2. kolo
16.08.2008 19:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - FC Sochaux 2:1

První tři body do tabulky si připisují fotbalisté St. Etienne, kteří doma zvládli roli mírného favorita a Sochaux porazili 2:1. Domácí celek už po 18 minutách vedl 2:0, Sochaux snižovalo patnáct minut před koncem utkání.

Už v jedenácté minutě Gomis připravil střeleckou pozici pro Matuidiho, který nabídku využil a poslal St. Etinenne do vedení. O sedm minut později zle zatopil obraně hostů Payet, kterého zastavil Carlao až za cenu faulu, který rozhodčí "odměnil" pokutovým kopem. K míči se postavil Feindouno a zajistil domácím dvougólové vedení.

Vypadalo to na pohodlné vítězství St. Etienne, ale hostům se přece jen podařilo hru zdramatizovat. Po hodině hry trefil tyč obránce Faty, gól přišel o 15 minut později. Perfektním lobem, který skončil za zády gólmana Vivianiho, se blýskl Perquis. St. Etienne ale už do konce utkání žádné drama nepřipustilo a připisuje si na své konto první body nové sezóny.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

etienne uz podruhe nezavaha 2:1

Reagovat
Lahvac-CZ

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele