regueiro, ale trefil tyč.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele