16. kolo
02.12.2007 18:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Stade Rennes 3:0

Valenciennes dál drží domácí neporazitelnost, tentokrát to odneslo Stade Rennes. Domácí si zajistili tři body za jasné vítězství 3:0. V prvním poločase vstřelil vedoucí gól Savidan, v druhé půli utkání ještě přidal dva góly Pujol a fanoušci domácích tak mohli být spokojeni. Valenciennes tímto vítězstvím poskočilo na páté místo tabulky, hosté jsou sedmí.

Už začátek zápasu se lépe povedl Valenciennes. Ve 12. minutě zahrával Steve Savidan volný kop a parádní ránou prostřelil gólmana Pouplina. Zajistil tak svému týmu vedení 1:0. O chvíli později mohl Sebastien Roudet vedení zdvojnásobit, jeho střela ale mířila vedle brány. Valenciennes mělo jasnou převahu a Rennes nepustilo do žádné větší šance. Po zbytek poločasu už gól nepadl a Valenciennes tak šlo do šaten s jednogólovým vedením.

Druhý poločas byl také v režii domácích, kteří svého soupeře úplně vymazali. V 58. minutě zkomplikoval cestu za vyrovnáním svou druhou žlutou kartou John Mensah, který hrál loktem a byl vyloučen. Domácí měli stále převahu a aktivní hra se jim vyplatila v 66. minutě zápasu. Po střele Savidana se míč dostal k Pujolovi, ten obešel obránce Hanssona a s přehledem proměnil svou šanci v druhý gól Valenciennes. Třetí a poslední gól utkání padl v 75. minutě. Djamel Belmadi našel volného Filipa Šeba, ten se snažil prostřelit Pouplina ale francouzský brankář míč vyrazil, bohužel pro něj jen k Pujolovi, který už neměl se zakončením žádné problémy a míč dorazil do brány. Valenciennes tak s přehledem vítězí 3:0, hosté počtvrté v řadě prohrávají a odjíždí z Valenciennes bez bodu.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele