36. kolo
07.05.2008 20:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Murcia - Athletic Bilbao 1:2

Athletic Bilbao udolalo na La Condomina Real Murcia 2:1. Za domácí sice otevřel skóre Iván Alonso, Bilbao však díky brankám Llorenteho a Gabilonda otočilo nepříznivý vývoj utkání.

Murcia si v první patnáctiminutovce vytvořila tlak, baskické mužstvo ale podržel gólman Armando Ribeiro. Ani jeho zákroky ale neuchránily Bilbao od inkasované branky, v sedmnácté minutě Alonso zužitkoval pas De Lucase a otevřel skóre. Odpovědět mohl o sedm minut později Aritz Aduriz, ale jeho brance předcházela ruka.

V 32. minutě se hosté dočkali vyrovnávající branky. Llorente se opřel do vysokého míče a překonal bezmocného Cariniho. Vrátit vedení na stranu Realu mohl útočník Murcii Ińigo, ale v koncovce selhal. Poté si málem vsítil vlastní branku střelec úvodního gólu Iván Alonso, ale Carini protentokrát uchránil svojí svatyni.

Vstup do druhého dějství měla lepší opět Murcia, v prvních patnácti minutách si hostitelé vytvořil tři nadějné šance. Alonso a Inigo pálili nad, De Lucas zakroutil přímý kop do břevna. Real Murcia na hřišti svého soka přehrával, přitom právě Bilbao ještě před tímto kolem živilo naději na evropské poháry, takže mělo o motivaci postaráno. Ve skutečnosti to vypadalo přesně naopak. Další příležitost si vypracoval střídající Baiano, Armando svůj tým opět podržel.

Krutý direkt obdržela Murcia v 83. minutě, hostující Gabilondo totiž vsítil vítěznou branku a zajistil Bilbau tak trochu nespravedlivé tři body za vítězství 2:1.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele