5. kolo
14.09.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Lille OSC 1:1

Sochaux i Lille si zaslouženě rozdělily dva body v utkání, které se začalo hrát prakticky až ve druhém poločase. Mladíček v dresu domácích Privat těsně po zahájení druhé pětačtyřicetiminutovky poslal svůj tým do vedení, hosté ale dokázali díky trefě Bastose vyrovnat.

Hosté do tohoto zápasu získali pouze jeden bod a dnes doufali ve svou první ligovou výhru. Do vedení se mohli dostat už ve 12. minutě, gólman Gregory Malicky ale nedovolil tureckému útočníkovi Erdingovi skórovat. Hosté kontrovali o čtvrthodinu později šancí Cabayeho, jeho přímý kop ale jenom těsně minul branku. Velkou šanci měl v závěru poločasu opět Erding, ten ukořistil Bastosovu "malou domů", gólman ale ještě stačil balón zachytit.

Druhý poločas začali o mnoho lépe domácí. Erding si skvěle zpracoval nakopnutý balón a poslal senzační přihrávku na mladíka Privata, který tvrdou střelou nedal brankáři šanci.

Hosté mohli po hodině hry náskok ještě zvýšit - aktivní Erding se řítil sám na brankáře Malickiho, ten ale dokázal míč Turkovi ukrást. A opět zafungovalo ono provařené heslo "nedáš - dostaneš". O dvě minuty později již totiž bylo vyrovnáno zásluhou Bastose a jeho nechytatelného přímého kopu z 35 metrů.

Lille mělo ke konci zápasu ještě dvě velké příležitosti, ani jednu ale nedokázalo využít, a tak si ze Sochaux veze domů pouze jeden bod.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lille vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele