22. kolo
08.02.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - CD Numancia 2:1

Villarreal porazil dvěma brankami útočníka Rossiho 2:1 Numancii a v tabulce se bodově dotáhl na čtvrtou Valencii, ta má však k dobru večerní utkání s Osasunou. Numancie zůstává sedmnáctá.

První varovaní pro hostující fotbalisty přišlo v jedenácté minutě, kdy brankář Juan Pablo Colinas musel zlikvidovat střelu Rossiho. O pět minut později už ale italský útočník potrestal nedůslednost hostující obrany, úplně osamocený Rossi v pokutovém území překonal levačkou bezmocného gólmana Colinase. Domácí mužstvo bylo i nadále lepší, Llorenteho dvakrát vychytal Colinas. Hosté se jen těžko prosazovali přes domácí obranu, ve 41. minutě ale žlutá obrana zachybovala, Barkero našel v pokutovém území Arandu, jenž pohotově vyrovnal na 1:1.

Druhý poločas se od toho prvního, co se týče obrazu hry, příliš nezměnil, Villarreal byl lepší a tlačil se do šancí. A byl to znovu agilní útočník Rossi, jenž v 68. minutě poslal domácí celek do vedení poté, co dostal ideální přihrávku od Llorenteho a prostřelil Colinase. Další kombinace domácích útočníků Llorenteho a Rossiho mohla skončit hattrickem domácího hráče, tomu ovšem zabranil Colinas. Situace z prvního poločasu se v závěru toho druhého neopakovala a Villarreal si v poklidu došel pro vítězství.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele